Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Van egy összetettebb problémám. Van egy ~10GB-os mappám amit szeretnék az otthoni gépen (nevezzük Theriion-nak) és a netbookon (Miniion) is használni. Ennek a szinkronizálására szükségem lenne egy ingyenes szinkronizációs programra, lehetőleg olyanra, ami nem tárolja felhőn az fájlokat (bizalmas adatok), szóval Dropbox, SugarSync, SpiderOak stb. nem megoldás. Meg az ingyenes tárhelyük sem lenne elég. Eddig nem volt gond a szinkronizációval, amíg 24/7 ment a Theriion, de mióta beruháztam egy HTPC/server gépre (becses nevén Mediion), ez átvette a szerepét így már csak akkor fut mikor használom is.
Tehát szükségem van egy ingyenes, biztonságos, felhő nélküli szinkronizációs programra, ami a kettő közül valamelyik:
A) peer-to-peer, kétirányú és nem erőforrásigényes
B) szerverről irányított szinkronizál kétirányban (Theriion <--> Mediion <--> Miniion) és passzívan is működik (HSPA hozzáférés miatt dinamikus az IP-m)Valakinek valami tapasztalat?
Én már hetek óta nézelődök és próbálgatok különböző megoldásokat, de valahogy egyik sem vált be eddig.
Köszönettel:
Rhino666
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest