Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SADDLER

csendes tag

Üdv... :)

Ismeri valaki, vagy netán használja ezt a "HIDE My IP" [link]programból valamelyik szériát... ?:)

Én kb. egy hete letöltöttem egy 14 naposat, de szeretném, ha nem csak 14 napos lenne meg... ;)
    Tud valaki valami segítséget adni... ?:)
    Már 4 napja próbálkozom, de semmit nem találtam róla, mindenütt csak fizetőset találtam és irányít át legtöbbször az egyik oldalra, ahol regisztrálást kér, de úgy veszem ki, hogy attól nem fog megoldódni, amit szeretnék és félek is, mert nem szeretnék vírust stb... :(

Ui.
    Nekem tetszik ez a program és szerintem jól is működik, jobban mint a Vidalia/TOR, mert az volt előtte fent, de év vége óta nem működött megfelelően, mert mindig le kapcsolódott egy idő elteltével a kiépített kapcsolatok, és az IP is mindig látható maradt, volt… :(
    Aztán valahol böngészés közben akadtam erre a 'HIDE My IP' programra és valóban jól működik, legalább is ezt látom, mint laikus... :)
    Így meg tetszett, és letöltöttem egy ’HIDE My IP 5.2’-es szériát, de nem találtam ingyenest belőle... :(
    Tudna valaki mondani valami hasznosat-e programról, és ha esetleg még meg is szánna valaki, azt meg köszönném... :R

Új hozzászólás Aktív témák