Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
fatal` #14111 üzenetére
Mint mondtam sok az áramszünet. 100%-on van az aksi, nem tölt oké. Majd jön egy áramszünet 1 másodpercig, utána tölti 5-10 percig az aksit. Szerintem ez nem túl egészséges neki.
A másik az, hogy ez egy 11.6-os kis gép, culv-os procival meg integrált vga-val, 10% az nem 10-15 perc merítés. Azért vettem, mert évközben állandóan aksiról használom, és nem szeretném ha egy nyáriszünet miatt amikor nem használom szétmenjen az aksi. Szünetmentes tápra nincs pénzem és az se megoldás, hogy minden áramszünetnél elszálljon minden.
A kérdésem még mindig áll, hiába oltotok folyamatosan, nem tudtok meggyőzni hogy ez nem rontja az aksim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest