Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
A probléma valószinűleg abból ered, hogy a Fraps-nak realtime (ráadásul pl. egy játék amúgy sem kis proci-terhelése közben ! ) kellene a felvételt bekódolnia.
Tehát komolyabb minőséget (főleg nagy felbontásban) szerintem ne nagyon várj el ilyen programoktól alapból, esetleg egy erős négymagos procival (ha a codec és a Fraps egyáltalán kihasználja a négy magot). Amúgy milyen proci van ebben a gépben, amivel próbálta ?Az igazi megoldás az lenne (ez ugyan elég körülményes, de biztosan működne), hogy a Fraps-al csak tömörítetlen (vagy nagyon gyengén tömörített) anyagot veszel fel, és ezt majd késöbb bekódolod másik programmal.
De ehhez ugye elég komoly tárhely kell ideiglenesen, meg kell egy viszonylag gyors HDD is, asztali gépben lévő már jópár éves elég lehet, de notiban valószinűleg csak az újabbak bírják el. Persze ez a felbontástól is függ, és nem számoltam pontosan utána, de elméletben is igaz lehet.
Meg anno pont a Fraps-ben (talán amikora tömörítetlenbe való felvételt kiválasztod) olvastam is ilyen figyelmeztetést.Persze lehethogy létezik a Fraps-nál hatékonyabb program is (illetve szerintem azon nem sokat lehet variálni, inkább a codec lenne a lényeg, abból lehethogy létezik direkt ilyen real-time felvételre optimalizált, de szerintem egy gyenge procival az se nagyon tudna segíteni, főleg ha a játék is csak épphogy fut el).
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi