Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-08 08:40:14

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1651) zoli03 válasza Sonec (#1650) üzenetére


zoli03
őstag

Itt van róla egy cikk: [link]. Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, nem nagyon dicsérték.

(#1652) Wyll


Wyll
őstag

Sziasztok!
Gyorsan kéne nekem egy-két javaslat egy nyomtatóra, a következők alapján:
- tintás vagy lézeres is lehet
- egyszerű, a lehető legolcsóbb, de még a megbízható kategória
- ne GDI-s legyen (támogassák a print szerverek, pl ezek valamelyike. mindegyiknél ott van egy compatibility list - legyen benne!)

:R

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

(#1653) bence2005


bence2005
csendes tag

Sziasztok, segítségeteket szeretném kérdezni, hogy milyen nyomtatót vegyek. :)

A nyomtatót főleg fényképek nyomtatására használnám, mind fotópapírra mind pedig sima fénymásolópapírra, illetve szöveg nyomtatására is, de a fotók az elsődlegesek, illetve nem mindennap használnám lehet, hogy 1-2 hétig nem nyomtatnék semmit. Most egy epson dx5000-em van, de szörnyű, a fejtisztításra megy el az egész patron szinte, és csíkosan is nyomtat ezek után is, igaz már kb. 2 éves, lehet ez a gond? Tehát elgondolkodtam, hogy lézert kellene vennem tintasugaras helyett? Vagy egy jó tintasugaras is érdekelne, ami NEM szárad be, mert ez megőrít! Köszönöm

(#1654) -AD4M-


-AD4M-
tag

Udv!

Az elmúlt órákban hosszú szenvedés után elhalálozott kedvenc nyomtatóm... :O :O
Egy Canon IP3000 volt, 5 évet bírt...
Tudnátok ajánlani hasonló képességű tintasugaras nyomtatót?
A 2 fő szempont a CD/DVD lemezere való nyomtatás és az alacsony üzemeltetési költség.
(Az IP3000-be ~1200 HUF körül lehetett utángyártott patron garnitúrát (4db) venni.)

Sajnos ahogy láttam a Canon már csak az IP4xxx-es szériába rakja be a lemezre nyomtatás képességét. Árban még ESETLEG szóba jöhetne az IP4700 is, de nem tudom, hogy a patron utánpótlás hogyan oldható meg....

T-72 you...

Allons-y!

(#1655) scott_free válasza zka67 (#1640) üzenetére


scott_free
senior tag

Tintásba epsont semmiképp se, beszáradnak.

a megoldás erre, hogy kapcsold ki a gépet, amikor nem használod!
jó régen én is szenvedtem ezzel, aztán az Epson hivatalos angol support-chatén írta egy srác, és tényleg bevált.

pár nap híjján majdnem pont 5 éve van egy Epson Stylus Photo R300-as nyomtatóm, amivel igazából csak cd/dvd-ket nyomtatok, nagyjából úgy 2-3 havonta, de akkor egyszerre többet.
csak akkor kapcsolom be, amikor nyomtatni akarok, és így még a legolcsóbb utángyártott patron se szárad be. a nyomtatás után persze egyből ki is kapcsolom a gépet.

szóval nekem ez a tapasztalatom.

(#1656) scott_free


scott_free
senior tag

viszont én is kérdeznék:

a belépő szintű színes lézernyomtatók közül melyiket érdemes választani? :F
(30-40ezer körül)

tudnak ezek A4-es méretben szegély nélküli nyomtatás vastagabb (de nem fotó!) papírra?
kb. milyen ft/oldal költséggel lehet számolni a festéket?

vagy érdemesebb nagyobb gépet venni?

(#1657) mclaren777


mclaren777
senior tag

Sziasztok!

Sajnos úgy néz ki szuper kis Canon IP1000 nyomtatóm beadta a kulcsot, így kénytelen vagyok új nyomtató után nézni:
Keveset nyomtatok, éves szinten cca. 200 max 300 oldal, viszont néha képeket is nyomtatok, így szerintem nekem a lézer nem alternatíva.

Kérdésem: Jelenlegi új (tintasugaras)nyomtatók közül melyik lenne az a modell, amivel a nyomtatási költség (persze utángyártott patronnal), 5 FT/LAP alatt marad?
(IP1000-es ezt az értéket röhögve hozta a 2xx Ft-os utángyárott patronokkal.

(#1658) Traxx


Traxx
őstag

Sziasztok!

Gondban vagyok, mert nagyon úgy néz ki, hogy megadta magát a Canon ip1500 nyomtatóm (2 oldalt kitolt minden hiba nélkül, azután meg csak minden 2. sort hajlandó nyomtatni, vagyis olyan, mintha csak egy irányba mozgatva a fejet nyomtatna...és csak a feketét, friss patronokkal :U :O ). Utódként, ha nem jön helyre, mindenképpen lézert néznék, és abból is belépőszintű színest.A színes része nem kellene nagyon gyakran, de akkor viszont tényleg fontos lenne, ezért ragaszkodnék a színeshez. Fotónyomtatásra vagy ilyenekre totál nem lenne használva, csak "alapdolgokra".

Ami nyilván fontos lenne, az az, hogy megbízható legyen, és a tonert lehetőleg lehessen tölteni / legyen hozzá olcsó utángyártott. Ipari mennyiségben nem nyomtatnék, tehát a gyári is bírni fogja reményeim szerint jó ideig :)

Amit a totál belépőszintből néztem, az 3 típus: Samsung CLP-310 ill. 315, valamint a Konica Minolta Magicolor 1600W. Xerox 6110-est már nem nagyon látok sehol. Van esetleg ezeken kívül valami, ami jobb és nagyjából ebben a 30-35K-s ársávban mozog, vagy ha nincs, akkor ezekből melyik lenne a legjobb döntés?

Köszönöm előre is a választ :R

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#1659) engeecopper válasza Traxx (#1658) üzenetére


engeecopper
csendes tag

Hali!

Szerintem Samsungot vegyed, bármelyiket.

Eredeti tonerekkel(1db fekete és 3xszín) a gatyád rámegy a fenntartásra.De:

lehet hozzájuk utángyártott tonereket is kapni, ill. töltőkitteket, chip resettelővel, végtelenített chippekkel, porokkal, mindennel. Vagy ki lehet ütni a nyomtató chipjét is. (5000 ft kb).
Így egy komplett töltést megúszhatsz kb 20000 forintból.

A másik: x ezer oldal után(most nem tudom pontosan, hogy ezeknél a kis samsungoknál ez mennyi oldal) komplett dobegységet kell cserélni ami 100 euro környékén mozog.

Üdv

(#1660) sazabi


sazabi
aktív tag

Hi all
Itthoni, kevés használatra kellene nyomtató és scanner.
Kevés helyet foglaljanak az asztalon, olcsó legyen az utángyártott patron, ne szarakodjon chipes patronokkal.
Érdemes lenne multifunkciósat nézni? Amikor a legutóbbi multifunkciós nyomtatómnak (pixma ip 160) feladta a nyomtató része, a scanner sem működött tovább, szóval van már rossz tapasztalat..
Előre is köszönöm az esetleges segítséget :)

(#1661) Traxx


Traxx
őstag

Hali!

Változott egy kicsit a felállás, és úgy fest, van lehetőségem elég jutányos áron venni színes lézert...Pontosabban több típust is: Konica Minolta Magicolor 1680MF , Konica Minolta 2530DL , és a többek által is ismert 1600W, ugyanebből a márkából.

A kérdésem az lenne, hogy mennyire "jó" maga a márka, illetve mire számíthatnék tonertöltés és fenntarthatóság, gazdaságosság terén, ha ezeket választanám? Valamint a megbízhatóságukról, vagy az esetleges szervizháttérről sem tudok túl sokat...érdemes lenne egy ilyenbe beruházni, vagy keresgessek másfélét?

Köszönöm előre is a választ...pár napon belül döntésre kéne vinnem :B

engeecopper: köszönöm az előző hsz.-ra a választ :R

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#1662) jeni


jeni
félisten

őőőő nem értem ezt a Epson mizériát?

Akkor nem is szabad bekapcsolva hagyni mert magától fogyasztja a tintát,vagy hogy is van? Mintha azt olvastam idáig,hogy minden bekapcsolásnál fogy a tinta tisztítás során !!!

(#1663) jolti05


jolti05
őstag

Sziasztok.

Azonnal elsőéves hallgató leszek egyetemen, és úgy érzem, szükségem lesz egy nyomtatóra, és egy szkenner sem ártana, de én ezt a kettőt egybe gondoltam. Egy hozzá értő ismerősöm óva intett a tintasugaras multifunkcionális készülékektől, részben, mert nagyon hamar kimerül a toner, egy másik ismerősöm pedig annyit tudott mondani, hogy Epsont semmiképp ne vegyek, mert ami nekik van, pár nyomtatás után előrukkol azzal, hogy kevés van valamelyik színből, és rövid idő múlva már nyomtatni sem engedi.
Nekem a két készülék külön nagyon borsós lenne.

Igazából nem szoktam túl sokat nyomtatni, és amikor rá kerül a sor, akkor is leginkább csak a fekete színre van szükségem, ezért esetleg egy monokróm lézer készülék is szóba jöhet.

Nagyon hirtelen ezeket néztem:
Samsung SCX-4500
Epson Stylus Office BX305F

Szeretném kikérni a véleményeteket! :)

A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

(#1664) zka67 válasza jolti05 (#1663) üzenetére


zka67
őstag

Szia! A Samsung nyomtató - ha csak az árát nézed -, jó választásnak tűnik az első pillanatban. A toner árát is nézted? Mert a nyomtatókhoz csak "induló" tonert adnak (konkrétan ehhez a típushoz nem tudom hány oldalra elegendőt) és hamarosan egy újabb 18 ezres kiadásnak nézel elébe.

Az epson tintásokat meg tényleg felejtsd el, legfőképp akkor, ha csak ritkán nyomtatsz, mert beszárad a fej és az összes tintát fejpucolásra fogod elpocsékolni.

Nézd, neked szerintem tökéletesen megfelel a HP DeskJet F2480-as multifunkciós nyomtató. Ehhez van utángyártott patron, 900 oldalra elég tintával 5e Ft körüli árakon. Ez nem szárad be ha nem használod akkor sem, ha piszkozatot kell nyomtatnod azt nyomhatod vele eco módban is - így még több lapra elég a tinta.

A Samsung lapköltsége 9-10 Ft / oldal, a HP-é pedig 5-6 (u.gy. patronnal) normál nyomtatás mellett. (A HP-be simán bele lehet tenni az u.gy. patronokat)

A HP szkennere nem egy rakéta, de 10-20 oldalt azért 5-10 perc alatt be lehet vele szkennelni. Az időt amúgy sem a beolvasás viszi el, hanem amíg beigazítod a papírt...

(#1665) jolti05 válasza zka67 (#1664) üzenetére


jolti05
őstag

Szia.

Toner árakat nem néztem, ennyire nem vagyok körültekintő, sajnos :) Természetesen az is egy fontos szempont, hogy a továbbiakban ne kelljen egy vagyont költeni rá.
Utánanézegettem, mit tud a HP Deskjet F2480, és igazából nekem nem hiszem, hogy többre van szükségem, a patron ára sem egetrengető, így csak egyetlen kérdésem maradt:
Hogyhogy nem tud beszáradni a patron? Nekem volt egy Deskjet-em, amit a chello adott régen, amikor bekötötték a netet, de az egy hosszabb "nemhasználás" után már csak foltokban nyomtatott, aztán már úgy sem, mert azt írt ki a szoftver, hogy nincs bent patron.

A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

(#1666) zka67 válasza jolti05 (#1665) üzenetére


zka67
őstag

Szia! Persze minden patron be tud száradni, a HP is, de úgy értettem, hogy ha néhány hétig nem használod, azalatt nem fog beszáradni. Ha esetleg mégis (nálam még nem volt rá példa), akkor csak kiveszed a patront egy mozdulattal, megtörlöd a fejet wc papíron és mehet vissza a nyomtatóba. Ezzel meg van pucolva anélkül, hogy tintát pazaroltál volna a tisztításra. (A patronon levő érintkezőket sose érintsd meg kézzel, ha mégis sikerült, akkor alaposan dörzsöld meg wc papírral vagy papírtörlővel).

(#1667) jolti05 válasza zka67 (#1666) üzenetére


jolti05
őstag

Gondolom zsíros lesz az érintkező :)
Jól van, alig több, mint 11e forint, az elvárásaimnak megfelel, patron sem egy hihetetlen nagy összeg... meg vagyok győzve.

Köszönöm a segítséget.

A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

(#1668) Primary


Primary
csendes tag

Üdv!
Olyan tintás nyomtatót keresek ami tud 300gr-os kartonra nyomtatni!
Gondolom az elől megy be - meghajtja - elöl jön ki nem alkalmas erre.
Valamilyet tudtok ajánlani?
Köszike!

(#1669) Susana


Susana
tag

Sziasztok!
Segítség kéne nem tudom eldönteni melyiket vegyem! Nem vagyok szakértő még nem volt nyomtatóm!
Ezekre gondoltam: Epson sx410, Lexmark s305/505/605
Annyi tudok hogy az epsonok gazdaságosak olcsó a patron, utántöltésről és utángyártott patronokról nem sokat tudok. Az utóbbiakat is lehet kapni boltba?
A lexmarkokról semmi infóm talán annyit hallottam olcsó gép drága patron, de javítsatok ki ha nem így van! Wifi és usb is tudom külön-külön 2 gépről üzemelni? A lexmark s605 a befutó, de ha nem éri meg fenntartani akkor inkább a másik.

Tud valaki segíteni, hogy melyiket?

[ Szerkesztve ]

(#1670) Susana


Susana
tag

Ezek már jó minőségű fényképeket nyomtatnak?

(#1671) TokLac válasza Susana (#1669) üzenetére


TokLac
senior tag

Szia!

Epson sx415 abszolút jó vétel! 12db tintát rendeltem hozzá 5000Ft-ért. Utángyártottat persze. Nagyon szép és profi gép.

Symbian modding: www.smartphonepro.hu

(#1672) Primary


Primary
csendes tag

Üdv!
Ismétlés a tudás alapja!

Olyan tintás nyomtatót keresek ami tud max.300gr-os papirra nyomtatni!
Gondolom az elől megy be - meghajtja - elöl jön ki nem alkalmas erre.
Valamilyet tudtok ajánlani?

Hétvégéig döntenem kellene a gépet illetően.

Köszike!

[ Szerkesztve ]

(#1673) mokas_gizi válasza Susana (#1669) üzenetére

Nekem és pár ismerősömnek Canon tintasugaras nyomtatója van, nekem egy 4700 van elég jó nyomtatónak tartom, nincs vele bajom és a tintapatron is olcsó hozzá + tud lemezre is nyomtatni...

(#1674) SMITHVADŐR


SMITHVADŐR
tag

Sziasztok
Mivel még nem volt szerencsém sokat foglakozni nyomtatókkal, segítségeteket szeretném kérni.
Volna egy Epson sx110-es 9990 ft ért. Az lenne a kérdésem, hogy ez jó nyomtató e, mármint tudásra meg minőségre (nyilván árkategóriájában).
Vagy ettől tudtok jobbat hasonló áron??? Vagy olyat, amihez jobb árban van a patron???

Köszönöm válaszotokat előre is. :R

(#1675) Susana


Susana
tag

Megnéztem a neten a nyomtatót tényleg jó! Nagyon jó hogy cdre is nyomtat. Én viszont multifunkciósat keresek.

TokLac olyan olcson patron?! Hol rendelted?

A lexmarkhoz is lehet ilyen utángyártottat kapni vagy tölteni is lehet?

(#1676) Rekro


Rekro
aktív tag

Sziasztok

Nyomtató vásárlás elött állok és segítségre lenne szükségem
néhány paraméter ami fontos lenne;
-viszonylag jó minőségű fotó nyomtatás
-cd/dvd nyomtatás
-ha van benne scanner az is pozitívum lenne
-ha van hozzá utángyártott patron az se egy hátrány

Az ár teteje 30-35k, de nem baj ha olcsóbb;p Ilyen paraméterekkel van esetleg valami ami best buy kategória?

válaszokat előre is köszi

(#1677) Susana válasza Rekro (#1676) üzenetére


Susana
tag

Én most ezzel szemezgetek. Amiket leírtál annak mind megfelel és az ára is kedvező 30k.
Én még most se tudtam eldönteni milyet vegyek. Az a baj hogy a Lexmark s605 kevés az infóm föleg a patronok érdekelnének hogy mennyire gazdaságos. Nézd meg ezt is mert nem rossz!

[ Szerkesztve ]

(#1678) mokas_gizi válasza Susana (#1677) üzenetére

Ez tudásban valóban nem rossz nem is tudtam hogy van olyan multifunkciós nyomtató, mely lemezre is tud nyomtatni....
Szerintem az nem hülyeség ha az adathordozók rovatba pár emberkét megkérdezel hogy ehhez a nyomtatóhoz amit kinéztél van-e utángyártott patron és mennyibe kerül...
simán lehet használni vagy van valami védelem a nyomtatóba stb.

(#1679) Rekro válasza Susana (#1677) üzenetére


Rekro
aktív tag

köszi a választ!
Ez az epson tényleg nagyon jónak néz ki és mindennek megfelel és az ára is elfogadható.
Canon Pixma MP640 ezt nézegettem még mondjuk egy egy kicsit drágább kategória.
Na még olvasok 1-2 review a fenti nyomtatókról.

(#1680) Susana válasza Rekro (#1679) üzenetére


Susana
tag

mokas_gizi köszi a választ utána nézek!

Egy hasznos oldal itt mindent megtalálsz ár alapján is lehet válogatni! Ebben az árkategóriában epson px710w is egy jó választás.

(#1681) TokLac válasza Susana (#1675) üzenetére


TokLac
senior tag

ebay

Symbian modding: www.smartphonepro.hu

(#1682) lorcsi


lorcsi
veterán

Sziasztok

Lézer nyomtató vásárlás előtt állok
otthoni felhasználásra kellene tesómnak az egyetemi dolgokat fekete-fehérben nyomtatni, időnként nagyobb mennyiségben
a tintapatronossal párszor már megszívtuk a beszáradást stb..ip3000 volt de a fejjel baj van

eddig a Xerox Phaser 3117, Samsung ML-1610
és
Phaser 3122 az ML-2010 ajánlották
viszont ezeket már nem lehet kapni :( , pedig baromi olcsón van hozzájuk utrángyártott toner is

kérdésem az lenne, hogy a mostani kaphatóak közül van e valami hasonlóan olcsó fenntartható lézer printer ?

(#1683) pinnacle


pinnacle
nagyúr

Valami olcsó nyomtatót keresnék általános használatra. A HP D1660 vagy a Canon Pixma iP2600, 2700-re gondoltam. Szerintetek melyik a jobb vagy esetleg tudtok mást ajánlani?

(#1684) kismacska


kismacska
csendes tag

Sziasztok! Én csak fekete-fehér nyomtatásra (fotót nem) szeretnék valamilyen nyomtatót. Tudnátok valami jót ajánlani? Köszi

(#1685) Carlocito


Carlocito
csendes tag

Üdv!

Egyetem révén szükségem lenne egy nyomtatóra, amit 99% csak word docra használnék.
Kettő között gondolkodok.

HP DeskJet F2492 és Epson Stylus SX115.

HP hoz 3000 ft körül mozog a vaterán az eredeti fekete tintapatron, ami nem vészes de az epsonhoz komplett 4es után gyártottat kapok 2000ért.Kérdés az lenne. Mennyire jók az epsonhoz az u.gy.ak? Illetve melyik? Felismeri-e? Vagy inkább menjek a biztosra?

Minden segítséget köszönök.

C.

(#1686) Balli


Balli
őstag

Sziasztok,
Nyomtatót szeretnék venni a következő feltételekkel:
-tudjon színesen nyomtatni
-wireless legyen
-tudjon scannelni jó minőségben es lehetoleg gyorsan (fotokat szeretnénk bescannelni)
-ami nem erdekel: nyomtatas minosege (fotot nem nyomtatunk), es a nyomtatas sebessege
nyilvan legyen megbizhato es minel olcsobb ar/fenttartasa :K

Athens 2004

(#1687) zka67 válasza Carlocito (#1685) üzenetére


zka67
őstag

Ha nem akarsz kínlódni chipekkel, fejtisztítással - és legfőképp anyázni, kukába dobással fenyegetőzni -, akkor a HP-t ajánlom neked.

Van hozzá utángyártott patron elérhető árban: Tintapatron HP DeskJet F2492 nyomtatóhoz

Ha jobban megnézed, a 300XL-es fekete u.gy. patronnal 900 oldalt tudsz kinyomtatni br. 5300 Ft-ból.

Az epsonról tudni kell, hogy minden bekapcsoláskor jókora adag tintát pocsékol el fejtisztításra, ha pár napig nem használod, akkor neked kell pluszban tisztítanod a fejet. Továbbá a chipek körül sem tisztázott minden, nem mindegy milyen veriószámút veszel hozzá. Javaslom az epson topicot olvasgasd, többnyire ezekkel a témákkal van tele.

kismacska és pinnacle: nektek is HP nyomtatót ajánlok, szerintem ezekre a célokra a legjobb választás a HP Deskjet F2480, a fentebb említett patronok mehetnek bele ebbe is. A D1660-hoz képest annyi a különbség, hogy ebben van szkenner is, lehet vele fénymásolni is.

(#1688) Attila79


Attila79
tag

Hello!

Olyat tud-e vki ajánlani nekem, ami tud cd/dvd-t nyomtatni, nem túl gagyi fényképnyomtatásilag sem, s mindezt megfejelve wifi-s kellene, hogy legyen...
20-30k között max.

Köszi!
A.

[ Szerkesztve ]

(#1689) flash-


flash-
veterán

Sziasztok!

Multifunkciós nyomtatót szeretnék venni.

Elvárások:

-minél olcsóbb patron/minél jobb ft/lap arány

-windows 7 Home Premium x64 el kompatibilis legyen teljesen(tehát a driver,és a szoftverek is!!!!)

-könnyü legyen vele a lap másolás(pl.beteszem a lapot a lapolvasóba,programba beírom hogy 10 db,és szépen máris nyomasa)

-szoftver nélkül is lehessen másolni(behelyezem a papirt a lapolvasóba,kiválasztom a példányszámot a nyomtatón lévő gombokkal,és már menjen is a sokszorosítás)

Mit tudtok ajánlani?

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#1690) adamssss


adamssss
veterán

Sziasztok!

Mostanság tervezem egy nyomtató megvételét. a határ 20-25ezer lenne.
A cél: gyors, jó minőség, színes legyen, és ha rendelkezne scan funkcióval az lenne maga a tökély.
(Ugye ma már csak lézernyomtatók léteznek?)

Előre is köszi a tippeket.

Üdv

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#1691) Attila79 válasza Attila79 (#1688) üzenetére


Attila79
tag

UP!!!

(#1692) adamssss válasza Attila79 (#1691) üzenetére


adamssss
veterán

Szerintem itt még a madár sem jár... :)

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#1693) stomi76


stomi76
tag

Sziasztok!

Van valakinek esetleg tapasztalata Epson P50 illetve Canon 4850 -es nyomtatókról? A kettő között vacilálok. Szrintetek?

(#1694) Directors066


Directors066
tag

Sziasztok!

Nyomtatót szeretnék venni.A nyomtatási sebesség nem igen érdekel. Inkább az,hogy után tudjam tölteni a tonerreket benne és olcsó legyen hozzá a por.
Ezeket a nyomtatókat néztem ki.: [link][link]
[link]
[link]
[link]
Ha pedig ezek között a nyomtatók között nincs olyan amit olcsón után lehetne tölteni akkor tudnátok nekem linkelni egy kettőt? A lehető legolcsóbbat.
Köszönöm a segítségeteket.
Jajj tényleg még egy kérdés. Például egy teljes teli tonerrel hány dvd borítót lehet nyomtatni?

[ Szerkesztve ]

(#1695) Directors066 válasza Directors066 (#1694) üzenetére


Directors066
tag

Senki nem tud segíteni?

(#1696) Attila79 válasza Directors066 (#1695) üzenetére


Attila79
tag

Kicsit olvass vissza, hogy ki kapott ebben a topicban utoljára választ... Én is föltettem egy ideje egy kérdést, meg már előttem is páran, de erre tényleg a madár se jár... :N

(#1697) adamssss


adamssss
veterán

Szerintem kéne szólni egy modinak, hogy zárják a topikot. Ennek így ténykeg nem sok értelmét látom...

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#1698) Directors066 válasza Attila79 (#1696) üzenetére


Directors066
tag

Uhh tényleg nem mostanában sajna. :S

Szerinted rakjam fel máshová a kérdésemet?
Ha igen akkor hová javasoljátok?

(#1699) Attila79 válasza Directors066 (#1698) üzenetére


Attila79
tag

Én itt kaptam választ, de Te lézeres nyomtatót keresel, ahogy látom...

(#1700) Directors066 válasza Attila79 (#1699) üzenetére


Directors066
tag

Felrakom én is oda a kérdésemet szerintem.
Köszi ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.