Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-08 08:40:14

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1658) Traxx


Traxx
őstag

Sziasztok!

Gondban vagyok, mert nagyon úgy néz ki, hogy megadta magát a Canon ip1500 nyomtatóm (2 oldalt kitolt minden hiba nélkül, azután meg csak minden 2. sort hajlandó nyomtatni, vagyis olyan, mintha csak egy irányba mozgatva a fejet nyomtatna...és csak a feketét, friss patronokkal :U :O ). Utódként, ha nem jön helyre, mindenképpen lézert néznék, és abból is belépőszintű színest.A színes része nem kellene nagyon gyakran, de akkor viszont tényleg fontos lenne, ezért ragaszkodnék a színeshez. Fotónyomtatásra vagy ilyenekre totál nem lenne használva, csak "alapdolgokra".

Ami nyilván fontos lenne, az az, hogy megbízható legyen, és a tonert lehetőleg lehessen tölteni / legyen hozzá olcsó utángyártott. Ipari mennyiségben nem nyomtatnék, tehát a gyári is bírni fogja reményeim szerint jó ideig :)

Amit a totál belépőszintből néztem, az 3 típus: Samsung CLP-310 ill. 315, valamint a Konica Minolta Magicolor 1600W. Xerox 6110-est már nem nagyon látok sehol. Van esetleg ezeken kívül valami, ami jobb és nagyjából ebben a 30-35K-s ársávban mozog, vagy ha nincs, akkor ezekből melyik lenne a legjobb döntés?

Köszönöm előre is a választ :R

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.