Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-08 08:40:14

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1701) zka67 válasza adamssss (#1697) üzenetére


zka67
őstag

adamssss, Attila79, Directors066: olyan kérdéseket, kéréseket tesztek fel, amire nincs válasz.

Attila kérése, wifis, cd, jó minőségű fényképnyomtató 20k körül. Nincs.

flash (kimarad a listából) olyan nyomtatót keres aminek a szoftverébe beírja, hogy 10 db-ot akar másolni és másoljon neki a nyomtató. Nincs ilyen. Be kell szkennelni előbb és aztán nyomtathat annyi példányt amennyit akar. Pl. HP DeskJet F4580, de az is csak 9 példányig állítható be manuális másolásnál.

adamssss a holdon jár. 20k-ért multifunkciós színes lézernyomtatót akar. Nincs.

director066: színes nyomtatóhoz nem tudok utántöltő tonerről, legalábbis magyarországon.

stomi76: (te is kimaradtál az elejéről) a kérdésedet az epson és a canon topikban tedd fel, mindkettőben az egekig fogják magasztalni az adott topik nyomtatóját. Én semmiképp nem vennék sem epsont sem canont, ezért nem válaszoltam.

(#1702) Attila79 válasza zka67 (#1701) üzenetére


Attila79
tag

Nincs válasz... ez jó...
Egyébként 20-30 között. De tudod azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy nincs ilyen. Azért, mert neked egyértelmű vmire a válasz, nem kell azt gondolni, hogy másnak is az. Akkor egyszerű a válasz: nem létezik ilyen.
Én úgy hittem ez egy fórum, ami azért van, hogy segítsük egymást, nem pedig, hogy kioktassuk.
Mellesleg egy másik topikban egyből megkaptam ezt a választ, sőt rögtön ajánlottak alternatívát.

[ Szerkesztve ]

(#1703) zka67 válasza Attila79 (#1702) üzenetére


zka67
őstag

Már megbocsáss de így tetted fel a kérdésedet:

"Olyat tud-e vki ajánlani nekem..."

Én nem tudtam, tehát nem válaszoltam. Ezek szerint más sem tudott és azért nem válaszoltak. Az előbb is csak azért írtam le ezeket, mert itt már a topik bezáratását fontolgattátok.

(#1704) adamssss válasza Attila79 (#1702) üzenetére


adamssss
veterán

Esetleg tudsz ajánlani, egy nyomtató/szkenner kombót 20k-ért. A tintasugarasnak mi a hátránya.

Köszi

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#1705) Attila79 válasza adamssss (#1704) üzenetére


Attila79
tag

Nem vagyok sajnos otthon a témában, úgyhogy inkább nem ajánlok semmit.

(#1706) adamssss válasza Attila79 (#1705) üzenetére


adamssss
veterán

ja bocsi :) Igazából nem tőled akartam hanem zka67-től.

Sorry

[ Szerkesztve ]

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#1707) Attila79 válasza adamssss (#1706) üzenetére


Attila79
tag

semmi gond :N

(#1708) zka67 válasza adamssss (#1704) üzenetére


zka67
őstag

Tudok én ajánlani fele pénzből is, de nem biztos hogy megfelel az igényeidnek. Mit jelent nálad az, hogy "gyors" és "jó minőség"? Miket szeretnél nyomtatni? Fotókat, DVD borítókat vagy ábrákat, szöveget? Mert egyáltalán nem mindegy.

Első nekifutásra nézd meg ezeket a nyomtatókat, értelemszerűen a PhotoSmart család inkább fényképek, a DeskJet inkább dokumentumok, az OfficeJet pedig irodai nyomtatókat jelent. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne fényképet vagy dokumentumot nyomtatni bármelyikkel, de inkább azt a kategóriát válaszd, ami a fontosabb neked.

Ha ez megvan, akkor megnézed az adatlapjait, sebesség, havi terhelhetőség, felbontás. A sebességeket nyugodtan eloszthatod néggyel, mert azokat a vázlat nyomtatásra adják meg. Értelemszerűen egy 28 lap/perces nyomtatóval nem tudsz kinyomtatni 28 db A4-es fényképet.

A tintasugarasok hátránya? Idővel kifakulnak a képek, víz elmaszatolja a képet, ha sokáig nem nyomtatsz velük előfordul, hogy beszárad a fej. Ez a beszáradás leginkább az epsonokra jellemző, a legtöbb nyomtató a kukában végzi. A HP-re nem jellemző, a mai nyomtatók már légmentesen lezárják a fejeket, ha nem nyomtatsz velük.

A lézerek hátránya? Nem tudsz velük fényképet nyomtatni, mert egyszerűen nincs akkora felbontásuk. Elöregszik bennük a képhenger (a legtöbb színesben külön van a toner és a képhenger és az több tízezres kiadást jelent pluszban). Kiéghet vagy elkophat bennük a fixáló egység (ami több tízezres kiadás pluszban), ekkor általában ezek is a szemétdombon végzik. Az olcsó nyomtatókhoz iszonyatosan drága a toner, a drága nyomtatóknál viszont a fentebb említett költségek dobhatják meg a cehhet. Egy-egy oldal kinyomtatásához nem érdemes bekapcsolni, mert fel kell fűtenie a fixáló egységet. Értelemszerűen minél többször fűtöd fel és hűl ki, annál hamarabb megy tönkre.

A tintásokban pedig gyakorlatilag nincs ami elromoljon, kicseréled a patront (abban van a nyomtatófej is) és máris felújítottad a nyomtatót. Plusz van még benne két motor és egy elektronika. Ezzel szemben a lézerekben sokkal több mechanikus alkatrész van, amik mind-mind kopnak, és bármelyik kopik el oda a nyomtatód.

(#1709) #95590400 válasza zka67 (#1708) üzenetére


#95590400
törölt tag

A tintásokban pedig gyakorlatilag nincs ami elromoljon, kicseréled a patront (abban van a nyomtatófej is) és máris felújítottad a nyomtatót. Plusz van még benne két motor és egy elektronika. Ezzel szemben a lézerekben sokkal több mechanikus alkatrész van, amik mind-mind kopnak, és bármelyik kopik el oda a nyomtatód.
nem értem, ha ennyire tökéletesek, akkor miért léteznek lézernyomtatók??? ezek a tintasugarasok annyira fejlettek már, h laptovábbító mechanika sincs bennük? tájni lidlö műhanyag fogaskerekek? hova jutott az orvostudomány. mert emlékeim szerint elég gyakran halnak ám be. főleg a hp-kben látni tövig kopott műanyag alkatrészeket, amelyek pár 1000 oldal után aranyárban cserélhetőek, de általában még úgy sem, mert hp nyomtatószerviz soho szinten nincs magyarországon.
van egy rakat lézernyomtató típus amí vígan megy, minimális ráfordítással, amíg a vele egykorú, kb- 10%-át sem nyomtató tintapatronos testvérei már rég egy indiai vagy kínai szeméttelepen csücsülnek.
színes nyomtatóhoz nem tudok utántöltő tonerről, legalábbis magyarországon.
én meg igen. a legtöbbet utántöltik. sőt, utángyártottak is akadnak. ugyan nem kaphatók hozzá otthoni szettek, de simán megoldható szakembernek.
nyomtatóban egy tanács van csak. kifutó szériát kell venni. olcsó, és valszeg akad már hozzá, vagy rövid időn belül lesz hozzá utángyártott kellékenyag. semmi más nem lényeg, csak az olcsó kellékanyag. ami home szinten megfizethető, gyk. mindegy mi, lézernyomtatóban 10-15k oldal után a szeméttelepen végzi. tintasugaras jó ha elmegy 5-6k-t.
a mennyiségi termelés korszakát éljük, nem a minőségiét.

[ Szerkesztve ]

(#1710) zka67 válasza #95590400 (#1709) üzenetére


zka67
őstag

Ha így lenne, tele lenne a HP szerviz garanciális tintásokkal, nem? 5-6e oldal? Anyám könyvelő, 2 hónap alatt belenyom ennyit a számlálóba és már harmadik éve koptatja a görgőket a HP tintásában, az testvérek között is legalább 80e oldal. Vannak 20 éves HP DeskJet 500-asok és 600-asok is amik vígan működnek a mai napig is és esze ágában nincs a tulajoknak lecserélni őket.

Azt tudom, hogy lehet töltetni a színes tonereket is, de itt az volt a kérdés, hogy otthon tud-e tölteni magának. Aki itt ilyet és így kérdez, az számomra nyilvánvalóan nem szakember...

(#1711) #95590400 válasza zka67 (#1710) üzenetére


#95590400
törölt tag

és, nincs tele? persze, h nincs. mert javítás sincs ezen a fronton (értsd: konzumer szar) , max csere újra. jó esetben. vagy refurbishedre. asszem írországira. de lehet azóta változott, mióta szoptam velük.
hogyaszongya: 3 év alatt majd 100.000 oldal, mindenféle karbantartás nélkül? és hp? és tintás? csoda lesz ez. vagy egy tizedesvessző került rossz helyre. vagy tényleg ennyit fejlődött az orvostudomány-
személy szerint semmi bajom a hp-vel. notebook-ban. másban inkább km-ekre kerülöm. 4-5 évvel ezelőtt nem volt olyan nyomtatójuk, aminek a lapfelszedője ne hányt volna be. buktunk vele céges szinten 100k felett (mivel családi vállalkozás, a zsebemből húzták ki a pénzt), meg a végén szó szerint elhajtottak a picsába. vehettem volna a következő sorozatból jutányosan.
mondjuk a lézert megberhelte itt egy szakember óccsóért, de a tintásak mentek a levesbe. után sokéig csak canon volt tintásban, de a kellékanyag miatt váltottunk (bonyás nekem már ez a csiprendszer, meg nemigen volt utángyártott, a fejek meg sorban purcantak ki), meg a színes lézer is elfogadható árba került, most épp xeroxnak csomagolt samuk vannak. többször fontolgattam, h kihajítom az ablakon. aztán rápillantok a kellékanyag árra, és nyelek egyet, meggondolom magam. meg van philips multi-fax. baromi jó, de a töltése is felér egy szívrohammal. épp nézegetem a clp310-et, lehet be kéne rendelnem kettőt, most kezd hozzá a kellékanyag értelmes árba kerülni.

[ Szerkesztve ]

(#1712) #04441088


#04441088
törölt tag

Sziasztok!
Max. 23e Ft ért milyen multifunkciós tintasugaras nyomtatót ajánlotok nekem? :R :R

(#1713) #04441088 válasza #04441088 (#1712) üzenetére


#04441088
törölt tag

Canon PIXMA MP495 ről mi a véleményetek? :R

(#1714) fo_di


fo_di
őstag

mit ajánlotok, max 15-20 ezerért milyen tintasugaras színes nyomtatót éri meg venni?
a mostani hp deskjet 4200-asom iszonyat mód eszi a tintát még spórolósban is, és rosszalkodik az xpvel is
valami olyan kellene, amivel olcsón sokat lehet nyomtatni és esetleg házilag is tölthető festékkel (persze, ha jó árban elérhető hozzá utángyártott patron, az is jó)
főleg szöveget nyomtatok, de azért előfordul az is, hogy a/4-es színes képeket nyomtatok vele

(#1715) zka67 válasza #95590400 (#1711) üzenetére


zka67
őstag

Ha ennyit nyomtattok mért nem béreltek inkább nagyteljesítményű nyomtatót? Csak a nyomtatott oldalak után kell fizetnetek, persze van egy minimum oldalszám amit mindenképp ki kell fizetni. De nincs kellékanyag-, szervizköltség és azonnal leírható a költség.

(#1716) #04441088 válasza #04441088 (#1713) üzenetére


#04441088
törölt tag

Valaki tudna segíteni? Hétfőn venném a nyomtatót.

(#1717) Lewaaa


Lewaaa
csendes tag

Sziasztok!
Olyan nyomtatót keresek, aminek:
1. A nyomtatási költsége a lehető legalacsonyabb.
2. Megbízhatósága igen magas.
Nem kell, hogy színes vagy multifunkciós legyen, nem baj, ha lassú, lehet tintasugaras, lehet lézeres.
A lényeg, hogy 5 ft/oldal körül tudjak nyomtatni.
Ha valaki nagy bizonyossággal tudja a kérdésemre a választ, az kérem egy nyomtató pontos nevének formájában válaszoljon! :)
Előre is kösz!

(#1718) zka67 válasza Lewaaa (#1717) üzenetére


zka67
őstag

Mennyit nyomtatnál egy hónapban?
Papírral vagy anélkül 5 Ft? (Mert egy papír is 2 Ft körül van)

(#1719) Lewaaa válasza zka67 (#1718) üzenetére


Lewaaa
csendes tag

Százas nagyságrendekben fogok nyomtatni egy hónapban.
Papír nélkül 5 Ft természetesen, gondolom 3/oldal már impossible kategória...

(#1720) LeG3Nd


LeG3Nd
tag

Üdv!

Multifunkciós eszközt, vagy csak sima nyomtatót keresek, akár használtat is, lehetőleg minél alacsonyabb árkategóriában. Különleges kívánságaim nincsenek, csak nyomtasson.

A lényeg, hogy minél olcsóbban jöjjön ki egy oldal, szóval olcsó legyen bele a patron (utángyártott is jó), és könnyű legyen utántölteni.

Elsősorban multifunkciós érdekel, de egyszerű nyomtató is megfelelne, ha oldalanként olcsóbban jövök ki vele. Mit tudnátok ajánlani?

Köszönöm.

shorter of breath and one day closer to death

(#1721) zka67 válasza Lewaaa (#1719) üzenetére


zka67
őstag

HP DeskJet F2480
Utángyártott patronok hozzá ~900 oldalra

Ezt komolyan mondtad különben? Hogy havi párszáz oldalért nem vagy képes kifizetni 500-1000 Ft-al többet? A hétvégi buliban mennyit tapsoltál el?

Egyébként egyáltalán nem irreális a 3 Ft, sőt vannak olyan nyomtatók, amik 0,4-0,6 Ft / oldal költséggel dolgoznak, igaz az nem az otthoni kategória és az áruk >5 000 000 Ft. Más az otthoni és más az ipari kategória. Otthonra nem fognak 50 000 laphoz elegendő tonert árulni...

LeG3Nd: neked is a fenti.

[ Szerkesztve ]

(#1722) Tin


Tin
veterán

sziasztok,

szükségem lenne egy nyomtatóra (gondolom én vagyok a 3267. jelentkező:)), de sosem követtem igazán a nyomtató trendeket, szóval kb fogalmam sincs a piacról.

igényeim:
- színesen nem akarok nyomtatni, de nem baj ha tud, max beleszárad idővel a színes patron
- havi 10-100 oldal nyomtatás
- tudjon fénymásolni (de ez benne van a 10-100 oldalban)
- nyomtatási sebesség nem szempont
- ne csússzon szét amit nyomtat, hiába kalibrálom
- szkennerem van, így az a része "tökmindegy"
- ne kelljen 50-100 oldalanként festékpatront cserélni, és ne száradjon be 1 hónap nemhasználat után
- megbízható működés, a fenti használat mellett azért 3 évet bírjon ki
- ne foglaljon nagy helyet, de ne is egyesével kelljen adagolni a papírt
- jó ár/teljesítmény arány

válaszokat, tippeket előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#1723) zka67 válasza Tin (#1722) üzenetére


zka67
őstag

#1721-es hsz-ben megtalálod a nyomtatódat.

(#1724) Tin válasza zka67 (#1723) üzenetére


Tin
veterán

ja, visszaolvastam közben és szimpatikus.

ennek a wifis változata az F4580? az tök ugyanaz csak wifis?

és ha wifis, akkor látszik hálózati nyomtatóként a notebookon simán? vagy hogy van ez?

(#1725) X@b3e


X@b3e
addikt

Tudnátok ajánlani olyan HP multi nyomtatót ~20k-ig, amiben van kártyaolvasó, és a szkennerén számítógép nélkül is lehet nagyítani/kicsinyíteni? :R

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#1726) zka67 válasza Tin (#1724) üzenetére


zka67
őstag

Az F4580 nagyjából u.a. mint a 2480, csak valamivel gyorsabb.

A wifi-hez pedig abszolút hülye vagyok :D, de hátha valaki tudja...

(#1727) zka67 válasza X@b3e (#1725) üzenetére


zka67
őstag

Ebben az árkategóriában két nyomtatója van a HP-nek:

HP PhotoSmart C4680
HP PhotoSmart B109A

estleg ugyanez wifisben:

HP PhotoSmart B109N

(#1728) #04441088 válasza zka67 (#1727) üzenetére


#04441088
törölt tag

Kedves zka67!
Erre tudna nekem válaszolni?
Max. 25e Ft ért milyen multifunkciós tintasugaras nyomtatót ajánlana nekem? :R :R
Canon MP495-öt nézegettem, az jó nyomtató? Nem tud róla valamit?

:R

(#1729) zka67 válasza #04441088 (#1728) üzenetére


zka67
őstag

Kedves staker, azért nem válaszoltam, mert a Canon nyomtatókkal van egy bajom. Mégpedig az, hogy nem egyszerű az utángyártott patronok használata, a gyári meg baromi drága bele. Ha ez nem zavar téged, akkor vedd meg nyugodtan, maga a nyomtató jó különben.

(#1730) #04441088 válasza zka67 (#1729) üzenetére


#04441088
törölt tag

Ezt nem tudtam. Epsonnal is hasonló a helyzet, gondolom.
És HP-ban 25 körül van valami jó?:) :R :R

(#1731) zka67 válasza #04441088 (#1730) üzenetére


zka67
őstag

HP-ben a PhotoSmart C4780-ast tudom ajánlani, hasonló kategória mint a canon, amit kinéztél.

Jó szöveghez, fotóhoz, van benne kártyaolvasó, wifi és van hozzá megfizethető árú utángyártott patron, amihez nem kell semmi extra, beteszed és nyomtatsz vele.

(#1732) sittes79


sittes79
addikt

Sziasztok,

Szeretnék színes/fekete-fehér nyomtatót 10-15e körül. viszonylag gyors, megbízhatót.

Amibe lehet kapni utángyártott patront.

Köszi

(#1733) X@b3e válasza zka67 (#1727) üzenetére


X@b3e
addikt

Thx! :R

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#1734) LeG3Nd


LeG3Nd
tag

Sziasztok!

Kifogyott, beszáradt Canon BC-02 vagy BC-05 patront keresek. Árban megegyezünk.

shorter of breath and one day closer to death

(#1735) BigBlackDog


BigBlackDog
veterán

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni nyomtató vásárlás ügyében. Jelenleg egy Samsung CPL-315 típusú nyomtatóm van, de mindenképpen le szeretném cserélni, mivel igen sokba kerülnek hozzá a tonerek. Mikor megvettem, reménykedtem, hogy lesz utángyártott toner is hozzá, de úgy tűnik nem.
Nem ragaszkodok a színes lézerhez, de a régebbi tintasugaras elég sokszor beszáradt, mivel nem egyszer csak néhány havonta nyomtatok színes tartalmat. Otthon használom, 2-3 naponta nyomtatnék vele néhány oldalt, havonta egy-kétszer pedig nagyobb adagot (50-200) oldal.
Lényeg, hogy megbízható nyomtató legyen, ne legyen típushibája, lehessen még kapni újonnan is. Nem baj, ha kicsit régebbi, lassabb. Minőség terén meg vagyok elégedve a jelenlegivel is (Samsung CLP-315), nagyjából ennél nem szeretnék lejjebb adni.
És a lényeg; gazdaságos legyen, lehessen kapni hozzá olcsóbb utángyártott tonert/patront. Árban kb 30-40 ezer Huf ami belefér.
Előre is köszönöm a válaszokat!

(#1736) Gergőke88 válasza BigBlackDog (#1735) üzenetére


Gergőke88
addikt

Szia!
Amit ajánlok:
Ho Officejet Pro 8000
http://www.hpshop.hu/?sku=CB092A
A lapköltség tekintetében véleményem szerint a legjobb választás 50000ft-ig.
A színes lapköltsége jóval olcsóbb mint bármely másik színes lézernyomtatohoz képest.
Üdv.
Gergő

(#1737) vati válasza zka67 (#1731) üzenetére


vati
senior tag

A HP C4780 nyomtatóval lenne egy kérdésem, pontosabban a hozzáadott szoftverekkel:
hogy lehet rávenni, hogy megjegyezze a szkennelési beállításokat (DPI, kontraszt) és a nyomtatási beállításokat? (elsősorban papírméret)

őrületbe kerget, hogy mindent elfelejt... ez tényleg ilyen buta, vagy registryben kell valamit hackelni?

Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."

(#1738) zka67 válasza vati (#1737) üzenetére


zka67
őstag

A HP Szolgáltatóközpontban kell megadni az alapértelmezett beállításokat.

Vannak programok, amik felülírják ezeket, ilyen pl. az Ashampoo Cover Studio, ami minden oldalt maximum dpi-vel szeretne kinyomtatni.

(#1739) BigBlackDog válasza Gergőke88 (#1736) üzenetére


BigBlackDog
veterán

Ehhez hol lehet kapni utángyártott patront? (Bár az eredeti sem nevezhető drágának)

(#1740) vati válasza zka67 (#1738) üzenetére


vati
senior tag

köszi, már rájöttem, hogy azt fel kellett volna telepíteni :)

új kérdés: utólag rá lehet venni hogy angolul beszéljen, ha gondolt egyet és magyarul települt?

Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."

(#1741) zka67 válasza vati (#1740) üzenetére


zka67
őstag

Persze! :) Uninstall és letöltöd innen az angol nyevű szoftvereket hozzá.

(#1742) Gergőke88 válasza BigBlackDog (#1739) üzenetére


Gergőke88
addikt

Én még nem találtam hozzá utángyártott patront, viszont ezt a készüléket eredeti patronokkal üzemeltetni se drága... És legalább megmarad a 3 év garanciád.
Sőt ha október 31-ig vásárolód meg kapsz ajándékba egy fekete xl-s patront is.

(#1743) QwErTy42 válasza BigBlackDog (#1739) üzenetére


QwErTy42
addikt

Szia!

Majd egy idő után biztos lesz ehhez is de a nyomtatófej darabja több mint tíz lepedő, amit nem lenne érdemes szétcseszni valami hulladékkal.

Bár ha elég ügyes a user, akkor még a 60 ezres nyomtató is a kukában köthet ki, amihez, csak gratulálni tudok. :D :D

...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...

(#1744) Gyocsika


Gyocsika
csendes tag

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy Fősulira járok, és elég sokat kell nyomtatnom, ehhez viszont megbízható nyomtatót szeretnék venni, amihez a patron/toner nem túl drága.

Igazából multifunkciós gépet azért szeretnék, mert ha tudok szkennelni, akkor az nem hátrány semmiképpen. Viszont nézegettem Lézernyomtatókat is, azokban viszont nincsen szkennelős (Én nem nagyon találtam)

A lényeg, hogy végül is sokat szeretnék nyomtatni, és ehhez keresek nem túl drága üzemeltetésű gépet.

Ha van valami tippetek, azt nagyon szívesen fogadom és köszönöm :)

Üdv,
Gyocsika

(#1745) nemén


nemén
csendes tag

Sziasztok,

Nyomtatót keresek édesanyámnak, a következő szempontok fontossági sorrendben:

- Legyen megbízható, strapabíró
- Minél olcsóbb, lehet használt is
- Minőség, funkciók lényegtelenek (netről kell nyomtatni szöveget saját használatra)
- A patron sokáig bírja kiszáradás nélkül, mivel max. heti 5-10 oldal lesz nyomtatva.

Köszönöm előre is!
nemén

(#1746) PaleeGy


PaleeGy
tag

Csáó!

Olyat szeretnék kérdezni hogy lehetséges egy kis matricát kitölteni úgy hogy beszkennelem és csak az üres rublikákat kitöltöm???
Mert az a problémám hogy már mikor beszkennelem nem az eredeti méretben adja ki
Tehát kitölteni sem tudom..
Mikor beszkennelem és rögtön nyomtatom egy üres lapra semmiféle méretű sablon nem jó hogy ugyanazt a formát kapjam meg..

Elég bonyolult amit szeretnék pontosan még el sem tudom mondani..

(#1747) Gergőke88 válasza nemén (#1745) üzenetére


Gergőke88
addikt

SZia!
Nem kiszáradás, hanem beszáradás.
Mindenképpen 2 patronos rendszerű gépet érdemes venni(Hp, Canon).

(#1748) salieri.


salieri.
őstag

Sziasztok! Sajnos kifogyott a Toner a Xerox 3117 lezernyomtatombol! Milyen utangyartott tonert erdemes bele venni?
Toltessel erdemes foglalkozni? Koszi a valaszt!

(#1749) szegto


szegto
senior tag

Üdv.
Előre is sorry ha már volt kérdés.
Milyen lézernyomtatót érdemes mostanság venni ilyen 20k-ért max?
Nem lenne nagy igénybevételnek kitéve, ezért is csak egy alap nyomtatóra lenne szükségem.
Kritérium annyi, hogy utángyártott tonert 10k alatt lehessen hozzá venni.

Erről mi a vélemény?
Samsung ML-1640
vagy
Xerox Phaser 3117

Mind kettőben ugyan olyan toner kell és 6-9k között már lehet venni bele.
Valakinek valami tapasztalat ezekről, esetleg más alternatíva/márka?

(#1750) Dirtyz


Dirtyz
őstag

Sziasztok!
Egy ilyen nyomtatót néztünk ki itthonra, alkalmi nyomtatásra és szkennelésre.
Vélemények...?

Ákciós lesz a madarasteszkóban (nemröhög) :D

Köszi

Védd a fákat, egyél hódot!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.