- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frank2424
csendes tag
Sziasztok!
Milyen hűtőt ajánlanátok I7-920 procira , méret nem számít (hely van bőven), 8000 Ft-ig.
Lehetőleg halkat
Köszi! -
szasanyi
félisten
válasz
Lori82 #74196 üzenetére
Akkor nem kell szétszedni, ha:
- az INTEL stock hűtőknél is használsz push pine-es lefogatása lesz az új hűtődnek is (Pure Rock Slim)
- a házban lévő alaplapi tálca gyárilag ki van vágva, és a ház jobb oldalát levéve hozzáférsz az alaplap aljához (pölö) -
Lori82
senior tag
válasz
jim bcs #74195 üzenetére
Szia.Néztem a proci hűtőket amiket ajánlottál.Mivel nem vagyok szakértő,sőt még soha nem szedtem szét gépet
nem tudom,hogy minden esetben ki kell szedni az alaplapot ahoz,hogy a proci hűtőt rögzíteni tudjuk?Annyi minden be van dugva,hogy félek ha szétkapom a gépet darabokra nem tudom majd mindent a helyére visszadugdosni.Kösz a választ.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Shadowguard #74191 üzenetére
(#74191) Shadowguard
Felesleges ekkora hűtőt rárakni, nem leszel vele előrébb, nem lesz hűvösebb a proci.
be quiet! Dark Rock Advanced C1
be quiet! Pure Rock
Thermalright Macho 120 SBM
be quiet! Dark Rock 3
be quiet! Shadow Rock Slim
Alpenföhn Brocken 2
Alpenföhn Brocken 2 PCGH(#74192) Lori82
Ennyi idő alatt azért legalább 1-2x illett volna újrapasztázni, elpárologni nem tud, de kiszáradni igen akár betonkeményre. A gyári pasztát a gyári hűtőn kb. azonnal cserélni szoktuk.
ID-Cooling SE-214X
Zalman CNPS10X Optima
ID-Cooling IS-50 -
Lori82
senior tag
Sziasztok.Van egy 2500k procim,eredeti hűtővel.A proci nincs húzva alap működés közben 35 C körül mozgott a hőmérséklete,igazság szerint nem is nagyon figyelgettem az utóbbi időben.Újratelepítés után megfigyeltem ,hogy ez az érték most magasabb 45 C körül mozog és tegnap fifa 17 közben 70 C-ig is felmelegedett.A gépem picivel több mint 5 éves,lehet,hogy "elpárolgott" a hővezető paszta?6-7 ezer forint körül lehet valamilyen megbízható proci hűtőt venni,mert lehet,hogy azt is cserélném.
A ház : Cooler Master elite 370
Alaplap : Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3
Proci : core i5 2500K sandy bridge
Nagyon sokat nem szeretnék rá költeni,kb. 6-7 ,de max 10k körül kellene valami ami jobb és halkabb mint az eredeti hűtő, ami a procihoz járt.Előre is köszi -
Shadowguard
senior tag
Üdv!
Mivel jobban szeretnék biztosra menni ezért inkább megérdeklődöm a hozzáértőktől nem tervezek-e hülyeséget csinálni
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? A tervben egy Noctua NOCTUA NH-D14, ez most iPonon 25k, de ha muszáj elmegyek 30ig.
2.: Milyen házba kerül? BE QUIET! Dark Base 900 (elvileg 185mig minden mehet)
3.: Milyen alaplapra lesz? ASUS MAXIMUS VIII HERO
4.: Processzor típusa? i7-6700k
5.: Ramok típusa? RAM-os topicban már érdeklődtem ilyen ügyben, ott ezt ajánlották hozzá: CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3000MHz CL15 KIT CMK16GX4M2B3000C15Tervezem tuningolni is a processzort, szóval valami normális hűtést akarok rá, de olyat szeretnék, ami alapvetően azért egy csendes darab, legalább olyankor amikor nincs komolyabb terhelés alatt
Előre is köszönöm!
-
jim bcs
nagyúr
válasz
direwolf #74179 üzenetére
(#74179) direwolf
(#74180) Gaaabeeesz
A jó hűtő és a karácsonyfadísz nem fér össze, vagy vesz egy jó hűtőt, vagy vesz egy karácsonyfadíszt ami messze elmarad a jó hűtőtől.(#74181) mg105
92
be quiet! Pure Rock Slim
Cryorig M9i
Scythe Byakko
120
be quiet! Pure Rock
ID-Cooling SE-214X -
szasanyi
félisten
Kisebb, de nem nagy fordulatú és ezek halk ventik. A másik mellett szól a a nagyobb méret ami uo. fordulat mellett nagyobb légszállítást biztosít és 4 hőcsővel készül. Szerintem egyikkel sem nyúlsz mellé, de mivel az az i5 nem melegszik így egy olcsón (pölö az említett 6,5k árú) a PR Slim teljesen jó megoldás.
-
szasanyi
félisten
Elsőként azt tudom mondani és ajánlani, amit a második részben írtam. Ha nem megy jó áron, akkor a ID-Cooling SE-214X is jó lehet kicsit többért és az a venti is is halk.
-
mg105
senior tag
Sziasztok! Egy i5-4460-ra keresek hűtőt, 8 ezer ft környékén. A cél az lenne, hogy alacsony terhelésen (10-20%-os kihasználtság) a lehető legcsendesebb legyen. Játék közben nem érdekel a hangja. A házban van hely bőven (CM690), a ramok átlagos távolságban vannak (Asrock B85 Pro4), átlagos magasságúak (HyperX Fury). A korábbi hozzászólások alapján a ID-Cooling SE-214X és a Be Quiet Pure Rock Slim között vacillálok. Alacsony fordulaton melyiknek csendesebb a ventilátora? Esetleg egyéb versenyző?
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
Haverom is beújított egy gépet, és ehhez kérném a segítségeteket.
"karácsonyfa" b*zi, ledes, világítós, "jólkinézős" hűtő kellene neki.
A konfig:
B150 Mortar
i5 6500
Kingston 16GB DDR4 2133MHz Kit(2x8GB) HyperX Fury Black SeriesA ház pedig egy Zalman Z9 Neo
Többi azt hiszem nem lényeg.
Jelenleg a kis apró gyári hűtő van rajta.[Ez] lenne az egyik kiszemelt.
Kérdés, hogy megbízható, jó hűtő-e, esetleg tudnátok a feltételeinek megfelelőt ajánlani?Hang nem számít, mert a házban lévő gyári ventik sem zavarják, pedig igen durva hangja van
Köszi
-
direwolf
őstag
Sziasztok!
Vannak olyan tesztek amik "hitelesnek" mondhatók, és elég sok hűtőt hasonlítanak össze?
-
szasanyi
félisten
Elég vastag az a paszta, szvsz nem lesz gond mert szétterül a lefogatás után, a szorítóerő miatt. De ha biztosara akarsz menni, amikor a lefogató kerethez való végső rögzítés előtt picit mozgasd meg oldalirányban (jobb-balrra, mintha el akarnád fordítani). Jónak kell lennie, ha jól rögzíted.
bajtokarpi: az Intel stock hűtő ultra gagyi. Lapos, teljesen alumínium, és bár az i5-6500 nem egy forrófejű proci én nem tenném rá. Pru Rock Slim tökéletesen elég (HA jó áron be tudod szerezni, vagy innen tudsz rendelni).
-
oke
senior tag
Megjött a Pure Rock hűtőm. Hétvégén felrakom, viszont ahogy kivettem a dobozból, az aljáról leesett a műanyag és a paszta kicsit megsérült. Egy helyen egy vékony csíknyom lett rajra, illetve egy két pötty máshol. Ez mennyire okozhat gondot?
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Cpu hűtőt szeretnék vásárolni az újdonsült i5 6500 procimhoz. Apropó amúgy ennek a serianak mennyire "gagyi" a gyári hűtője? A keret 10k.
Alaplap: Asrock B150m-Pro4
Ram: Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2133MHz
Ház: Thermaltake Armor IIKöszönöm
-
jim bcs
nagyúr
válasz
hegegabi80 #74169 üzenetére
Nem sok és ott fokozódik, hogy csak push pines jöhet szóba, de már pv-ban átbeszéltük.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
hegegabi80 #74166 üzenetére
Olvass vissza és rájössz, hogy nem.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
hegegabi80 #74166 üzenetére
túl széles sajnos (120mm), nekem csak 100mm áll rendelkezésre
azért köszönöm -
AXisBOLD
addikt
válasz
jim bcs #74161 üzenetére
Szia,
Köszönöm ismét és abszolút veled vagyok, a Pure Rock minden tekintetben a legjobb lenne.
Az árat az előző körből tévesen írtam (copy&paste), sorry.De mivel nem lesz tuning nem is kellene ilyen teljesítményű hűtő, ezért nem akarok szétszerelni mindent és szeretnék pushpin megoldást.
Cooler Marter Hyper TX3 EVO szintűben gondolkodok, csak nem tudom, hogy ez mennyire zajos illetve van-e ennél jobb ebben a kategóriában, de a torony se feltétel, lényeg hogy halk legyen. -
jim bcs
nagyúr
válasz
#70516736 #74157 üzenetére
(#74157) Cfc_Boy
tessék (még nagyon új, ne akadj fent azon, hogy csak rendelni lehet, később szinte minden boltban lesz)(#74158) Zolar
Ámen(#74159) picurdied1
Alpenföhn Brocken ECO
Thermalright Macho 120 Rev.A
Cryorig H7(#74160) AXisBOLD
Ekkora kerettel egyszerűen hiba lenne ha nem a be quite! Pure Rock-ot vennéd és ekkora kerettel nem fogok egy push pinest ajánlani. Az általad támasztott kritériumoknak megfelel, olcsóbb mint a max. rászánt összeg, ettől nem kell jobb ajánlat szerintem. -
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Pár hete jártam itt, adatlapomon olvasható konfig mellé akkor be quite! Pure rock hűtő lett javasolva.
OC nem lehetséges a lap miatt, lap csere nem lesz, így egy ilyen hűtő felesleges.
Tudom az Intel pushpin-es hűtőktől a legtöbbeket kirázza a hideg, én most mégis ilyet keresek.
Ami a gyári Intel hűtőnél halkabb és valamivel hűvösebben tartja a cpu-t, de a lényeg a zaj csökkentés.Az alap kérdéseket megválaszolva:
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? --> 15k
2.: Milyen házba kerül? --> Lancool K58 (max 108 mm hely a VGA és ramok között)
3.: Milyen alaplapra lesz? --> Supermicro x8sax
4.: Processzor típusa? --> i7 950 --> később upgrade i7 Gulftown
5.: Ramok típusa? --> Corsaire CML8GX3M2A1600C9köszönöm
-
picurdied1
csendes tag
válasz
picurdied1 #74153 üzenetére
Ház: Corsair Carbide Series SPEC-01
-
zzola
titán
-
jim bcs
nagyúr
válasz
#70516736 #74152 üzenetére
(#74152) Cfc_Boy
Ez csöbörből vödörbe, sokkal nem lennél előrébb, a jobb hűtő az a gyárin túl mutat. Egyébként elég rá ha a hangja nem zavar és azért a rézmagos az jobb.(#74153) picurdied1
Ameddig nincs pontos adat a házról addig hűtőt sem lehet ajánlani, nem tudjuk mekkora fér majd be. -
picurdied1
csendes tag
I5 6600K -ra milyen hűtást ajánlotok?
Ár:15.000 Ft-ig
Ház cserélve lessz
Lap:Gigabyte GA-Z170-HD3P
Memória: Kingston 8GB (2x4GB) DDR4 2133MHZ HX421C14FBK2/8[ Módosította: jim bcs ]
-
törölt tag
Hi
Egy i3 6100-ra érdemes jobb hűtőt tenni esetleg az i7-es rézmagos hűtőjét?
-
petya220
senior tag
Üdv, erre valami jó halk hűtő?
1. 15000ft
2. fekete (Nem tudom. :c )
3. MSI A55M-E33
4. AMD A10 7700K FM2+
5. Corsair ddr3 átlag magas -
oke
senior tag
Most rendelném meg a Be Quiet! Pure Rock hűtő, van ezen gyári paszta, ha igem megfelelő? Mert akkor nem rendelnék külön hozzá egyelőre.
-
szasanyi
félisten
Ha mindenképpen variálni kell, nézd meg melyik verzióval jössz ki olcsóbban:e egy drágább hűtő (az ajánlott Macho 120 SBM ami jó, csak ~1,5x árú a Pure Rock-hoz képest) és maradnak a RAMok, vagy RAM csere és a ~10,5k-s Pure Rock.ami remek hűtő és abszolút elég is.
Nem vagyok biztos benne, hogy a H5 is átvehető 1 héten belül, de ha gondolod megkérdezheted. Bár az azonnal elérhető Pure Rock helyett a kétes H5-öt (főként jóval drágábban) nem mondanám egyértelműen alternatívának (bár ez egyéni preferencia is lehet).jim bcs: sorry, a ház és a hűtő magasság kérdése fölött elsiklottam.
-
badd
tag
válasz
szasanyi #74142 üzenetére
A MerlinHardver-nél láttam, bár most jobban megnézve a H5-re 4-7 napot írnak, a H7-nél meg érdeklődni, hogy mikor van.
Másik megoldás, hogy futok még egy kört a RAM-ok között, hogy mi az amit biztosan támogatna a lapom és alacsonyabb.
Vagy akkor maradok a Pure Rock-nál, csak a ventit a másik oldalra teszem.
(#74143) jim bcs: Tényleg, ezt a Thermalright-ot is néztem, csak most megfeledkeztem róla. Akkor lehet, hogy ez lesz, mert lehet, hogy nekem most megéri az a plusz 4ezer a Pure Rock-hoz képest, hogy kompromisszum nélkül tudjam használni az dolgokat. Plusz előnye, hogy ezen úgy van meg a hely a RAM előtt, hogy a (meglátásaim szerint) sokkal gyakoribb 25 mm vastag venti van rajta, így könnyebb cserélni halkabbra, ha netán hangos lenne, vagy ilyesmi.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
direwolf #74139 üzenetére
(#74139) direwolf
Hát nincs. Mint írtam a méret ami lekorlátoz, vagy cserélj házat mert jobb megoldás nincs, cserébe lesz hűtő 10k és kicsivel alatta.(#74140) szasanyi
Az ár miatt még ok lenne, de 157mm-t nem fog tudni belesajtolni a 148.5mm-be. Van 1-2 jó hűtő 10k alatt, ám a méret korlátoz.(#74141) badd
Az IHS alatt a paszta nem lesz jobb, így hiába raksz rá 1kg rezet akkor sem lesz hűvösebb. Ha a mainstream-et nézzük akkor a Pure Rock-tól nem kell jobb és nincs is értelme, vehetsz egy Cryorig H7-et ha gondolod, vagy mehet a Thermalright Macho 120 SBM is. -
direwolf
őstag
Üdv!
Az alábbi gépben egy CoolerMaster HyperTX3-al viszonylag hamar thermal throtlingol a proci:
Max 10k2.: Milyen házba kerül?
CoolerMaster K350 + CoolerMaster Red LED silent fan 12cm3.: Milyen alaplapra lesz?
Gigabyte GA-990X-Gaming Sli4.: Processzor típusa?
AMD FX-83505.: Ramok típusa?
2x4Gb Kingmax DDR3-1600A Be Quiet! Pure Rock Slim jó lehet helyette?
-
Ant@
senior tag
válasz
Beretvás #74133 üzenetére
A teljesítmény lényegtelen. Ezt 95W-ig ajánlják ami nekem elég is. A problémám mindössze annyi, hogy a gyári 5,5 cm-es venti 3600-as fordulaton nagyon hangos. Lehet felőlem, gyenge minőségő csak halkabb legyen. Ehhez szeretnék kérni segítséget attól aki látott már közelről ilyet, vagy van annyi rálátása a témára, hogy érdemi tanácsot tud.
-
Ant@
senior tag
FM2-re keresek a gyárinál halkabb hűtőt. Max 2-3 ezret szánok rá. Mit ajánlanátok? (Arctic termékek kilőve)
-
-
szasanyi
félisten
válasz
jim bcs #74125 üzenetére
Nem okoskodni akarok, de 4 db magas RAM nyilván valóan nem fér be - csak ez teljesen jól látható az általam linkelt képről. Ha a venti nem fújó hanem szívó módban a borda "mögé" van rakva az milyen hatékonyságú lesz egy ilyen, kimondottan alacsony fordulatú ventilátor esetében?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
husosfagyi1 #74121 üzenetére
(#74121) husosfagyi1
Elsőnek házcserét javasolnék, olyat ahol adott egy 160mm, utána lehet komolyabb hűtőben gondolkodni.(#74122) (#74124) badd
35.5mm fér be alá, de mivel keskeny így elfér a venti előtt mind a 4 ram. B.-C. verzióként hátra is rakhatod a ventit vákuumra. Nem kell lemérni semmit, szabvány méretekről beszélünk. -
badd
tag
válasz
szasanyi #74123 üzenetére
Ez alapján azt mondanám, hogy nem fér be. Még nincsenek meg az alkatrészek, mert új gép összerakása előtt állok, így nem tudom lemérni, hogy az AsRock alaplapnál mennyire van a cpu-tól a ram foglalat.
Milyen más hűtő van még, ami alá beférne 44 mm-es RAM? (ár korlát nem igazán van, egy jó ér/érték arányút szeretnék, magasság korlát pedig szintén nincs)
-
badd
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy be quiet! Pure Rock hűtőt, ami egy i7-6700k procira és egy AsRock Z170 Extreme4 alaplapra menne. Kérdésem, hogy a G.Skill F4-3000C15D-16GTZ RAM (44 mm magas) befér-e a hűtő alá, vagyis az alaplap összes slotját tudom-e használni emellett a hűtő mellett?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
husosfagyi1
csendes újonc
válasz
jim bcs #74120 üzenetére
Jelenleg most neki egy id-cooling-se-213v2 típusú hűtője van és 4ghz-en járatja. Pl: a GTA V-nél eléri akár a 93 fokot is.
Azt szeretné kérdezni, hogy mivel a Cryorig H7 1600rpm-es és az id-cooling-se-213v2 is ennyi, érdemes-e venni Cyrogot? Vagy esetleg más ötlet? Pl: Más ventilátor?
-
Draz04
csendes újonc
Sziasztok!
Milyen hűtőt javasolnátok az alábbi configra?
Max 10k2.: Milyen házba kerül?
Cooler Master Elite Knight 3503.: Milyen alaplapra lesz?
MSI Z68A-G45 G34.: Processzor típusa?
i5 2500k 4.2-4.4ghz körül lesz húzva.5.: Ramok típusa?
Kingston 8GB KVR16N11/8 -
-
szasanyi
félisten
válasz
Dragovich #74116 üzenetére
Scythe Fuma ~16k ami ha nem elég az átlagon felüli tuning miatt, akkor Noctua NH-D15 ~30k.
-
Dragovich
csendes tag
1. Mennyit szánsz a hűtőre? érdekelne hogy mit ajánlotok 0-20e ft között és 20-40e ft között
2. Milyen házba kerül?: Cooler Master HAF 912
3. Milyen alaplapra lesz?: Asus Z170 PRO GAMING
4. Processzor típusa?: Intel Core i7-6700K
5. Ramok típusa?: Corsair 2x8GB DDR4 3000MHz -
szasanyi
félisten
Nem egyformák. Az újabbak kb. 1/3 magasak és simán alumínium anyagból készülnek (a régi, rézbetétes és magas C2D hűtőkhöz képest). A kettő között volt - valszeg neked is olyan lehet - a kb. félmagas, de még rézbetétes stock hűtő. A legújabban a leggagyibbak, persze itt max. 65W TDP-t kell elvezetni de akkor is.
95W hűtési teljesítmény a régebbi hűtőknél simán elképzelhető a robusztusabb kialakítás miatt, és hát. a hűtés hatásfoka ventilátor és zajszint kérdése is (az INTEL pedig nem állít olyat, hogy a stock hűtőinek hatékonysága és zajszintje mindenki számára megfelelő). -
jeni
félisten
válasz
jim bcs #74111 üzenetére
Hello.
Bőség zavara, hogy eszembe jutott,hogy a gyereknek még meg van az eredeti 1155 2500K-s rézbetétes HŰTŐJE is. Azon a gyári dobozon 95W van írva. A gyári Intel hűtők attól függetlenül mennyit írnak a dobozra a teljesítmény alapján mind egyformák? Tudom abból van alumagos és rézbetétes is.
Gondolom az i3 ,az i5 és az i7 más-màs betétes hűtőt kapnak. Az i5 és az i7 prociknál biztosan mind rézbetéttel hozzàk forgalomba. -
Draz04
csendes újonc
Szia,
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? Nincs korlát, a lényeg, hogy minél hűvösebb legyen.
2.: Milyen házba kerül? Ház még nincs, úgy fogom választani, hogy megfelelően elférjen benne.
3.: Milyen alaplapra lesz? ASUS P8Z68-V PRO
4.: Processzor típusa? i5 2500k OC 4.5GHz minimum.
5.: Ramok típusa? Kingston 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz -
jim bcs
nagyúr
-
jeni
félisten
Üdv!
Az új gépembe i7-6700 tervezek venni. Korábban volt hír,hogy az új PBC lapkák vékonyabbak lettek. Ezért egy ilyen vékonyított CPU-ra milyen hűtőt szabad tenni?
Nekem két fajta van itthon. Melyik lenne jobb? A HTPC-s Thermalight elvileg könnyebb.
-Scythe Mugen 2
illetve a
-Thermalright AXP-100R - Ennek a ventijét letudom cserélni egy Noctua NF-A15 ventire. -
da3mon_01
csendes tag
Sziasztok!
hűtő keresésében kérnék segítséget:
A pontos ajánláshoz ezeket szeretnénk kérni!
1. Mennyit szánsz a hűtőre? 15-20k körül
2. Milyen házba kerül? Corsair Carbide 200R
3. Milyen alaplapra lesz? Asus H87 Plus
4. Processzor típusa? i5-4570
5. Ramok típusa? Corsair Vengence (piros magasabb hűtős) -
csjuhasz
újonc
sziasztok
i7-870-re valtok i3rol es gondolom ez mar igenyelni fog komolyabb hutest
Asus P7H55-M
Cooler Master Silencio 650
Crucial Ballistix Sport 4*4GBegeszen nem ertek a hutokhoz mondjuk max 10-15e FTot gondoltam erre
elore is koszi a javaslatokat
udv,
Cs -
zzola
titán
válasz
jim bcs #73924 üzenetére
Ismét köszi!
Egy ID-Cooling IS-40-et tudtam hirtelen és olcsón beszerezni, de sajnos a 3 hőcsöves technológia nem tudta kordában tartani a processzort, simán felment 100 fokra (csak szintetikus teszttel tudtam próbálni).
Nagy nehezen sikerült beszerezni egy IS-60-at + rendeltem egy normális pasztát. Remélem ez a kombó, + a házban a 4x120 mm-es fan megoldja a problémát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest