- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitírjakide?
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni a gépembe egy új processzor hűtőt, mivel a gyári nagyon hangos... Amit kinéztem: Deepcool Gammaxx 300. Szerintetek milyen választás? Jó lesz?
Amilyen gépbe szeretném rakni: Intel Core i3-6100, Gigabyte GTX 950 Xtreme, Hyperx fury ramok, Zalman Z3 plus ház. El fog férni a ramok mellett?
Meg annyi még, hogy kell hozzá vennem pasztát, vagy elég ami gyárilag rajta van?Köszi előre is!
-
szasanyi
félisten
válasz
AdluAn #73697 üzenetére
Ez egyszerű fizika, mint hullámok esetében: az azonos irányúak erősítik, az ellentétes irányúak kioltják egymást. Nyilván egy irányba, előlről hátra fújjon mind2 (közte a hűtő ugye, tehát abból az aspektusból vizsgálva az első fújja rá a levegőt míg hátsó szívja róla a hőt és tolja a hátsó házventi felé, ami szintén uo. irányba állítva, tehát bentről - azaz a hűtő felől - szívja a meleg levegőt és fújja kifelé a házon kívülre.
-
AdluAn
tag
Hali. Valaki meg tudja mondani hogy lehet elérni a legjobb teljesítményt egy 2 ventilátoros torony hűtőn? Mind a kettő a toronyra fújjon vagy az egyik fújja rá a másik meg szívja le róla?
-
iceool20
tag
Sziasztok!
Gigabyte GA-EP45-DS3
intel xeon E5430
4*2GB DDR2 1066 kingmax
Aerocool X1 Predator (Height limit for CPU coolers ( Without side fan ) 158mm)Jelenleg egy Asus V60 teljesít szolgálatot ennél szeretnék jobbat!
Keret max 15-18 ezer huf
A procit pedig tuningolnám.... Jelenleg gyári 2,6 helyett 3,2-n fut terhelve 73 fok körül van. -
Bélabácsi
tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írok-e, de gondoltam azért a témához tartozik valamennyire
Számítástechnikai alkatrész boltokban általában kapható valamekkora kiszerelésben 98% izopropil-alkohol, amely ugyebár kiválóan alkalmazható pl. a CPU és a hűtő hőleadó felületének megtisztítására.Ilyen célból az egyik ismert boltban tavaly szeptemberben vettem egy ilyet: (nem a spray-t, hanem a normál flakont)
• Vízmentes izopropanol
• 2% izobutil alkohol és
• 98% izopropil alkoholMivel kiszerelése 1 liter, így szerintem ez elég lesz életem végéig
Viszont az Interneten már sokszor felmerült a kérdés, hogy a gyártók miért írják rá a 98% tisztaságú, teljesen vízmentes alkoholra, hogy "Minőségét megőrzi a flakon felnyitásától számított 1 évig".
Ezzel kapcsolatben szeretném a véleményeteket kérni, hogy ezt ki hogy értelmezi? Szerény véleményem szerint ez nem más, mint
• A törvényi szabályozás értelmében a gyártók kötelesek feltüntetni a lejárati időt.
• Rövidebb lejárati idő megadása abban a reményben, hogy talán így többet eladnak belőle.Kinek mik a tapasztalatai a mondjuk már régóta "lejárt" alkohollal kapcsolatban? Biztonságosan használható CPU tisztításra a lejárati időn túl is?
Köszi előre is!
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Thermaltake Water 2.0 -val milyen tapasztalatok vannak? Mennyire lehet hallani terhelés alatt?
i7 2600K-ra lenne 4,5 Ghz re húzva.
Egy minőségibb ~8-10e Ft léghűtőhöz képest milyen a hangja, hőmérséklete?Köszönöm a segítségeteket.
-
hegegabi80
addikt
válasz
sanyi0627 #73691 üzenetére
Nekem pl egy ilyen hűti az i3-4160 cpu-t egy szűk cube házban. Teljesen csendes, hangját még nem hallottam. Alapból 800-900 körül forog, ha alig csinálok valamit, netezésnél + 1-2 dolog 1100-1200, de még játéknál se ment fel max fordulatra.
Nekem az tetszett benne, hogy nem kell kiszedni az inteles lapot hozzá, hanem a szokásos módom (gyári intel hűtő) rögzíthető.
Tehát összességében jó kis hűtő szerintem, pl Alpenföhn Panorámánál is jobb egy kicsit, volt az is. -
Sati01
csendes tag
köszi szépen!
-
Sati01
csendes tag
Hali!
Kérdésem a következö, proci hütő túl nagy nem fér el az egyik ram, úgyan azt a teljesitményt érem e el ha a bordától szivatom el a levegöt mint har rá nyomatná a venti, mert az áramlási irányt nem szeretném megváltoztatni. -
Shaza
senior tag
Hello!
Egy Cooler Master Hyper 212 Evo mellé ezek a ramok közül melyik férne be?
https://ipon.hu/webshop/product/corsair_16gb_vengeance_lpx_ddr4_2800mhz_cl14_kit_cmk16gx4m2b2800c14/1320428
https://ipon.hu/webshop/product/corsair_16gb_vengeance_led_ddr4_3000mhz_cl15_kit_cmu16gx4m2c3000c15r/1452944Köszi!
-
W00dyka
tag
Köszönöm megoldva...... a ragasztással volt meló míg le tudtam venni a másik backplatet .....a többi már ment könnyen...Köszönöm a segítséget
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani hűtőt. Most kompakt víz van, de ennek már haldoklik a szivattyúja. Fekvő házba lenne. Msi b85m gaming i4570 kombón. az alaplap tetején magasabb vrm hűtés van és közel van a cpuhoz.Ram slotot ne takarjon ki. gondolom torony hűtő nem a legjobb mert megrekedt a meleg a lamellak között.
Köszi
Üsv -
-FLY->
őstag
Hali!
Ezzel a pasztával van valakinek tapasztalata?
-
Derivel
tag
válasz
jim bcs #73670 üzenetére
Oké, akkor tudnál ajánlani egy jó procihűtőt?
Kb. 6-8 ezer forintot szánok rá, egy Gigabyte H110M-S2H alaplapon hűtene egy Intel i5-6600-as CPU-t. A RAM Kingston HyperX Fury Black DDR4 16GB (1 memóriamodul), a ház pedig a Kolink Aviator (beépíthető proci hűtő magasság katalógus szerint 170mm).
Szóval ehhez szeretnék egy hűtőt. Mivel a procit nem fogom tuningolni, ezért nem fontos, hogy nagyon erős legyen, csak az a lényeg, hogy halk és megbízható maradjon. A jelenlegi alap Intel hűtő már elég hangos.
És lehetőleg "tornyos" hűtőt szeretnék, ami az alaplap mentén fújja a levegőt, nem pedig merőlegesen a procira. Így jobb lesz a légáramlás. De ha szerintetek jó a merőleges elrendezés is, akkor azt is megfontolom. -
Derivel
tag
Sziasztok!
Kinéztem az Acrtic-Cooling Freezer i11-es procihűtőt az i5-6600-hoz, viszont nem vagyok biztos benne, hogy normálisan támogatja az 1151-es proci foglalatot. A boltokat nézve valahol odaírják az 1151-et, máshol nem. Lehet, hogy csak az újabb verzió (pl. v2 ) kompatibilis vele? Vagy ez talán olyan hűtő, ami elhajlíthatja a procit? (A skylake megjelenésénél volt balhé, hogy néhány korábbi hűtő miatt elhajlott a proci.) -
jim bcs
nagyúr
válasz
vhunor #73666 üzenetére
Nem lehet, írj nekik egy üzenetet hátha küldenek egyet.
-
vhunor
őstag
Tudja esetleg valaki, hogy Scythe Mugen 2-höz itthon valahol lehet-e kapni LGA 1150-re is jó lefogatót?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
W00dyka #73662 üzenetére
"mert rá van ragadva"
Na itt dőlt el, hogy az nem a kompakt víz backplate-je. Az minden bizonnyal a foglalat backplate-je nem a zalmané, ahogy levetted a reserator 3-at, annak a backplate-je magától el kell váljon a lap backplate-jétől. Innen az útmutató szerint mehet fel a Macho 120 SBM. -
Speed®
titán
válasz
W00dyka #73662 üzenetére
Azt írtad 3 csavar van..most komolyan ezt gondolod a Zalman tartozékának vagy félreértem, amit írsz..? Ez maga az 1155 foglalat hátoldali része, le ne szedd..erre mehet rá a Tr bacplate, ahogy a leírásában is szerepel, képekkel illusztrálva
-
W00dyka
tag
válasz
Speed® #73661 üzenetére
Oké csak nem tudtam leszedni a zalmannét mert rá van ragadva !!! Azért kérdeztem hogy kompatibilise e a kettő mert szerintem 2 backplate nem kell !!!! De akkor valahogy le kell rimánkodnom a zalmanét hogy felmenjen a Machoé ! Diplomám meg nem számit, inkább kérdezek és aszerint járok el !!
-
W00dyka
tag
Sziasztok egy gyors kérdésem lenne !!
Szerelném fel a TR sbm 120 Machot aminek van backplateje de miután leszedtem a zalmann reserator 3 t maradt az alalapon egy backplate amnek a 3 rögzitőcsavarja van ami egyben a "proci lefogatót" is fogja !!! Szereljem le a fenlévő backplatet vagy arra szereljem a Machot ? -
jim bcs
nagyúr
válasz
tobias88888 #73653 üzenetére
(#73653) tobias88888
Ahogy alattad írták -> ÖSSZEFOGLALÓ(#73655) deja vu
be quiet! Pure Rock
Cryorig H7
ID-Cooling SE-204K
Thermalright Macho 120 SBM(#73656) Ribi
Sajna nincs mit beállítani. -
deja vu
addikt
Sziasztok!
A netezős gépemben egy I5-2400 proci van, és rajta egy Arctic cooling freezer 13 hűtő. Na most ez a hűtő baromi hangos, ki van takarítva, 4 éve amikor vettem akkor is rohadt hangos volt, egy rakás szar. Mi az a processzorhűtő ami szinte hangtalan. A nagy gépen Noctua hűtő van és ez egy csoda, az Artic az egy nagy nulla hozzá képest. 10-15 ezer körül mi az ami szinte hangtalan. Több típust is írjatok, mert át lesz pakolva a gép egy prémium Phanteks Enthoo-Evolv mATX ablakos házba, aztán ne legyen olyan nagyon tré kinézete. Mostani házba 163mm fér be, újba 192mm.
Köszönöm! -
bencze
senior tag
válasz
tobias88888 #73653 üzenetére
Én is mindig kenegettem, az x-es módszerről olvastam, hogy leghatékonyabb a minap valahol itt prohardveren, legközelebb tuti azt próbálom ki.
szerk. Itt a topikindítóban le van írva és kép is van...
-
tobias88888
őstag
Sziasztok, ezt a módszert használta már valaki? Én a jó öreg kenegetős voltam mindig is, de ma cserélek ventit a procin, gondoltam kipróbálom
(a videók alapján biztosan rosszul csináltam eddig)
-
zsadnok
tag
Sziasztok!
i7 4790K-hoz elég-e teljesítményben a Noctua NH-U12S?Üdv.: zsadnok
-
W00dyka
tag
válasz
jim bcs #73645 üzenetére
Már megvettem a TR Macho 120 SBM-et de még nem vettem rá magam a szerelésre...........a leirás alapján nem tünik sárkányosnak, de egy videót azért megnéznék róla..sajna csak a Grand Machoról találtam.
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
A 1151, 1155, 1156 furatkiosztása azonos ugye?
Előre is köszi a választ
Közbe elolvastam az összefoglalót s egyforma a 115x
-
szasanyi
félisten
Skaylake i7-re keresek jóféle, max. 155mm magas hűtőt. 15k+ áron tudnék én is jót, de az ár sem mind1 tehát olcsóbb érdekelne.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
lalakov #73636 üzenetére
(#73636) lalakov
Le, semmi akadálya -> Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA(#73639) Speed(R)
Értem én, csak nem látom értelmét, akkor inkább már tényleg egy az általad is említett nagyobb borda. -
Speed®
titán
válasz
jim bcs #73633 üzenetére
A gyártó szerint 40% PWM jel alatt áll a venti, onnan indul csak meg.
Nem tartom mondjuk hülye megoldásnak, de akkor inkább egy HR02.
2500Kt 4.5GHzen jól szellőző környezetben simán elbírt passzívan is.Brenor
Ha csak az kell, hogy kiváltsd a gyárit, megteszi, még nonK OCval is. -
Brenor
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem egy cpu hűtőt és kiváncsi vagyok a véleményetekre, hogy megéri e megvenni!
Egy LC-Power Cosmo Cool 97 hűtőrül lenne szó. Egy intel core i5-2300 procira tenném rá, mert a gyári hűtésnél van mikor 80-90 fokra felmegy némely játéknál, ha high grafikára veszem, mint pl. a gta 5, wither 3.
Megéri megvenni vagy valamivel drágábbat nézzek ki? -
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Van egy COOLERMASTER Hyper 212 EVO hűtöm, aminek a ventije már baromi hangos. Le lehet cserélni kizárólag a ventit? Ha igen, akkor mire?
A másik lehetőség, hogy hűtőt cserélek. Jól szellőző házam van, nem húzok semmit sem benne,így egy passzív darabra gondoltam: ZALMAN FX70. A procin fenn lévő pasztát, le kell ilyenkor cserélni? Ha igen, hogyan?
Köszönöm,
lalakov -
jim bcs
nagyúr
válasz
firefalcon #73634 üzenetére
2016-04-30
Nem ma volt, nem sietted el
elkapkodták, várni kell. Helyette legyen az Alpenföhn Ben Nevis,
-
hegegabi80
addikt
Nos még az uccsó pillanatban tudtam venni egy ID-Cooling SE213v2 cpu hűtőt. Még felszerelni nem volt időm, de egész jó barátságosnak néz ki. Bár a műanyag inteles keretet nem szabad sokat gyilkolni, mert ennyi pénzért annyira nem masszív, de nem is akarom hetente le-fel rakni.
Viszont a 12cm-es venti elég érdekes (bár ezt tudtam, mert a képen látható), fogalmazzunk úgy, hogy félig 12-es, mert az egyik oldala 12-es a másik inkább meg 10-es. A felfogató lyuktáv meg aszem 8-aas ventinek felel meg.
Ha bedöglik a venti, akkor 9-es simán rámegy, a 12-eshez barkácsolni kell kicsit.De mondjuk a deepcool gammaxx 300 vagy S40-en is ilyesmi venti van.
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Most olvastam hogy létezik felpassziv cpu hűtő.
Reális lehet idleben (netezés film stb) lehuteni venti offal egy 2500k-t? Ha igen mivel es milyen beállítás a célszerű?
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Mit tudnátok ajánlani a következőre, 6600K @4,6GHz, Asrock Fatal1TY Z170 K4, G.Skill Ripjaws kit (42mm), Nanoxia DS 2 (165mm)?
Ideiglenesen kölcsön Brocken 2 hűti.BQ! Pure Rock halkan meghűtheti?
Köszi.
-
Zsolt_T
csendes tag
Sziasztok!
Fx6300 gyári hűtőjét szeretném lecserélni.
(Ház: Cooler Master RC-K280-KKN1, elvileg cpu hűtő 162 mm magasságig fér el,
Alaplap: Gigabyte GA-970A-DS3P, Ramok normál méretűek)10-12 ezer forintot szánnék rá.
Két hűtőt néztem ki Alpenföhn Ben Nevis és Deepcool Gammaxx S40.
Mivel a processzort nem kívánom húzni (legfeljebb turbo) mindkét hűtő elég lenne, de melyik a jobb? -
jim bcs
nagyúr
válasz
mester778 #73617 üzenetére
(#73617) mester778
Én meg szeretném ha az ÖSSZEFOGLALÓBAN, vagy jobb oldalt fent a TÉMA TUDNIVALÓKBAN lévő kérdésekre válaszolnál.(#73618) (#73619) hoffman_
Ennyi keretből a 65-95W-os kritérium oldható meg ventivel megtámogatva ->Alpenföhn Ben Nevis
Ha valami on azt on-ba fogom tenni -
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
tudnátok ajánlani jelenlegi bestbuy hűtőt? most egy i3-2100 van az adott gépben (65W tdp), ez esetleg hosszútávon bővülhet 125W-ra.
olyan hűtőt keresek, ami megfelel a következőknek:
- 65W tdp esetén passzívan hűsen tartja a cpu-t
- 125W esetén leszabályzott ventivel hűvös és halk
- 12cm venti
- toronyhűtő (max 158mm, de inkább 150mm)valami tényleg egyszerű megoldás kéne, 6-8k körül létezik ilyen? az én be quiet pure rock-om bőven megfelel a kritériumoknak, csak erősen overkill és árban is plusz 5k (volt, annak idején...)
köszönöm előre is
ui.:
Raijintek Themis volt eddig, ami elsőre szembejött és talán jó lehet. ellenjavallat, vagy további tanács?
-
mester778
csendes tag
Sziasztok!
i5 4690k procimhoz szeretnék egy halk és hatékony, nem túl drága (max 10-12k körül) hűtőt. Milyet tudnátok ajánlani?
-
Barko20
csendes tag
Köszönöm! Meglesem amit ajánlottál.
-
Barko20
csendes tag
Sziasztok!
A következő konfighoz szeretnék egy jó hangtalan hűtőt (jó lenne valami passzív). Jelenleg egy Deepcool Gammax 300 van, de elég hangos az én ízlésemnek. A házban 3db 120-as Be Quiet Silent Wings 2 van (2 elöl egy hátul) amelyek közepes fordulaton teljesen némák. A gép filmnézésre zeneszerkesztésre és játékra van használva.
Ár max 30000 Ft.
Ház: Corsair Carbide R100 Silent Edition
Táp: FSP Hyper M 500
Alaplap: Asrock H97 Pro 4
Proci: i5 4460
Memória: 2x4 GB Corsair CML8GX3M2A1600C9B
Videókártya: Gigabyte GTX 960 WF2 OC
SSD: Hyper X Fury 120 GB
HDD: WD Blue 1 TB -
jim bcs
nagyúr
válasz
kasza blanka #73612 üzenetére
Jó a gondolatmenet, mehet
-
kasza blanka
aktív tag
válasz
jim bcs #73611 üzenetére
És ahhoz mit szóltok: Xeonon csere Brocken-re, CM Hyper N520 és NH-D15 elad (kb 30e a kettő), és harmadából venni egy Brocken2-t használtan? De az új is csak 13e. Vagy akkor más mást ajánlanátok 10-15e között?
a 3770 cseréből nemlesz semmi. Én szerintem +20ezret nem ér meg. HA, a 2600k elmenne 45ért, és vki hozzám vágna 3770k-t 55ért, akkor talán. Nem tudom - ebben azért még van pár jó év így is, főleg ha megy 4.7en is simán. Talán felette is, nem volt próbálva. Ilyen delidelésbe nem akarok belekezdeni. Vagy van aki azt olcsón megcsinálja és garanciát is vállal rá, hogy nem k...ja el?
-
kasza blanka
aktív tag
válasz
Speed® #73605 üzenetére
4.7en simán megy a d15-tel az i7, eredeti tulaja annyin hajtotta, nekem erre nincs szükségem
nekem a lényeg, hogy 800rpm fölé ne menjen, és akkor nem hallom.
73608: igen, sima Brocken, nem 2. de az felmegy a CM hyper n520+2x arctic f9 helyére öcsém Xeonjára, oszt jónapot. majd meglátjuk van-e különbség, és utána kiderül, melyik marad.
-
bencze
senior tag
Bővítettem 16gb ramra és most látom, hogy a Raijintek Aidosom elnyomja (feszíti) az egyik memóriamodult pár mm-el. Minden okés eddig de talán nem kellene kísértenem az ördögöt és cseréljek hűtőt.
Cpu: i5-2400 (3.6ghz)
Ram: Corsair vengeance 1600MHz (jó magas dögök) x 4 modul
Alaplap: Asrock z75 pro3
Ház: Nzxt phantom 410 - papíron 170mm-t mondanak, gyakorlatban inkább 160-at olvasok, szóval nem tudom pontosan mi fér bele.Úgy kellene tervezni, hogy a gatyám ne menjen rá de jó hűtő legyen - értsd ha sikerül majd egy maximum i7-6700k-ra beruháznom, azt is vigye el (semmi komoly oc nincs tervezve de ha a k lesz tuti kíváncsi leszek, mit bír meg fesz emelés nélkül stabilan, "hűvösen"), hogy ne kelljen cseréljek.
Új, használt, igazából hóttmindegy, ha használt akkor kevésbé baj ha mégis cserélni kell 1-2 év múlva...Megköszönnék pár tippet. Az előzetesben példaként említett Alpenföhn Brocken 2 és Thermalright HR-02 Macho néztem, az előző tetszik, kicsit nagy (ezt elbírja egy skylake?? most olvastam a cikket), illetve az utóbbi ránézésre nem tűnt túl combosnak venti terén... de biztos vannak más példák is.
-
Speed®
titán
válasz
kasza blanka #73604 üzenetére
Van annyi előnye a fogyasztás terén is, hogy ha nem nagy a difi, megérje váltani. Amit írtam (3770 nonK OC), ott nem is para a kencetéma.
Brockenért kár..a D15 túlzás. Persze a 2600Kra OCval jól jön extrémkedni. -
kasza blanka
aktív tag
válasz
Speed® #73603 üzenetére
Hát nem is tudom: én eddig abban a tudatban éltem, hogy az ivy bridge nem jobb annyival a sandynél, hogy megérje a csere. Főleg az ivy rosszabb pasztázása miatt se. De most bogarat ültettetek a fülembe :p
persze olcsóbb is jóval.
amúgy közben a Brocken sorsa eldőlt, megy az öcsém X5660-jára a CM Hyper N520+2xArctic F9 helyére.
De erről a cseréről meggyőzhető vagyok
-
almafa42
aktív tag
be quiet! Pure Rock nagyon bejött, köszönöm az ajánlást jim bcs
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak