Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
-
boogie84
veterán
Csak nem kellett kimenni németekhez.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
sNORh
addikt
Lengőkarokat lehet "kenni"? Jobb oldalt kormány fordításra csikorog, viszont mikor múlthéten a fékbetétet cseréltük, átnéztük, és nem kotyogott egyik sem, jók. Valszeg a gömbfej porvédője szakadhatott ki, mert amúgy repedezett pár darab.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
törölt tag
válasz Tothgera30 #78788 üzenetére
igen. ezert irtam h 'amig lehet'. remelem sokaig lehet
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
törölt tag
válasz Tothgera30 #78786 üzenetére
mar akinek
egyelore nem bizom a turbos torpemotorokban. amig lehet oldschool szivo benzinest szeretnek hajtani. idonkent majd ki-kiprobalok valami kicsit nagyobb turbost vagy neadjisten villanyautot, aztan hatha jon kesobb olyan is, ami meg tud gyozni. -
törölt tag
válasz runner 125 #78777 üzenetére
a 850 kobcentirol rogton a fiat 850 jutott eszembe es kellemes emlekeket idezett fel, de megnezve a fenykepeket a hajtomurol, ennek bizony semmi koze hozza
-
Melack
veterán
válasz runner 125 #78781 üzenetére
Sajna a csettegő egyedi építésű, és sose volt olcsó mulatság.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
runner 125
nagyúr
válasz DeFranco #78778 üzenetére
Áh, ez all in one.
Cabrio, pick-up, teherautó, terepjáró, traktor, pótkocsi..
Melack
Tényleg 800k egy ilyen lovaskocsi, mert van rajta 2 trabant ülés meg valamilyen robbanómotor? Nemá.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Melack
veterán
Poénnak erős. Én mentem ilyennel, szőlőben tényleg jó, de amúgy... Inkább egy Aro vagy egy régebbi pick-up.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
nagyúr
vagy egy 4wd maruti
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
DeFranco
nagyúr
Kétszemélyes veterán kabrió.
Simán cuncimágnes
-
runner 125
nagyúr
Haversrác 800k-ig keres valami mindenesként használható alternatívát, egy ilyen mennyire jó vétel a mindennapokra?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #78773 üzenetére
A táv attól is függ, hogy mennyire van eltömődve. Nyilván ha tele van korommal akkor nem elég 5-10km hiába ideálisak a körülmények hozzá. Akkor hosszab időt vesz igánybe a "kikormolás" kiégetés. Szóval használat függő ez is.
Hát ha nem kellene a zöldkártya már én is kiszedtem volna a katalizátort a verdából... Nem tudom, ennyire nem látok bele, hogy tényleg káros a technikára ha kiveszed (ilkyet is olvasni) vagy csak a fókák halnak meg előbb miatta. Erről talán Mágus tud mondani vmi okosságot.
mod:
Hát előbb-utóbb tuti kormolni fog.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
runner 125
nagyúr
-
Laslow
senior tag
Srácok, az mitől van, hogy a 2003-2005-ös Mazda 6-ok jellemzően olcsóbbak a hasonló korú Mazda 3-aknál?
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
bitpork
nagyúr
Én régebben oljantot olvastam hogy a szűrő regenerálódáshoz kell legalább 20 perc 3k feletti autópálya, mivel izzani kezed és csak a menetszéllel lehet megbízhatóan hűteni. Erre mondjuk rácáfolt már egy pár tecső videjó amin diaggal álló helyzetben küldték meg oszt világított mint Aladin
tökelámpása a kefélés után.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Zsombe
senior tag
válasz Dluinet #78767 üzenetére
Szerintem ez típus függő is. Golfba pl. mindig OMV prémium dízel van tankolva. Ehhez képest előfordult már nem egyszer, hogy tankolás után másnap 2x 30-40km-es táv után nap végére eltömődött a DPF.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #78765 üzenetére
DPF szemppontjából az már igen. Elég 5 max 10km magasabb fordulaton ha már üzemmeleg a motor. Tehát nem muszáj pályára menni, elég ha néha a szomszéd faluba vezető 6 km-es utat 3000 rpm felett nyomod le (mondjuk IV.-ben 80-90 de nyilván ez függ az áttételezéstől).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Dany007
veterán
Ez jó kérdés. Mert hogyha a motorról beszélünk, akkor ott ugye ez az idő a rendes felmelegedési ideje... Amit egy 15-20 perces úttal épphogy nem tudsz elérni...
De szűrő esetében jókérdés...
Szerintem a 40km kevés... Az alig fél órás út. Ha meg leállítod az autót, elmész egy órára és utána jön a vissza 40km akkor meg tökmindegy, hogy 2x40 vagy 1x40. Szerintem. -
nagyúr
Én véleményem:
15 km vagy annál rövidebb a rövidtáv
50 km vagy annál hosszabb a hosszútáv
kettő között a normál táv
-
runner 125
nagyúr
Érvelésében van igazság, hiszen a részecskeszűrő valóban csakis akkor tud megfelelően üzemelni, ha gyakorta megyünk az autóval hosszú távokat, aki viszont így, azaz úgy használja dízel autóját, amire az való: hosszú távú utazáshoz, az nem kell komoly bajra számítson.
De vajon mit értünk rövid is hosszú távon?
2 x 40km vajon már hosszú táv?
-
Qru
MODERÁTOR
Napi dízel "ostorozás": Féljünk-e a részecskeszűrős dízelektől?
#nincsbennetarcsi
-
feka007
veterán
válasz Balupapa #78761 üzenetére
Gondoltam, hogy van benne buktató, mivel úgyis minden komoly eladó használtautóra teszi fel.. Egyébként most még nem veszek autót, csak érdekelnek. Még minimum 1,5 év, mire lenne saját, de az sztem Golf 5 lesz. Addigra már becsúszik 1 milka alá az alapára. De a családi kocsi cseréje lesz idén valszeg.
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz runner 125 #78758 üzenetére
Kamu hirdetésnek mi az értelme? Lejjebb akarják nyomni az árakat ezzel? Amúgy akkor hasznaltauto-t érdemes nézni csak, vagy van még vmi más oldal?
-
nagyúr
válasz runner 125 #78758 üzenetére
meg a jófogás felvásárolta, így már nem sokáig lesz, lehet hogy ebben a hónapban le is kapcsolják
-
runner 125
nagyúr
válasz feka007 #78757 üzenetére
Az expressz.hu tele van kamu hirdetéssel, erre készülj fel.
Nem is értem ki hirdet még ott, eleve az oldal felépítése is a legszarabb (hirdetés feladási folyamat 10x annyi idő, mint máshol).
-
feka007
veterán
Expressz.hu-n miért vannak jobb áron meghirdetve kocsik, mint használtautó-n? Pl. ilyen Golf 5 1.1 m-ért sehol sincs használtautó-n. Nem is ott érdemes nézni ezekszerint? Bár itt pl. nem írják, hogy forgalomba vannak-e helyezve a kocsik, de nem tűnnek úgy, hogy ne lennének
-
DeFranco
nagyúr
válasz Kornel #78753 üzenetére
az nem jó, recseg a hátramenet
amúgy ebbe a keretbe tényleg belefér egy fóka viszonylag gazdagon, és elég jól átlagolja a linkelt típusokat felülről
attól függ mondjuk, hogy mire kell... egy-két embernek városba túl nagy és túl sok szerintem, oda én kisebbet vennék, de annyi mindentől függ még ez...
[ Szerkesztve ]
-
-
MunezXBK
nagyúr
Megane vót má?
-
m3tr0
őstag
válasz Tothgera30 #78751 üzenetére
Amennyiben dízel kell,szerintem jó sorrend.
Ha benzines és elég a méret akkor Swift. -
DeFranco
nagyúr
Kicsit széles a tűrése, de szerintem pár mondattal lehet szűrni a listáról kb. a felét, elég hozzá pár kérdés-válasz. Nincs ezzel nagy gond szerintem.
Végül is pont ezért vagyunk itt, hogy tanácsot adjunk, véleményezzünk. Amennyi érdeklődő jön, szerintem belefér az időbe, hogy 14 kocsira mondjunk valamit...
-
Kornel
veterán
-
Tothgera30
Ármester
válasz Buster17 #78738 üzenetére
Isuzu motoros Astra, és 1.5-ös Swift nem lehet rossz.
#78741 Buster17: Fiesta TDCI-n még gondolkodtam, de utána kiesdett, mert az 1.7.-es diesel tartósabb, ahhoz képest "faék" egyszerűséggel bír. Lacetti szintén hozható, de a Swift üti, mert olcsóbb hozzá szinte minden, és jobban elterjedt ha kell valami hozzá. C3, 206, 307,stb. az elektronikai hibás gondok miatt kiesik. Mondeo olyan olcsó húsos, Megane dci pedig kényes a gázolajra.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Buster17
addikt
Felsorolt kocsikról mik a vélemények? Melyiket kerüljem és melyik lehet jó választás?
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
[link]Tudom már ajánlottátok a swiftet, de böngésztem és ezek is megtetszettek. Valahogy szűkíteni kéne a listát.
[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
Gondoltam mielőtt elmegyek, szemrevételeztetem itt is, hátha észrevesztek olyat, amit én nem, de mindenképp egy személyes átvizsgáláskor fognak kiderülni a hibák.
(#78732) Dany007: szerintem ez az ár a felsőbb részen lehet, habár kevés a benzines kombi ebből (most épp ez a legdrágább), alku mindenképp lesz, ha rendben van az autó, nincs nagyobb hibája, akkor fogok rá 1.3-at mondani. Nagyjából fél éve láttam fent először a hirdetést, azóta egyszer levette, szóval az egyik ok az lehet amiért nem vitték el eddig, hogy drága.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Balupapa
senior tag
_-=*WheelWhores*=-_
-
Dany007
veterán
"11 éves autó, 240k kilométerrel ritka,hogy hibátlan minden porcikája."
A kérdés tényleg ez. Nem ismerem a típust, sem az árkategóriát. De meg kell nézni, hogy ennyi pénzért ez a típus ezzel a futásteljesítménnyel elvárható-e a sérülésmentes állapot. Ha ennyiért belefér akkor nem probléma mert nagyon szépen meglett csinálva. Ha viszont ennyiért már sérülésmentest is kapni akkor viszont meggondolandó vagy alkupozíciót jelent.
Azt is meg kell jegyezni, hogy a hirdetésben nincs feltüntetve, hogy sérülésmentes az autó. Márpedig azért ezt, ha tényleg sérülésmentes, igencsak kiszokták hangsúlyozni. Mert elég nagy pozitívum tud lenni.
-
JanR
addikt
válasz !Overdose! #78726 üzenetére
Az az "elég kellemes" fogyasztás milyen városon kívül?
(#78724) Dany007: A mazdaval kapcsolatban még: Ha a videót is megnézed, akkor ott is észrevehető, hogy valami nem stimmel a színnel ott oldalt, persze ettől még lehet a fény miatt. Csalóka na, meg kell nézni személyesen.
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
-
lsc
nagyúr
A gumisomnak ilyen van, szerelési hiba miatt egy porlasztóleszorító eltörött, , azon kívül más gondja nem volt, igazi túraautó. 10 alatt megáll a fogyasztás, hosszú távon 7 körül. Neki tetszik, de ahogy belenéztem a motorterébe nem szerelném semmi pénzért.
Az élet kegyetlen .
-
neduddki
nagyúr
HI!
na akkor tegyunk kulomseget a 2 es 2.2 opel ill. az 1.9es fiat motor kzott, az elso 2 ugysz.r ahogy van a masik szokaos cr
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
JanR
addikt
1.9 CDTI-ről és a 2.2 DTI-ről jót még nem hallottam, valahogy azokat elkerülném
Én úgy tudom, hogy a két motor között az a különbség (Y30DT és a Z30DT), hogy az utóbbi, amit 2005 után gyártottak az már elektromos turbó vezérlést kapott és az injektoron változtattak. Annyira nem hiszem, hogy emiatt megbízhatóbb az a motor.
raczger (#78718): Pont ahogy az előttem szóló írta. A bal hátulján a lámpa alatt mint ha elütne a lökhárító színe Az orrán én annyira nem veszek észre különbséget, simán lehet, hogy a fényképezési szög miatt látszik ekkorának a rés.
[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
Múlt héten már mutattam nektek ezt az autót: [link]
Még nem mentem el megnézni, mert rossz idő volt a hétvégén. Múltkor egy dolgot elfelejtettem megkérdezni, képek alapján egy fura dolgot látok csak, mintha túl nagy lenne az hézag a motorháztetőnél, leginkább szemből. Szerintetek törve volt?Bevallom még lusta voltam felhívni az eladót, rá kellene magam szánni, mert hétvégén meg kellene néznem már
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
footy
addikt
Nekem is ismerosi korben volt, de ugy latszik a magas fogaysztas egyedi eset volt, mert a spritmonitoron is 7,5 korul irnak. Annak idejen mikor volt az ismerosnek atneztunk egy-ket forumot es ott ha jol emlekszem a 2005 utanit ajanlottak a 3.0-bol, . Amugy az 1.9CDTi miert nem jo?
Szerk.
Ez volt az a forum.[link]
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz bitpork #78714 üzenetére
Jó, ezt nem tudtam Az elég jó gépjármű lehet! Bár én így is félek a dieseltől, de ekkora kasznit egy diesel motor mozgat jobban. Nem vagyok egy "kitaposom a belét" típusú gyerek, szeretek ésszerű keretek között autózni, de benzin motorral az 1.8 röhejesen kevés hozzá (legalább is számomra), a 2.2 nem feltétlen mozgatná olyan dinamikusan, a 2.0T meg mocskosul zabál és ezért szúrtam ki a 3.0 cdti-t. Igazából elég jókat hallottam a motorról, de hát ha valakinek van valami ellenvéleménye
-
neduddki
nagyúr
válasz kalmanchris #78709 üzenetére
HI!
hosszu tavcon siman es ne mis kell agyonkimleni, tehrotomotor: 31 Diesel 5,43 7,56 9,89
udv
neduddki
mod: JanR: JAJJJJJJJJJJJ hatezt mg hogy kirde\zheted???? EHHHHHHHHHHHH:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
JanR
addikt
válasz bitpork #78710 üzenetére
Neked 3.0 V6 cdti-d van?
(#78709) kalmanchris: Vegyes fogyasztásról beszélek, én az autót nagyon keveset használom városban. Leginkább hosszú utakat teszek meg vele, alkalmanként van egy 30 km táv, de minimum olyan 60 km-t szoktam megtenni egy huzamban ha autózom.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz kalmanchris #78709 üzenetére
90-nél városon kívül nekem is 6 liter körül fogyaszt. Városban éppen a duplája
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
válasz Stukker1987 #78703 üzenetére
Nem igazan van ez mar igy egy ideje, merthogy a hetkoznapi autok fejlesztesebe sokkal tobb penzt olnek, mint az F1-be...
while (!sleep) sheep++;
-
JanR
addikt
válasz runner 125 #78706 üzenetére
Igen Kivehető, csak igazából a cosmo felszereltség mellé jár. Én ki is venném, mert nem kéne, de ha már adják hozzá akkor "ám legyen" hozzáállás protokol elindul
(#78705) footy: Én mást hallottam ezekről a motorokról. Isuzu motor, nagyon megbízható és a fogyasztása is 7 liter alatt van. Konkrét példát is tudok, aki használja már 5 éve
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Szerintetek ez az autó jó vétel lehet?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Stukker1987 #78701 üzenetére
Az aventador futműve annira nem terjedt el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest