- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Psychonaut #35151 üzenetére
Az asszony akar kabriot, amig nincs gyerek. Tok igazad van, kabriozni nem annyira erdemes gyorsan -- voltunk egyszer az Alpokban egy Megane Cabrioval, 1.5 dizel motor
, en majd' meghaltam a hegyeken, de a parom irtozatosan elvezte a joidot, es a - kenyszeruen - lassu kanyargast
.
Integra: igen, igazad lehet. A helyzet az, hogy egy RX8 annyival olcsobb lenne, mint mondjuk egy 3-er, hogy a kulonbseg felet ralocsolva is ugye jol jovok ki
.
Az van, hogy sosem volt meg sajat autom. Vezettem eleget, de sosem volt meg a nevemen kocsi. Emiatt ugy erzem, hogy penz ide vagy oda, tul nagy lepes egy harmas BMW. Egyszeruen nem lenne pofam elso autonak venni egy ilyet, akkor se, ha jo regota dolgozom mar, es nem vagyok egy tizenhat eves papakedvence. Fura.
EVO/STI nem jo, kenyelmetlen. EVO-ban nem ultem, de az STI nem igazan jo mindennapos hasznalatra. Zabal, kicsi, nyekereg a fek amig nincs bemelegedve, mittudomen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- További aktív témák...
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest