Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
És akkor esetleg egy olcsóbb modell első autónak nem jön szóba? Bár közel sem egy kategória a fentebb tárgyalt modellekkel, de egy Opel Astra H kabrióval is jól kijöhetsz, a feelinget az is megadja. "Opel sosekopel", de viccen kívül, nekünk szinte csak az van családban, és nem igazán volt gondunk velük, nagyobb motorral dinamikus is, és szerintem hosszabb távra is simán elmegy.
SZERK: amit linkeltem, abban 200 lóerő, sportfutómű, meg gyakorlatilag minden, ami kellhet.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
azért ilyen olcsó az rx8 mert egy szutyok
vegyél hármast, és szard le
szerinted én mit gondoltam mikor úgy döntöttem, hogy veszek új bmw-t? hónapokat kattogtam rajta, hogy vajon kell e és hogy az 600rr mellé miért és amúgy is... baszki, megdolgoztam érte, megérdemlem, mikor, ha nem most, amikor erős vagyok és jó korban és meg is tudom úgy ahogy ülni?
na, ennyi, éldd az álmaid ha rám hallgatsz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
m3tr0
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Tefal turmixgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest