Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
-
marcusa
addikt
válasz
molnarpeter #187136 üzenetére
Lehet fura vagyok, és ez megnehezíti a vásárlást... De a 2011 előtti focus nem tetszik - senkit nem szeretnék megsérteni ezzel. 2011 utániból meg nagyon sokat futottak vannak csak 1,5M-ig. V50-ből a 2008 utániak nagyon tetszenek, és azokból van szért választék a keretig.
Ugyan így vagyok a Corollával: a keretbe férők nem tetszenek...
Nincs szükség amúgy nagy autóra, ketten vagyunk csak, de nekem fontos hogy tetszen az autó amit veszek, pl ezen is elgondolkodtam, hiába mondja a józan eszem hogy ne: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/saab/9-3/saab_9-3_1_8_i_arc-15572903 -
-
pit stop
addikt
válasz
Pttypang #187128 üzenetére
Srácok részben keverik előző (vasaló) Colttal.
A Smart-tal közösen készített jár ebben a sávban már amit írsz.
1.1-es motor kévés hozzá, a dízel az a merci féle, ebben a korban már annyira nem jó, vagy nagyon ki kell fogni.
1.3-as szerintem jó vétel. Nekem 5 év alatt csak kopó-fogyót kért. Központi kijelző szokott meghalni, ha az nem volt cserélve újra akkor az még jelentősebb tétel.
Van külön fb csoport, ott tudnak még segíteni ha kérdés lenne. -
marcusa
addikt
Sziasztok!
Pár hónapja írtam, akkor 3M körül kerestünk autót feleségemmel, most viszont megtetszettek nekünk az új toyota-k, a C-HR és az újabb Corolla (mindkettő hybrid-ben), viszont ezek azért jóval drágábbak. Úgyhogy úgy döntöttünk gyűjtünk rá még, de sajnos kelleni fog addig is még egy autó a jelenlegi mellé... 1M max 1,5M-ig néznénk valamit a szükséges 1 vagy 2 évre. Tetszik pl a Volvo V50, abból milyen a 2,0dízel motor?
Lehet hogy a jövőben még jövök hasonló kérdésekkel...
Köszi! -
Drughi
addikt
2010-11 körüli J Astrákról mi az általános vélemény?
Kombi kasztni lenne az érdekes, 1.6 szívó vagy 1.4 Turbó? (benzin) -
Mitsubishi colt, mint 600 koruli kisauto?
Valami nagy red flag hozza? -
-
aero.
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #187121 üzenetére
A Merci is visszatért a sor6-hoz a dízelnél. W211-ből 4 hengeres benzinest biztos nem vennék.
-
válasz
blt.62 #187119 üzenetére
Nekem a sorento tűnik biztonságosabb választásnak mivel nem prémium, nem francia.
W210 hiresen rohad.
W211 már nem de nem olcso fenntartani, egyébként kiváló autó, kényelem, vezetési élmény, beltér nagyon rendben van. A benzinesség azért csökkenti a fenntartási költséget, bár nem könnyű autó egy 10est biztos benyal majd. Elég sokáig futott széria, facelift is volt, elötte még voltak soröt dízelek, majd v6-ra váltottak, azóta csak a bmw gyárt soros hátsókerekes német prémiumot -
blt.62
őstag
Sziasztok!
Nagybátyám autót akar venni. Szerintetek melyikkel jár jobban?
W210 merci 2001-es diesl, vagy benzines
W211 merci 2007 benzines
Kia sorento 2005 diesel
Citroen c4 picasso 2007
Mind automata váltóval van.
MegtorloXp -
SzlobiG
félisten
Egy valamit nem értek, lekérdeztem rendszám alapján 1 éve nincs használva az autó, tehát gyanítom azóta árulják. Szerintetek mi lehet a buktató? Xar ez a motor, vagy nagy szervize drága lehet? (ha most pár nap alatt elviszik mert belinkelem, akkor megeszem a kalapom
)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Dr. Mózes #187112 üzenetére
Nem feltétlenül problémás, az is lehet, hogy csak egy körben akarja intézni a dolgokat (hitel papír bemutatása, átírás), előfordulhat persze más dolog is. Ha amúgy jó a kocsi, akár letétbe is lehet helyezni a pénzt, aztán ha le törölve lesz a terhelés illetve sikeres az átírás, megkapja a nepper a pénzt
(ilyen szempontból érdemes lehet együtt, vagy magadnak intézni a dolgokat).
-
Bullitt
csendes tag
Sziasztok
Nézek mostanában autókat és a K Astra kombija nagyon tetszik. A 2017es 1.6os CDTI-ről mi a véleményetek?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
SzlobiG #187111 üzenetére
Biztonsági játékos vagyok, amikor félig van a tartály már töltöm is utána. Amúgy nálunk a Skodában elég pontos a szintjelző de azért nem szeretnék ilyen miatt a trélerre várni.
Viszont külön csókoltatom a Simply Clever tervezőket, mert a csomiban az oldalzseb akkora, hogy az adBlue kanna pár centi hiányában pont nem fér bele.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Találtunk egy jónak kinéző kocsit a neten viszont a gépjármű lekérdezésekor észrevettük, hogy opciós jog van bejegyezve az autóra.
Felhívtam a kereskedőt, és azt mondta, hogy utána néz a dolognak, de az átiratást ők elintézik, tehát nekem nincs félnivalóm.
Szerintetek van benne turpisság, vagy ez egy teljesen átlagos történet? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
frame>24 #187102 üzenetére
A megfagyás nem gond mert a tartály fűtött (általában eleve dupla falú a jobb hőtartás érdekében és vagy a hűtővíz melegít fel vagy külön elektromos fűtése van). A hűtés direkt elpárologtatóval felszerelt léghűtéses hűtőegységgel történik ebből a user kb semmi nem vesz észre. Betöltöd és mész. Egyedül arra kell figyelni, hogy ne fogyjon ki mert akkor letilt a motor vezérlése és 1 centit sem tudsz menni vele önerőből.
-
frame>24
addikt
válasz
SzlobiG #187104 üzenetére
ITT olvastam
4. oldal, 10.2 pontmost így máshol nézve, a MOL-os MSDS adatlap is utal erre, 7.2 -nél
-
frame>24
addikt
Hali!
PSA csoport Rifter-Combo-Berlingo, illetve Toyota proace-es nagycsaládos akcióra készülök felülni, mert látszólag ezek érik meg most nekünk (új autó).
A kérdésem/gondom:
Benzines motorral akartam eleinte az autót, de 1-2 ismerős jelezte, kevés lesz az a széthúzott 1.2L benzines Puretech ezekhez a kasztnikhoz. (nyilván, a 130-as 1.5L BlueHDi, 300 Nm vs 200-230Nm-hez képest jobban tudja mozgatni a bódét, stb.)
A gondom, hogy - már a névből ítélve - tuti kell majd AdBlue adalék... Ez -11°C-n fagy, (tudom ezt megoldja a fűtött tartály és csőrendszer), de 30°C-on meg már hidrolizál...- Tehát egyrészt, fél nyáron át szokott lenni 30+ °C körül, azzal akkor mit csinálok? Tűző napon áll az autó, megbuggyan a kocsiban az adblue cucc?
- Mennyi plusz költség ez az adalék / mennyi plusz hibalehetőség a rendszerben?
- Hagyjam inkább a f*szba és vegyek benzinest? (10.000 km-t megyek kb. évente, tehát mit akarok én dízellel, csakhogy alul-motorizált autó, papíron is közel 8L vegyes benzin fogyasztással nem tűnik jó ötletnek, évi 8-10 cross-country ingázásoz csak jobb lenne a dízel)
- 8-seb. automata váltós verziót terveztem.Fentiekhez várok bármi jótanácsot, előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Abus Viantor sisak
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest