Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batai15

    félisten

    válasz focvis #178392 üzenetére

    Még mindig az SX4 scross lenne a garancia méret és teljesítmény miatt a cél ,de igazából a kis Swift nagyon bejön külsőre ,főleg pirosba. Most pug 206sw van ,attól belül nagyon csomag tartó kisebb de az sem sokkal kb 80 literrel papíron . Egy gyereket tervezünk ,és még egy tető boxal nyaralás is teljesen jó lenne azzal.
    Csak 2 dolog zavar ,na jó 4: egyrészt swiftből mindenképp GLX kellene , az 1.2cvt 4.4 az 1.0 at meg 4.6 ,na már most egy gl+ automata scross meg 800-1m mel kerülne többe..(valamennyit úgyis hitelezne az ember ) aztán az racionálisabb lenne. A vitara élőben nem jött be , SX4 scross már tetszik kivéve hogy magas illetőleg a beazos dolog se adja.
    További dolog hogy az autó kategória nyilván kis autó ami picit zavar hiába nincs benne kevesebb hely mint egy közép kategória kocsiban legalábbis csomag tartón kívül,nincs benne még könyöklő sem és valahogy zavar ki mondva hogy 1.2 benzin utóbbi viccesen hangzik mert a pug is gyárilag hiába 2.0 HDI csak 90 le ,mióta chipes azóta megy normálisan.
    Múltkor már ki tárgyaltunk azt is hogy számomra racionálisabb lenne egy új autó ,és ennyi pénzért kicsit ockodok bármi használtol is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés