- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, MX-5 ön kívül van még reális árú jó kabrió? Tudom az mx5 rohad, de ezen kívül örök élet +1 nap, és olcsó. Van még ehhez hasonló? Az ilyen "csajos" kabriók azért nem érdekelnek mint pl peugeot 206 cabrio.
1,5M körül gondolkozom rajta, ez még csak ilyen álmodozás, ha ennyiért nem lehet vagy nem érdemes akkor inkább lemondok róla.Igazából már rohannék a pénzt lobogtatva MX5-öt venni mert imádom, de ez túlságosan élmény autó amit berakok a garázsba hétvégente előveszem és ennyi, a csomagtartójába jobb esetben belefér egy görögdinnye, szóval azért egy ~200 literes csomagtartó nem ártana, plusz 185cm vagyok, és meglehetősen kilógnék belőle.
Nézegettem ennyiért van Audi A4 cabrio, de én pont az a fajta vagyok aki inkább fintorog ettől a hatalmas BMW/Audi buzériától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged