- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Tothgera30 #163676 üzenetére
Ha javarészt 1-2 fővel futna, ajánlható. Jobb ülés legyen feltétel az extrák közt, ennyi km-re érdemes. Ugyanez alapján dízelt kéne szerintem, benzinesek nyakalnak. Octavia Tour néven van újabb évjáratban is, sokáig húzták. 1.9 90 vagy 110 lovas adagolós, egyszerű, olcsó, viszont bizonyos évjárattal átvette a helyüket a többi PD. Az sem drága, de Swift után minden az sajnos
egyedül az SDI maradt adagolós (ha nyugis vezető és nem szokott pályázni, az is elmegy). Motorikus dolgokat tekintve VAG topik összefoglaló mérvadó, golf és octavia nyűgöket szerintem itt is írtam (rozsda és tsai)
Bora ugyanez, mint az előbbiek, abból is van kombi, azok között gyakoriak a kifejezetten jól felszereltek. Esetleg még Leon is rokon technika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest