Hirdetés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Rick4
félisten
Az hol szempont, hogy a családban mennyi van belőle? Nekem az udvaron 6 amerikai kocsi áll, mégis megvettem mellé a Punto-t, nem érdekelt, melyik szomszéd mit gondol rólam... Én fizetem, én tankolom, nehogymár más mondja meg..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Ízlések és pofonok, nem lehet azt megmondani elsőre, hogy kinek mi miért tetszik. Igaz, nekem inkább a műszaki tartalom számít, és az autó dolgozik értem, nem pedig fordítva..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Kickass
őstag
egy cimboranak van talan egy 10 vagy 12 eves 2,3T (185LE) Saabja manualis valtoval (ez nem az Aero), 250k km korul van benne, komolyabb gondja nem volt eddig vele fogyasztas varosban (nem budapest de nem is mucsajrocsoge) 10 lityi, orszagut szigoru 90-nel 7,5 palya meg 9 korul alakul, egyebkent jo kis gep egybe van kenyelmes hatalmas a csomagter, menni is tud ha kell (persze ha cipozod jobb ha a fogyasztast nem is nezed )
persze mint mindennel, ennel is ervenyes a kitetel, hogy minden az allapottol fugg, ha egy jol karbantatottat kifog az ember az meg sokaig auto lesz, rohadni nem rohadnak, annyi meg a szerencse hogy pl a 9-5 az jellemzoen nem boyracer verda
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
Ez engem is érdekel. Én egyelőre annyit tudtam meg, hogy gyakran kell turbót cserélni bennük. Motoronként változó, hogy milyen turbóval szerelték őket. Van GT17, GT20 és Mitsubishi TD04 is. Ez utóbbi az Aero-n. Illetve az automata váltók is fogyótermékek.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
AMD Power
titán
Megnéztem.... majdnem fullon van.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
Nem sokat érnél a + 2x lóerővel... nagyon hegyes a nyomatékgörbéje és nagyon hamar vége van.Az alsó tartományban meg egyenesen halott.4000-től kezd kb élni a motor,aztán 5-nél vége van... 3000 alatt meg ha nem figyelsz lefullad nagyon könnyen.Inkábbb a 86 lovas "új" változatot venném a 75 lovas helyett.
Ez a két motor volt anno a kosárban,elvittem őket próbaútra és a 75-öst vettem.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
gooool
őstag
Ilyesmire találtam egy szép hirdetést valamelyik nap:
Megkímélt,kitűnő állapotú,nem dohányzó Mazda,hölgy tulajtól...
A képek mindent elmondanak:
-halálfejes üléshuzat
-két qrvanagy plüss dobókocka,illetve Kriszrudis lemez a visszapillantón
-szétkoptatott gumi a hajtott tengelyen lévő kerekeken
-a hamutartót pedig valszeg már nem lehet bezárni,így nyitva van és erősen korrodált a belső krómfelület...
Ez aztán tényleg fedi a valóságot!Üdv, Balázs
-
vhunor
őstag
Minden nap örülök, hogy tavaly decemberben nem vettem meg a 4 éves, 14 ezer km-t futott Avensis 1.8 Sol-t. 3 misi volt az ára, csak 1,5m kp+maradék svájci francos hitel átvállalásával. Gyakorlatilag új autó volt, egy régi ismerős feleségéé. Evett a fene, hogy otthagytam, de áldom az eszem, hogy végül nem ugrottam bele.
-
Prego
senior tag
Nah némi megnyugtató választ is kaptam, miszerint utcai gumi nem igazán szereti a szélső séges terhelést, idővel le fog kopni a réteg, addig is nézzem gyakrabban nem e történik valami más elváltozás rajta
(hát igen, amit hajdanán tanítottak a nap első indulása előtti ellenőrzőlista ... )Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
tomcsi23
veterán
Veretős gép Egy ideig volt fent egy ajánlható példány, nem is volt sokkal drágább, de nem kellett senkinek. Vagyis igen, mert asszem elvitték.
Azért ki lehet fogni megkímélt példányt is.Xero: a Megane RS szívó?
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Manitou
veterán
Haverom autójában meg a rádiós fejegység összeakad a klímával, ha az be van kapcsolva akkor a kocsinak gázadásra olyan turbós fütyülős hangja van. Meg akarta csináltatni, de annyira tetszik neki, hogy így hagyta Már többen kérdezték, aki ült benne, hogy turbós? Mondjuk viszonylag megy alapból is (V6 2.0)
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Ennek örülök, tetszetős kis autó. Hétvégi/bevásárlós/nyaralós autónak 2 személyre elég lenne. Aztán alakulhat úgy is, hogy melóba járni kellene, de ha ilyen keveset eszik, akkor arra is jó.
Rick4
Mi is majd valami megkíméltebb állapotút szeretnénk, akármilyen autó is legyen, remélem sikerül kifogni...
Te aztán megteszteled a gépet.
Mindig is szerettem volna egy jó nagy verdát, de sose voltam olyan, aki tovább nyújtózkodik. Amíg elég egy kicsi is, addig nem kell vergődni.
Szerk2.:
6.3...húha, így már nagyon gáz.
Full város 6 lityóval nagyon faxa.[ Szerkesztve ]
-
aphra2
senior tag
Valahogy így érzem én is
Aki nem köti be magát, annak nem árt megnézni néhány jutub videót , hogy repülnek ki a szélvédőn az emberek, vagy élőben látni néhány lefejelt szélvédőt, amiben belül ott vannak a becsípődött véres hajtincsek, ami a fejbőrből szakadt ki
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
pszili8
aktív tag
Csak a fülke billegését kell megszokni.Hülye haverom ki akarta próbálni milyen szelet csinál a szerelvény,erre mikor előzött egy 7,5t-s teherautóe kiment a leállósávba és visszahúzta a kormányt erre a teherautó úgy megdőlt,hogy majdnem két kerékre állt,azé durva....
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Prego
senior tag
Ahogy egyetemen mondták: "Puskázni lehet, csak ne vegyem észre"
Mondjuk én óra szerint 120-at szoktam tötymörögni pályán külső sávban (GyéPéS szerint ez 110-115), így csak a 100-as táblákra kell figyelni. Persze ha előzök, vagy előzök és meglátok valakit a hátsómba, akkor én is megyek 140-150-et óra szerint. A vicces az, amikor egy 50 személyes turistabusz kezd el letolni/nem beengedni belső sávba/előzni. Nem tudom nekik pályán mennyire van limitálva a megengedett, meg persze az is nem egyszer előfordult hogy 110-el alig bírtam leelőzni a kamiont ...Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Typhoon47
senior tag
-
pszili8
aktív tag
Ha a taxisoknak lehet akkor nekik gyártsanak külön vagy mittomén de ne a corába árulják már...Szerintem a taxisnak is megéri bekötni az övet,ha pl belemegy hátulról 120-al vmi kunhetes audi.Nekem van olyan ismerősöm aki azért halt meg mert nem jól volt beállítva a feljtámla.szar volt a kocsija 60-al ment a leállósávba vészvillogóval és 190-el belement hátulról egy merci.Semmi sérülés nem látszott rajta de a nyaka annyira megrándult,hogy pár napra rá belehalt...
-
zoo8800
veterán
Megkergettem neked a mókusokat
Az a 206 mókuska 1750-es fordulaton megvan, nemcsak papíron, hanem tényleg. Pesten a Hegyalja úton (páran biztos ismerik, jó meredek) simán felmegy 60-nal 5. ben, 1700-as fordulaton. És gyorsul is, ha szeretném. Országúton ki se kell venni 6.-ból. 130-nál forog 3000-t, olyan kus van, hogy zavar. Csak a gumikat hallani. Városban még lehet hallani a mocit szerencsére.
Vasárnap volt némi tilitoli is 80-120 3.-ban kb. 6-7 sec, nem rossz , 8,4-et mutatott átlagfogyira nap végén. Ma ezzel a 8,4-es átlaggal indultam Pestre, és 8,1L lett belőle, persze ez már taposás nélkül. A klíma pedig ment, amikor kellett...[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
Ck.
addikt
Ebből továbbindulva, használtnál meg kérdéses, hogy milyen állapotban van, milyen sűrűn cseréltek olajat az automatában, mennyire törődtek vele. Ergo lehet szintén úgy járnék vele, mint egy bontottal, hogy csak egy időzített bomba lenne. Hiába időtálló, ha az előző tulaj le se sz*rta. Ezt meg ugye nem lehet előre tudni.
-
zoo8800
veterán
De az enyém a mocit és a tetőablakot kivéve pont olyan
Helytálló dolgokat írnak, kb. ilyen a Bravo. Jó vezetni. 2500 körül előkerülnek a nyúlmókusok, és megy mint a barom. Kicsit morgós hangja van, nekem tetszik. 5000 fölé még nem pörgettem, hogy rendesen kihuzatva milyen, azt nem tudom.
Fogyasztás: spritmonitor szerint 8,2, kb. annyi, mint az 1.6-os szívóknak. Vegyesben ez reális lehet, nem hajtva kevesebbel is elketyeg. De tuti nem nem nehéz 10 felett tartani, ha tolják nekirip and tear, until it is done
-
DopeBob
addikt
Tök jól néz ki kívül belül
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
tomcsi23
veterán
A "sima" az 150 lovas - mint a Passatban volt, de van belőle CUP Edition 180 lóval, ez már harapós lehet.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
pszili8
aktív tag
Hát igen figyelni kell nagyon,de sajnos 240-250-nel közlekedő,villódzó autók ellen nincs gyógyszer,meg a kihaénnem csőgázzal közlekedő motorosokra,de Kakucson meg hungaroringen már annyira nem megy az arcoskodás.Egyszer volt olyan,hogy orvoshoz siettem(élet-halál kérdés),akkor egyszer nyomtam az A6-nak 210-el és akkor úgy elkerült a pályán egy merci,hogy azt hittem állok.
Villódzó autók ha 2 méterre szivatásuk ajánlott ködlámpával[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
gooool
őstag
Jó,a végén én is éreztem az iróniát,de lusta voltam átírni az elejét...
A fauvé tényleg brutális,mert senki nem nézné ki belőle mi van alatta,de mégis...
Vásárlás előtt ha már tényleg a célegyenesben vagyok,akkor listával a kezemben megyek el,meg szerelővel,hogy átellenőrizzük a verdát.Integra:
Ezért is jöttem ide,ahol felvilágosítanak,még mielőtt öngyilkosságba hajt a nagy Porsche szerelmem.(képletesen)
Szóval ismét leírom a listát mi jöhet szóba,itt megmarad biztosan:
Fiat Coupe
Alfa Romeo GTV
Mazda MX-5
Volkswagen Bora V6 4Motion
Mercedes CLK vagy C-Class Kompressor
Sztem mindegyik sokkal kedvesőben fenntartható,mint egy Porsche,Subaru vagy Mitsu...[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest