Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Aktív témák
-
Szplöttyy
senior tag
1,5csillag ownz Amúgy, szvsz 300e körül kizárólag a suzuki van, amit megveszel és megy...
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz fekeandras #29206 üzenetére
Ahogy én látom:
-Elektronika: Nagyrészt az romlik el ami Opelből van, indexkapcsoló, világításkapcsoló ,el. ablak.
-Váltó: Igen, hátramenetet nem veszik szépen, ez minden amit én eddig láttam/hallottam. Elég megbízható kocsik azért, az újak is.És egyszeri alkalom megcsinálni, hogy jó legyen. Mindezt Wagon és Ignis alapján írtam, új swfitekhez nem sok közöm van, de ott se nagyon hallottam. Azért még mindig nem Pug[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
Amúgy, fiataloknak milyen kocsit ajánlotok? Még nem tartok ott, de nem tudom mit akarok
Imádom a 123-as merciket, de tetszenek a Hondák is, de a régebbi dízel autók is tetszenek, meg a pörgős benzinesek is Szóval tényleg sok mindent szeretek, kezdve a W140-től az 1,3 GTi swift-igSzóval fogalmam sincs, mit akarjak majd, ha odajutok
Na, erre varjatok gombot
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Voyage #29230 üzenetére
Van benne valami... Szóval akkor vmi filléres, ütöttkopottan valamit, aminek már úgyis mindegy, és ha rendesen beleszoktam, akkor valami olyat, ami tetszik?
De megint itt tartunk, hogy pl teis felsoroltál pár autót, és mindegyik tetszik/szeretem... Kiv a 3-as golf, azt annyira nem.
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Voyage #29232 üzenetére
Ez a dobókockás marhajó
Lehetetlen ember vagyok Zenében is a Technótól a Rockig, mindent szeretek, autóknál is
egy W140-ben a csönd és a hajózást imádnám, egy 123-asban a hangját, a hangulatát, egy pörgős japánba meg azt, hogy ott kezd el húzni, ahol mások szabályoznak Opelbe a sosekopelt, Mercibe a célkeresztet, stb. Minden autóba találok valamit amiért tudom nagyon szeretniSmoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
Köszi mindenkinek!
Ha esetleg még valaki érez valamit, amit kimondana, ne tartsa magába
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
Nekem az álom egy fekete, krómos W140 Cupe S600 AMG Ki nem szállnék belőle soha... De hogy vissza vegyek, még egy B omega MV6-al is megbarátkoznék... De első kocsinak?! 1milkáért már S600-at kapni, de 40rongy még a hülye kis műanyag bizgentyű is... Meg hát 12henger szürcsölget is... Bár megtanítana parkolni, az biztos, de lehet hogy csak dodzsemezni
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz !Overdose! #29247 üzenetére
Képzeld, tudom hogy C140... De mivel, ahogy írtad is, nagyon kevesen tudják, nem írtam úgy, mert így mindenki érti mire gondolok. És azt is tudom, hogy a V12-es nem túl khm, megbízható, de nem érdekel... Ha egyszer ott tartanék, hogy vehessek magamnak egyet, ekkor V12es lenne, ha szar ha nem. Nyilván nem mindennapi munkába járós kocsi lenne.
Voltak már, aki visszakérdeztek, hogy 1,4es C-klasse?!
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Voyage #29258 üzenetére
Vezetési élmény az valahol 150-180-200 ló körül kezdődik, minél kisebb súllyal, minél alacsonyabb súlyponttal, jó súlyelosztással, mély, kagylósított ülésekkel.
Ezért szerintem sokkal gyengébb gagyibb ócskább autóval is lehet úgy vezetni hogy élmény legyen, ladával a határba, stb. Bár a Focus szvsz se élményautó, de jónak jó.
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
Takarékos kis 90pacis dízel. Hidegen kívül eléggé traktoros, belül halk, melegen kívül halk, belül semmi. Ami iszonyatosan tetszik benne, az az, hogy pl 4-be gyorsítás ki s gázzal, és egyszer csak felvillan a felfele mutató zöld led és a "Shift!" felirat De ha jobban nyomod akkor nem,szóval okos kis cucc
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz tibi666 #29484 üzenetére
Akkor szemellenzős mercis vagyok (Amúgy nem) De nekem a merci feelinghez hozzátartozik az orrán a csillag(azok a mercik, amiken nincs kiálló csillag, nem is tetszenek annyira) és a rögzítőfék.
Ahogyan, szerintem egy mercivel tilos "racsingolni" driftelni, stb. Arra ott a BMW, Audi meg a többi, a mercivel utazni kell, és élvezni
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
A Csillagot azt úgy általában értettem. A 190-es meg... Mondom, mint autó, nagyon jó. De nincs meg benne a merci életérzés, nem olyan nagy nehéz túlméretezett, németesen egoista, nagyképű, mint amilyennek egy mercinek lenni kell. 123-as ajtaján tenyérnyi luk van, a rozsda miatt, és lábbal rúgod be, akkor is olyan finoman klattyan be, mintha új lenne
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
Erről jut eszembe, tudja valaki mi az a lapkereszt? Egyik ismerősöm elég sokáig Rallye-zott Ladával, és van 1-2 pulóvere, amin egy VFTS van, és alá hogy "Lapkereszt" ráguglizva a dologra is csak a lapkeresztes póló/pulóver jött ki. Szóval valaki?
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
-
Szplöttyy
senior tag
válasz fekeandras #29662 üzenetére
ÉN azért megvédeném a Wagon-t!
9s 0-100 nem rossz, és senki nem hiszi el, de megy az 180-at is ha az kell, de 150-160kényelmes. És amíg nincs brutális vihar, max dülöngél kicsit. Sokkal biztonságosabb mint a régi swift, szvsz nem hangos, egy Clio II-höz képest pl. Szélvédő nálunk picit párásodik, de ráfújatod a levegőt és annyi. Elöl kényelmes, hátul annyira nem, viszont teherautó Kicsit off, Szeretem a Toyotát nagyon, de pl a mostani Yarisba hogy néznek ki a középkonzol tekerői? Fröccsöntött ronda filléres sorjás műanyag... ÉS mennyibe kerül? Ne akadjunk már fent ilyennél a leszarozott Suzukinál
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Khelben #29678 üzenetére
Linkelek videót, ha érdekel titeket, de nyilván senki nem hiszi el, nem is szeretném bizonygatni. 93le-s ről beszélek, amúgy. Én tudom milyen, az a lényeg, nyilván nem annyira kényelmes, mint egy focus, vagy bármi, de használni tökéletes. És 2,5misiért újonnan, szvsz tökéletes. "Ennyiért ennyi". Ültem sok autóba, nyilván egy 123-asnak olyan futóműve van, hogy távolról se szagolhat a Wagon hozzá, de pl egy clio II annyival nem "jobb". Nem szeretnék flame-et indítani, lehet én vagyok igénytelen. De mindig szúrja a szemem, amikor oknélkül fikázzátok őket. Ez az ajtóbehorpadás meg vicc.
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Voyage #29693 üzenetére
2005-ben? De ok, legyen igazatok. Én akkor is szeretem, hogy két olajcsere között 1mm-nyit nem csökken az olajszint, télen-nyáron pöccre indul, nem eszik sokat. Szóval jó. Szerintem. Beforgatja tiltásba, és nem is tökéletes a rajt, így 13, ez a gyári. De lehet ennél lejjebb is, bár tény, hogy nem úgy 9másodperc, mint mondjuk egy 200lóerős 9.
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz tibi666 #29695 üzenetére
Akkor kurvasok nem normális autót gyártanak Hát gyorsulást elhiszem nektek, valszeg szarul mértük. Nekidőlés, stb az tényleg nem igaz dőltem már neki, lendületből, lett csapkodva az ajtó is, és semmi.
OFF: 96' Toledo 1,9TDi 90paci, direkt szűrő, 3személy, 0-100 ~15másodpec, az lehet reális? Amúgy szerelmeset lettem, iszonyat jó ez a dízel
Amúgy, lehetetlen volt normálisat rajtolni vele, mert 1500-alatt nem indult meg, 1500-nál meg elforgatta a kereket.Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz VR6-Fan #29700 üzenetére
Wagcin 165/45(?)R14es még gyári Kléberek vannak. Tudom perverz vagyok, de imádom a dízelek hangját, és direkt szűrővel, morgósabb hangja van, meg szörcsög Meg jobban veszi a fordulatot is.
Amúgy, írtátok, hogy MINDEN régi dízel kormol. Még azt hiszem pont a VW-kről volt szó. Na most ez nem kormol. 4kig volt max elforgatva, de padlógázon 1-2-3ból és nem kormol, semmit, se kék, se semmi füst. Nem akartam elhinni. Óra szerint 187K km van benne.
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz VR6-Fan #29706 üzenetére
Gumi ügyben: Nem tudom, arra emlékszem hogy meglepően peres.
TDi: Srác azt hiszem azt mondta hogy van benne cooler, már az újabb toledo, hűtőrácson körbe van ezüst csík.[link]
Mellesleg, hihetetlen nagy az a Toledo, kívülről nem tűnt ekkorának. Első ülést koppig hátratolva alig érem el az elejét Pedig nem 150cm vagyok. Szóval nagy autó.
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
Hörcsögpofájú facliftes Clio III dynamique 1,2 TCE mocival? Legtöbb helyen jókat írnak róla, meg aluukerék,esérzékelős ablaktörlő meg mindenféle finomság.
Mi a véleményetek róla? Tudom itt mindeni franciaellenes, de azt félretéve? 3,5milláért újonnan nem nagyon van ekkora méretű ennyire vagy jobban felszerelt, ahogy néztem.
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz CriticalHit #30051 üzenetére
Köszi!
Üdvöltő motor annyira nem lepne meg, most is van a családba egy 1,2 75lovas Clio, és leforogja magát 5ödikbe, 200 a vége, 210körül tiltana, de odáig nem forog-el Szóval az üvöltő motort mindjárt gondoltam. De úgy amúgy nem rossz, nem? Meg 80%város.
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz neduddki #30056 üzenetére
Azt nem értettem De sajnos nem az én autóm, és GTK-ra tette egy fehér suzukis, úgyhogy többet nemfog repeszteni
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz CriticalHit #30059 üzenetére
Tesóm is megy majd tesztvezetni valszeg. Meg hát eddig is clioja volt, és ezután is rönót akar. Meg 3,5misiért dynamiqe felszereltséggel, függönylégzsák, esőérzékelős ablakotrlő, digitklíma, meg sötétbe felkapcsoló lámpa, alufelni, stb.
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
-
Szplöttyy
senior tag
válasz !Overdose! #30068 üzenetére
Relatív... Clio kényelmesebb, erre a nyakamat teszem, formailag szebb, városban is könyebb vele mozogni.
Mitől jobb egy Cee'D? Nyilván, 5embernek jobb. Vagy kisvárosba, de pestre, semmikép. SZVSZ
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz !Overdose! #30070 üzenetére
Szeretem ezeket a sztereotípoiákat, láttam énb már 206-os pug-ot többszáze km-el és semmi baja nem volt, sose meg láttam félévesen már szar japánt is, úgyhogy ez nem indok.
Még ha azt mondtad volna, hogy a Cee'D-re van 7év gari, erre meg 4 akkor azt mondom, hogy ez valami érv. De hogy "nem megbízható" nemhiszem hogy mindkét példányt használtad már 3-4-5évig.
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Dare2Live #30074 üzenetére
Csak új autó jöhet szóba, tesómnak. Meg a kényelmesebbet is úgy értettem, hogy már a 2002es Clio II-be is tök puha minden, kisautóhoz képest is "lágy" a rugózás, meg minden. Akkoriban C corsa pl kopogós kínaimüanyag, meg a többiek is. Félreértés ne essék, nekem nincs bajom a kopogós müanyaggal, elvégre nem fogdosni kell, de ebben a franciák a jobbak, kényelmesebbek az autóik. Tesóm nagyon megszokta ezt a franciás puhaságot, és ennél alább nem akarja adni. Meg pl kiskategóriába, a clioba pl világít az ajtókba az ablakemelő gombja, ami pl a corsába, fiestába nincs, meg ilyen apróságok.
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz DeadMeat #30161 üzenetére
1,4- és 1,6között azért fizetnivalókban is van különbség, mert 1,5nél van váltás, nem? És mivel első autó, valszeg elég fiatal, és nem sok pénzből gazdálkodik, valszeg nem mindegy neki hogy évente mennyit kell az autóra költeni, adók, meg ilyenek címszó alatt.
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz !Overdose! #30167 üzenetére
Kitudja milessz még addig. Meg teljesítménybe is egy 1,4es kevesebb mint egy 1,6os. Ha jól láttam kategóriánként lesz. Amibe bármi beleférhet, 4literes 100lovas V8 vagy 1,2es turbós 100lovas is.
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
Azért még mindig jobb ha valaki aztmondja hogy nem szar a logan mint az aki megveszi, és alufelnit rak rá, szárnyat, meg kályhacsövet, ja, ablaksötétítés+"Dacia power!" matrica
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz fekeandras #30216 üzenetére
Erre semmit. Nem lehet...
De félretéve, tényleg nem értem az egészet. Dacia, ok, jó autó, meg nagy meg olcsó, használni kiváló. De szeretni hogy a picsába lehet?! Nem tudom felfogni. Így vagyok én a suzukival is. Nekünk is WagonR+ van. Autó. Megy. Nem eszik olajat. Nem fogaszt sokat. Beférünk 4en kényelmesen. És ennyi. De nem rakok rá alufelni, nem rakok rá "remus" kályhacsövet, nincs benne 500watt hang, és nincs telematricázva "VVT Power" meg mitudoménmivel.
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar