Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz Napfénysüti #37617 üzenetére
Régi autót venni mindig kockázatos. Egyik haverom most vett 400ezerért egy régi (1995) Opel Astrát. Bevallom, én nem mentem volna bele ebbe a dologba, de kellemeset csalódtam. Motorikusan rendben van a kocsi és fillérekért beszerezhető hozzá bármi. Ezek alapján én bátran ajánlanám ezt a típust, persze nem ész nélkül, jól körül kell nézni, de 600 ezer körül szerintem ki lehet fogni egész jókat is.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Napfénysüti #37692 üzenetére
Biztos vagy benne? Milyen nemzetiségű rendszám? Milyen szín?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tothgera30
Ármester
válasz Napfénysüti #37694 üzenetére
Szerintem csak replika lehetett...
Quan-Chi: Lehet venni, szinte mindent, de így látatlanban pár kép alapján nem lehet megállapítani hogy mit élt át az autó előzőleg, mondjuk volt e kifli, vagy perec. El kéne menni, és meg kellene nézni, persze ehhez nem kevés kp. kellene.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Napfénysüti #37707 üzenetére
Ha talizol a tulajjal, megkérdezheted hogy mennyiért válna meg tőle . Biztos szépen néz ki, elfogadnám, de nem merném a garázsban sem hagyni .
-
dízelracer
őstag
válasz Napfénysüti #37877 üzenetére
-
zoo8800
veterán
válasz Napfénysüti #37877 üzenetére
lehet, kis fogyasztás növekedésen kívül nem kell komolyabb következményekkel számolni.
[link]rip and tear, until it is done
-
Integra
titán
válasz Napfénysüti #38512 üzenetére
attól függ. 2007-2008 közötti modellek kb 22-35ezer euro között mozognak állapot és km függvényében. számolj átlag 25ezerrel.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lajafix
addikt
válasz Napfénysüti #38715 üzenetére
azé' olcsó mert kicsit kényelmetlen, kicsit rozsdás, az 1.4es motor kicsit gyenge de legalább zabál. Szóval köze sincs a ford focussal kezdődő magasabb színvonalához. 80as évek végi fejlesztés.
Rock'n Roll
-
DroneZ^
őstag
válasz Napfénysüti #38803 üzenetére
beugrós melóm van mellette..
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Pancsermeste
őstag
válasz Napfénysüti #39373 üzenetére
És mi van akkor, ha nem talál egy rendszámot?
lorcsi: Én se vagyok szaki, ezért kérdezek!
-= Pancsermeste® =-
-
őstag
válasz Napfénysüti #39373 üzenetére
Köszi!
-
zoo8800
veterán
válasz Napfénysüti #39469 üzenetére
Ha valaki másnak a nevén van, nem ketyeg a bonusod, maradsz A0.
Viszont, ha csattansz, nem neked lesz malusodrip and tear, until it is done
-
Pancsermeste
őstag
válasz Napfénysüti #39473 üzenetére
Én is meglepődtem, mert a kis Suzukira 17200 Ft volt, ami szintén olcsónak számít, a mostani 1.6-os Octira meg még olcsóbb lett (megjegyzem, csak ennél az egy biztosítónál, mert ez kiugróan olcsóbb volt a többinél)
-= Pancsermeste® =-
-
zoo8800
veterán
válasz Napfénysüti #39473 üzenetére
B2-ben az 1.4 Golfra fizetek évi 29 ezret...
rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz Napfénysüti #39587 üzenetére
A 3. sz. versenyző a befutó nálam.
Az 1,6 felejtős ekkora kaszniba, a pirosnak pedig szarrá van kopva a kormánya, az sokat elárul.rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz Napfénysüti #39590 üzenetére
Többet sajnos nem látni a képeken, el kell menni megnézni...
-
Manitou
veterán
válasz Napfénysüti #39590 üzenetére
A harmadikat már 1 éve is láttam hirdetni. Ettől még lehet jó vétel, meg kell nézni.
-
Manitou
veterán
válasz Napfénysüti #39593 üzenetére
Meg azért is jó, mert 5 ajtós, jobban pakolható , mint a 4 ajtósok.
-
Zozzant
addikt
válasz Napfénysüti #39587 üzenetére
A harmadikkal vigyázz, ködöt nem látok a képeken.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Kickass
őstag
válasz Napfénysüti #39593 üzenetére
az is lehet hogy mar meg sincs az en automat mikor megvettem, az elado ket honapig nem vette le a hirdetest aztan szoltam neki hogyha esetleg zavarja h meg hivjak az auto miatt akkor vegye le, le is vette meg aznap
-
zoo8800
veterán
válasz Napfénysüti #39720 üzenetére
Szvsz érdemes, sokan nem teszik ki a kocsit a hahura.
-
dízelracer
őstag
válasz Napfénysüti #39722 üzenetére
F Astrában a műszerfal a legkeményebb. Például a fűtés és szellőzés gombjai. Az milyen már ...
-
zoo8800
veterán
válasz Napfénysüti #39725 üzenetére
Általában dícséri az ember a saját kocsiját.
Pl. én a Golf3-ast
Az Astrában nekem inkább az összeszerelés minősége nem tetszik. A külső kilincsek rugója elég hamar megadja magát, ez a Corsa B-re is jellemző.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Napfénysüti #39720 üzenetére
Én voltam párszor, előtte a használtautón megnéztük az adott modell kínálatát, a duma mindig jó volt, de valahogy mindig a legjobban szétütött vackok voltam a FAP-on....
Jobban járnál vidéken keresgélve és találva....49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
dízelracer
őstag
válasz Napfénysüti #39725 üzenetére
A kifutó F Classic Astrával nincs is semmi gond. Csak tankolod és megy mint egy Suzuki. Jó vétel is lehet.
-
Dare2Live
félisten
válasz Napfénysüti #39732 üzenetére
meg a kuszobnel... festeket nezd tapogasd nyomkodd meg
foleg a metal nelkuli feher es pirosak jellemzoje
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
dízelracer
őstag
válasz Napfénysüti #39732 üzenetére
Nem tudom sosem volt Astrám.
-
Rick4
félisten
válasz Napfénysüti #39728 üzenetére
Akkor is azt mondom, jobban jársz a vidéki kocsival. Gondolom az ő szeme se röntgenszem, hogy látja hol van a festés alatt kalapált, kihúzott sérülés, nem lengéscsillapítóvizsgáló a keze, hogy megmérné ott helyben azokat is. Amit igazából tehetsz, ha már mindenáron ott akarsz venni kocsit, akkor nézz körül, a közelben hol van autóklub, beszélj velük, hogy vinnél egy kocsit műszeres vizsgálatra. Ez kb 4K költség ,de lazán visszajön, ha kiderül valami ami miatt nem ugrasz bele.
Ha az eladó meg nem hajlandó elvinni veled a kocsit, akkor eleve sántít a dolog. Milyen verdában gondolkodsz?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tothm
őstag
válasz Napfénysüti #39738 üzenetére
Ennyiért már kaphatsz 2000 feletti octaviat, fabiat, ibizat, és cordobat is!
-
neduddki
nagyúr
HI!
kell a nagyhejj es varialhato csomagter? mert akkor carina/626 5 ajtopsai nehezen verhetok /galantvol akkirban szinten volt 5 ajtos ugye?/
ill. mejjik videk a preferalt?udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Rick4
félisten
Én azért ezt is megfontolnám: [link] Nem a legerősebb, nem a legszebb, de elég jó kocsik ezek A-ból B-be eljutni, kényelmes, midnene megvan ami kell, ennyi pénzért meg főleg.. Gázból full városban max 10 liter, az most 5 liter benzin, normálisan hajtva ennél simán lehet kevesebb..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Napfénysüti #39742 üzenetére
Érdekes, hogy ez a csapat elég jól adja, nem tesznek rá sokat, és nbiztos, hogy eleve olcsón tudják megvenni, jól alkusznak, vagy csak leitatják a tulajt, és egy csajjal intim helyzetben fotózva zsarolják, mittudomén, de jók az árak... volt infóm egy magánszemélyes kocsiról, ami kormányműhibás volt, jó áron. Aztán engem nem érdekelt, de itt megláttam kb 3 hét múlva, már javított kormányművel,és 80 ezressel drágábban. Lehet hogy kevesebbért vitték el, mint amennyi elsőre a legeslegeslegeslegalja lett volna, de még úgyis messze jó áron tolták. Problémát én nem hallottam róluk, lehet, tényleg korrektek...
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz Napfénysüti #39774 üzenetére
Szinte szarér*-hugyér* vannak. Ennyire gázosak lennének..... Utána nézek a Népítéleten.
-
33as
senior tag
válasz Napfénysüti #39796 üzenetére
Ezen összehugyoztam magam, nem 100%-os a fazon!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
DerDer
tag
Ilyenkor megijedek, hogy milyen emberek élnek köztünk
-
Jadro
veterán
Na így kell ezt csinálni! Aki ezt megveszi, tuti férfinak fogja érezni magát, még akkor is ha nő.
( Ingyen MC Hammer nadrág... )
PumPi: Ezt a hitel átvihetőség tiltást én sem értem. Tudtam volna venni már nekem megfelelő autót ismerőstől, de a bank nem engedi a hitelátvállalást. Nem tudom miért fájna nekik ha egy másik ember fizeti tovább ugyanazt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Dare2Live
félisten
válasz Napfénysüti #39856 üzenetére
Nem a hitel a rossz dolog hanem ahogy azt jellemzően használjuk. Új kocsi és plazmatv. (Természetesen ha a kocsi többet hoz mint amennyibe kerül vagy a plazma tv befektetés nem jó a pldam.
mindig ki kel számolni. Toyotanal is fut most egy 0%os, ott nem fizeted ki kpban hanem kamatoztatod/befekteted és máris jobban jártál. [link] (gondolom máshol is vannak hasonló akciók)
Nem a hitel a rossz dolog hanem ahogy azt jellemzően használjuk.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Jadro
veterán
válasz Napfénysüti #39858 üzenetére
Tele vannak a boltok nulla %-os hitellel. Igazából csatlakozom ahhoz a véleményhez, hogy a hitel nem rossz dolog, csak ésszel kell használni. Egyszerűen ha tudom hogy nem lesz meg a pénzem akkor nem ugrok bele még akkor sem ha csábító mondjuk az a plazma TV és vihetném is azonnal haza.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Bubu79
addikt
válasz Napfénysüti #39913 üzenetére
Mi lenne? A helyi műanyagos harcolt a lobotómia ellen - a lavórok, pohárcsepegtetők és szemeteslapátok egyhangúságát próbálta ellensúlyozni egy kis kreativitással, csak közben sajna átesett a paci másik oldalára.
Azóta kapható nála "vasalódeszkás" pohártartó - sztrítrészer edisön, és diffúzoros szemeteslapát is, az extragyors háziasszonyok számára
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Typhoon47
senior tag
-
eddie17
addikt
válasz Napfénysüti #40111 üzenetére
A-s Astrát? Nem inkább F? Vagy akkor nem Astra.
-
eddie17
addikt
válasz Napfénysüti #40114 üzenetére
A németek értenek a típusjelöléshez.
Akkor F-es volt, 91-ben kezdték meg annak a gyártását.
Mondjuk tényleg csoda, hogy ennyi pénzért nem hogy egyben van, de még megy is. -
FF23
senior tag
válasz Napfénysüti #40114 üzenetére
Kadett ment E-ig és névváltás után Astra F-től folytatódik a kategória.
Megelőztek
[ Szerkesztve ]
RT-AX58U v1
-
zoo8800
veterán
válasz Napfénysüti #40111 üzenetére
Ritka nagy hülye volt, aki eladta
-
runner 125
nagyúr
válasz Napfénysüti #40383 üzenetére
Jah.
..egyébként nagyon keresik itthon ezeket, 3 hét alatt 2400-an nézték meg hasznaltauton a hirdetést, és majd ennyien racing-bazáron. Tegnap rákerestem németeknél 8-900 ajró, lehet veszek még egyet."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
hobizoli
nagyúr
válasz Napfénysüti #41461 üzenetére
Ez hujeseg. Minden gyartonak a gyartas leallitasa utan is meg 8 evvel kutya kotelessege biztositani az alkatresz ellatast az EU-ban, nemhogy egy futo szeriaet...
Erre a fajta szervizhozzaallasra a Lajta-tol nyugatra siman becsuknak az adott kereskedes(eke)t a ceg jo hirenek es image-nek rombolasa miatt, mert nem tesz vmi jot a vevo elegedettsegnek
több drón kell ;P
-
Rick4
félisten
válasz Napfénysüti #41468 üzenetére
Persze amíg megveszed az autót addig te vagy nekik a király na de utána...
Hidd el, utána is Te vagy a király, mikor 240-ért veszel két új tükröt.. Pont hogy abban van a legnagyobb biznisz, hogy egy ilyen kocsin rövid idő alatt minden mozgó dolgot cserélni kell... És azt se hiszem, hogy valójában az eu-ban nincsen ehhez a kocsihoz alkatrész.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Napfénysüti #41529 üzenetére
Hát de Mondjuk a Budapesti lakcím sokat nyom szerintem.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Bubu79
addikt
válasz Napfénysüti #41529 üzenetére
Attól függ - életkor, lakóhely, autó motorja, évjárata, biztosítója válogatja a díjakat. Az sem mellékes, hogy történt-e kifizetés a biztosítója által miatta.
Szerencsés együttállás idején akár még több is lehet
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest