Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
válasz hobizoli #22846 üzenetére
Turbós gépet úgyse azé fog az ember venni, hogy tojásokkal a gázpedál alatt közlekedjen hiába elvileg kevesebbet zabálna neki a vas
Másfelől meg a régi alacsony kompis turbósbenyások közül igen keveset tudnék kiemelni ami tényleg relatíve keveset evett.
A PGT-vel hány literrel jársz el átlagban? 7-8, vagy fölötte? Ha már nincs meg akkor mennyivel jártál
Ezekre az új turbósbenyásokra kíváncsi leszek, ezekben már azért van kompót is, így alapjáraton és a környékén már nem olyanok mint a dögvész talán Újabbak közül csak egy Focus II ST-vel volt tapasztalatom az meg aligha mondható kisköbcentisnek-- end of transmission --
-
Integra
titán
pedig vicces az avensis élőben.
megcsodáltam én is egy órán át.
még mentünk is vele, 177lovas überdízellel is.
aztán megmosolyogtam és nem néztem rá vissza többet. a régi jobb volt.
közben még arra is rájöttem végre, hogy az avensis oldalában található alsó küszöb törésvonalat honnan nyúlták le...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
SaNyEe
aktív tag
válasz hobizoli #22853 üzenetére
nah igen ezért is írtam, hogy hiába a papírforma
Eddig ami nagyon mókás volt számomra az a Daihatsunak a kis 993-as feltöltőse, ki se nézné az ember abból a kis motorból, meg a kocsiból azt amit letesz az útra, kár, hogy futóműben már nem domborít akkorát, tulokalázónak mondjuk tökéletes-- end of transmission --
-
hobizoli
nagyúr
válasz SaNyEe #22854 üzenetére
Van aki 7 alatt eljar vele, ha orszagut is beficcen, a masik meg 15-l de lampatol lampaig racetempoban.
Multkor voltam anyamekkal temetesen zalaban a vilagvegehalalfaszan -hatartelepules- 8.5-t evett atlagan 150km/h-s palyazassal meg az orszaguton elozgetesekkel az 592km-s turan. Nemtom kinek sok ez...de az jarjon bringaval
Bp-n van egy valag lampa, meg dugo, elmegyek a Tesco-ba az 5km osszesen oda-vissza, ennyin nyilvan nem fog 6-t enni, de semmi mas sem, foleg vmi 2.3+-s akarmi bohom vasbalna nem, ami kb megy igy.
Leghosszabb tav amin jarok vele, az a melo, az meg 16km haztol-hazig.hobizoli
több drón kell ;P
-
Mr.Grincs
veterán
Van valakinek bármilyen tapasztalata a Citroen C4 picasso / Grand picasso val kapcsolatosan??? (1,6 HDI MCP6 robot váltós vagy kézi váltós) Vagy bármi amit tudni kell róluk..A totalcaron a népítéletbe írtak alapján egészen meg vannak vele elégedve az uborkák.
Előre is köszi az infókat./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Enton
addikt
Mennyibe fáj most egy ilyen, pl a tied?
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Eagl3
veterán
A regisztrációs adóról fel tudna valaki világosítani?
Szeretnék majd Németországból autót behozni valamikor, de fingom sincs, hogy hogy van ez a reg. adó. -
Enton
addikt
Ennél jobb irányadó összeget számolót nem tudok adni:
Megveszed kint a gépet, behozod vámon áll fizetsz érte áfát, aszzem vagy használt vagy ujnál ez nincs, mert azt már német oban kifizetted, megvámolják forgalombahelyezteted és ekkor fizetsz reg adót is , ha forgalomba helyezték akkor utána kapja meg a magyar rendszámot.
pár hasznos link:
Esetleg ha uj autót akarsz venni és tudsz rá várni 3-4 hetet akkor náluk is érdeklődhetsz:
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
mayerlaci
senior tag
Valakinek esetleg személyes tapasztalat ilyen "speciális" autóval? [link]
-
dragonfx
veterán
válasz mayerlaci #22861 üzenetére
gizda...jól néz ki..valami jobb hátsó lökösmeg spoiler a csomagrartóra és pofás lenne.meg valami nagyobbkipufogóvég.
ennyit simán megér.leonba eza motor repü nagyon, bora.ba is tuti.ezzel már elég jól motorizált lehet.
3x ezt venné meg mint mondjuk egy uj polo.t vagy golfot.netán ibizát.
jó verda ez csak a turbó állapota krédéses, ha azzal nincs gond hajrá.km. elég okésnak tünik ilyne egyedi verdával hihető csak ennyit mentek.gizda a felnije. tán lefujatva még jobban nézne ki rajta.ezen éppen nem, demi eza csíraság a VW.neken meg audikon hogy a jobb oldali tükör kisebb??..mekkora szégyne már ilyenen sporolni.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
VR6-Fan
veterán
válasz mayerlaci #22861 üzenetére
ezen mi specko?
u.a. motor mint az europaiakban, csak amerikai felszereltség. (egy csomó minden nem rendelhető itthon)
turbo/trafok/azon kívül olvastad ki a kocsi ECU-ját.
dragonfx:kár lenne így elcsufitani egy gyárilag szép autót.
miért sporolás? szükséged van egyáltalán a jobb tüköre?
van aki le is szokta szedni vagy a bal oldalra is ilyen kis tükröt rak fel
sőt a seatokon is kisebb!
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Mr.Grincs
veterán
válasz csibor #22859 üzenetére
Én holnap megyek tesztvezetésre és egy c4 grand picasso-t próbálok ki MCP6 váltóval. Szerintem nagyon jól néz ki mind grand picassszikó mind a sima csapott hátuljú.
Milyen volt az 1,6 os motor? Hogys mint reagállt a gázadásra? Automatát próbáltad?
Nekem elsőnek a sima jött be inkább a csapott hátuljú, de mostmár egyre jobban hajlok a grand picassora a nagy hely miatt./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Calogero
addikt
Nem igazán találtam felnis topikot, ezért gondoltam itt kérek tanácsot/véleményt, hogy szerintetek hogy mutatna verdán?
Kinéztem ezt a felnit (6,5X16 5X110 ET 37)
Az aláírásomba lévő címen lévő autóra kerülne fel Stucture kerék helyett.
-
mayerlaci
senior tag
válasz dragonfx #22862 üzenetére
Spoiler a csomagtartón szerintem "gagyi lenne", kipuff vég meg igényes és diszkrét nekem.Az autó 2 évig állt a km valós lehet bár feltétlen be kell majd vizsgáltatni.60-70 km-re van innen Sz.hely valamikor kipróbálom.
Vr-6:persze alap.Meglesz minden nézve rajta.
Calorego: Majd dobj fel képet ha esetleg megveszed.Én előtte biztos megkérnék valami PS zsenit, h varázsolja fel.
Ui.: A kocsi amúgy 2.4 misiért volt fent 1 hónapig most meg felviték + 400ezerrel fene nem érti.
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz mayerlaci #22866 üzenetére
ennyi mást nem nagyon tudok, amúgy alapjaiban ugyan az mint a golf4 seat toledo (hasonló korosztály)
a kicsi vákum csöveket érdemes megnézni a hengerfej körül, ha olajosak akkor valószínűleg kihasadt valamelyik ami az megemelt turbo nyomásra enged következtetni.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
csibor
addikt
válasz Mr.Grincs #22864 üzenetére
Teljesen alap kivitel volt,és nagyjából 1km vezettem,tehát nincs nagy tapasztalatom.Nekem inkább az új berlingo tetszik nagyon,de ha pénztárcámban kotorászok,valamint figyelembe veszem jelenlegi közlekedési profilunkat akkor nekünk a 3.5milos Fiat Doblo 1.3jtd a plafon.
-
dragonfx
veterán
válasz VR6-Fan #22863 üzenetére
igen szükségem van mert ott a helye minden normál auton van tiszta formaelrontás.megbontja a rendet....szégyen.
akkor minddel ki lehet törölnia a seggem...és tuti felrakatnék 2 nagyot...vagy 2 kicsit..de egyforma legyne en csiricsáré....nincs jobb tükör...kb 30 éve volt divat a ladákon skodákon....nem visszafelé kéne haladniuk
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tomcsi23
veterán
válasz VR6-Fan #22863 üzenetére
Most ebben egyetértek én is dragonnal, szerencsére mintha már kinőtte volna ezt az "egyediségét" a konszern. Seatokon is csak egy rövid ideig volt kisebb.
Egyébként egy új bömin is láttam már asszimetrikusnak tűnőt - persze, nem akkora mértékben - de lehet, hogy csak azért látszott kisebbnek szemből, mert a jobb oldali jobban be volt hajtva....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Calogero
addikt
válasz TayRol #22880 üzenetére
De tetszenek, főleg a Cosmo.....
Igazából nem nagyon akartam cserélni.... csak hirtelen felajánlották ezeket a felniket 65 000-ért.Vagy ez felni, vagy marad a gyári Structure kerék.
Így ha netán megveszem, akkor a mostani nyári felni szetre megy majd a téli gumi.
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest