Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Kicker
őstag
Sziasztok
egy ismerősöm el akarja adnia zöldkártya gépét, de nem tudjuk, hogy a rajta levő személyes adatok amíg eddig rajta vannak, hogyan legyenek törölve, egyáltalán kell-e törölni? Nem tudtok ilyen esetről, hogy mi a gyakorlat?
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz Yushchenko #38006 üzenetére
járó motornál a gyertyákról egyesével leveszed és visszateszed a pipákat, persze ne szabadkézzel... ahol nem reagál ott baj van...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz Yushchenko #38003 üzenetére
ha nem működik teljesen, akkor nem megy az egyik henger, ha szarul működik akkor nem folyamatos a működése, gyorsításnál rángathat.
-
Kicker
őstag
válasz dabadab #37974 üzenetére
Azt se feledjük el, hogy ami ma fut az a megmaradt autó, a gyengék már elhullottak, azaz azokat akkor szidták.... most is szidhatod a passatot, de amit látsz 10 év múlva, az milyen kurva jó lesz.
-
Kicker
őstag
válasz zoo8800 #37949 üzenetére
Nem én szeretném, hanem egy idiota ismerősöm
Astra vagy Bora ami szóba jöhet neki, én próbáltam valami másra rábeszélni... Méretben nem enged, mert egy 2 méteres melákról van szó.
Amúgy láttam Volvo v40-et 1.4ért... 2003-as asszem.
[ Szerkesztve ]
-
Kicker
őstag
válasz dízelracer #37947 üzenetére
Amit az érdeklődő nézett az vw bora, vagy astra.
Én viszont láttam seat cordobat, 7 éves.Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
hali
1-1.2 millió körül családi autónak ti mit ajánlanátok, közvélemény kutatást tartanék. Fontos szempont a gazdaságosság, olcsó adó, jó fogyasztás...
-
Kicker
őstag
válasz Sas madár #35397 üzenetére
A mienk 1.3 benzin, 8 éves, vagy 9...
Foygasztását nem mértem, 5-6 literben megáll.
Klíma tisztítás 4-5 ezer forint, max, de van ilyen würth-ös kütyü, ami tisztítja...
Szervíz igénye nulla, semmi baja nem volt, igénytelen autó, benzin kell neki és kész.Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz Sas madár #35388 üzenetére
használattól függ, ha nem száguldozni akarsz vele, akkor szerintem suzuki jó választás lehet (meg ha el tudod viselni a gondolatot, hogy suzukival jársz...). MI gyűrünk mászkálos, pincéhez járó autónak egy wagonr 1.3-ast, klímával és szerintem rendkívül praktikus, szigorúan arra amire használjuk.
-
Kicker
őstag
egy öt éves autó megvételekor én biztos tartalékolnék 300k-t, akármi lehet, ha nem, akkor meg van, kész, pont. Egy vezérműszíj+ hozzátartozó dolgok 60k alatt nem áll meg, ezzel helyből kell számolni, adó is kb 20 egy évbe, műszaki vizsga had ne soroljam, a 300k egy plafon összeg, de minimum is 100k szvsz...
összességében a focus tdci 1.2-ért szerintem kurva jó vétel, ha nincs látványos baja, szerintem meg kell venni.
-
Kicker
őstag
válasz meroly #35244 üzenetére
mi az hogy szervízes? egy 2005-ös autó, aminek a fogyasztása 6 alatt van, és nem zabálja az olajat és egyéb hibája nincs, szerintem megér 1.2 mitykát, igaz, azért félre kell rá tenni 300 ezret, mert lesznek ott cserés dolgok 1-2-3 éven belül...
-
Kicker
őstag
válasz Arni90 #35240 üzenetére
itt mindenki kiválóan ismeri az autókat
Tudom,hogy 2004-es autó vagy fiatalabban gondolkodsz, de a fentiekből egy jó állapotú szerintem jó választás is lehet, persze ehhez az autó előéletéről meg kell győződni 100%ban.
mod: cimborámnak van egy focus tdci-je, szerintem jó, igaz a generátora 150 ezer km-nél megadta magát...
+ 1
touran[ Szerkesztve ]
-
Kicker
őstag
-
Kicker
őstag
ezt nézzétek meg, meg a honlapot a kocsiról...
-
Kicker
őstag
én 1.4-es 2002-es vw polot használtam, és most van a családban egy 1.3-as "dragoner", ami sokkal kevesebbet eszik. Számadatokra nem emlékszem, de a zsebemen észrevettem.
-
Kicker
őstag
Jó állapotú skoda fabiaval szerintem jól járhatsz, fogyasztásban viszont tutira több lesz mint 1.0 swiftnek. Ha megszoktad a fogyasztást, egy újabb wagonr, vagy ilyesmi autóval anyagilag mindenképp jobban járnál... hol használod? (város, AP)
-
Kicker
őstag
válasz Integra #5482 üzenetére
nem kell elmenni a ferdeszeműekhez... egy 2004-es ford mondeo tulaj beült a megboldogult /értsd: eladott/ 2006os 1.6-os HDI 307esünkbe, és azt mondta, hogy ennek olyan a hangja mint a benzinmotornak... egy mondeoból átülve, lehet...
-
Kicker
őstag
Hali
Az új ford mondeo-ról van valakinek személyes tapasztalata? meg kell mondjam, fenemód jól néz ki az autó... érdekelne, hogy pl a dízelmotorjuk még a régebbi kasztniban is megtalálható tdci, vagy ez új? és milyen az autó... /tudom, népítéletet nézzek, de valaki itt a ph-n nem tapasztalta még az autót?/
-
Kicker
őstag
1.4-es igen, vidéken nem eszik sokat, lehet városban zabálna, de itt tökéletes...
sokaljátok mindannyian, de mégis, mennyire árazzam be? fapadosnak meg nem mondanám, ugyanis sok extrával rendelkezik, klíma, abs, 4 tárcsafék, bézs belső, ülésfűtés, színezett üveg... nálam a fapad ott kezdődik, ha a 4 kerék, fordulatszám-mérő és a forgatható kormány extra.. ebben az autóban nem.
[ Szerkesztve ]
-
Kicker
őstag
ez irányár, mennyi a reál értéke?
a suzid lehet rakéta, de elfújja a szél.... és ez autó, nem pedig fapad vacak.
-
Kicker
őstag
az árhoz mit szóltok?
-
Kicker
őstag
válasz lajafix #4112 üzenetére
elég puccosan néz ki a képen... 2.5ös motorral szerintem reális a 115E km... mennyit fogyaszt egy ilyen dög? milyen a gyorsulás? 1.8-ért egy 2.5-ös v6-os autó azért nem rocc..
-
Kicker
őstag
erről mi a vélemény?
-
Kicker
őstag
Nagyon jól néz ki a zöld, és ez a bézs belső szerintem pont passzol hozzá... belül veszett jó állapotok, és gyönyör... kívül pedig... áááááááh... emo-s világfájdalmat érzek, hogy nem parkol a házam előtt... de lehet elkérem egy hétre... ha addig nem zúzza szét...
-
Kicker
őstag
szerelmes vagyok!
hétvégén találkoztam egy cimborával, aki mondta, hogy te emlékszem nyáron még egy 3-as BMW-ről beszéltél nekem, ami itt szaladgál, én vettem egy autót, gyere nézd meg... és bazmeg! egy 3-as coupe BMW, 320I bézs belső, napfénytető, zöld szín, gyönyörű, kurva, jó imádni való... ez az állat meg széthajtja...
[link] sajnos ez nem bézs, de asszem tök ilyen volt /már be voltunk baszva rendesen- szüreti felvonulás miatt/
[link] talán ez a belső, de fabetétre nem emlékszem... illetve évjáratot se kérdeztem... én marha... arra emlékszem, hogy a fogyasztást kérdeztem, a válasz az volt, kit érdekel ez egy BMW... lol!
[ Szerkesztve ]
-
Kicker
őstag
ez az utolsó ajánlatom
CLIO RS 170LE na ez tuti kurvagyors...
-
Kicker
őstag
csak hogy egy párat említsek... részemről az eclipse a nyerő, pláne ez itt kurva jól néz ki!!! Illetve hondáéknál érdemes szétnézni, valamint a vw-audi konszern 1.8T-s motorral szerelt audi A4-eket stb...
-
Kicker
őstag
ja, az a golf4-es eladó, szép, karbantartott, 2. tulajtól 100E körüli km-mel, spoiler, küszöb, sötétítés, bézs kárpit, 3 ajtó, Remus kipufogó, 4 téli kerék, 4 felni /talán 17"-es, de lehet csak 16"-os/ 2.2 misit kérne érte, hát ha valaki tud vele alkudni, akkor probálja meg mert az autó jó, de ennyit szvsz nem ér... vagy tévedek?
-
Kicker
őstag
válasz zfarkas #2678 üzenetére
Corsáról nem tudok nyilatkozni, de a polonk van, 2003-as, és hűséges a jószág... igaz kell egy jó szerelő, aki olcsón dolgozik és pontosan, de pl egy ismerösőm 99-es golf4esét márkaszervízbe vitte, hát 2-3szorosát fizette mint én, pedig mondtam neki, hogy van egy jó szerelőm...
ha a Thalia látványát el tudod viselni, akkor az is jó lehet, mert praktikus a nagy fenekével...
-
Kicker
őstag
válasz zfarkas #2664 üzenetére
hát egyik se... illetve alulmotorizáltan és noextával találsz, 150E km-mel...
4-5 éves autóban gondolkodj szerintem, ha nagyobbat akarsz, de mivel még nincs baba, és egyszerre 2-nek azesély 1-5% körül lehet, így azt mondom, nézz Polo méretű autót, abból a nezinesek megbízhatóak, keveset esznek...
-
Kicker
őstag
válasz Füge007 #1875 üzenetére
egyetértek, érdemes mindenkinek megnézni pl egy interspar parkolót, vagy ilyesmit... veszprémben a kávézó pont úgy van, hogy benntről is szépen lehet látni , hogy milyen autók futkosnak, és milyen ember ül bennük... érdemes megnézni, csak fél órát...
-
Kicker
őstag
de most hogy mondod, szerintem ez a gáz miatt volt
na ugye...
lajafix: mennyire elterjedt ez a gázos téma? mert én nem tudok olyat aki használná... /leszámítva az egy szem kocka ladát/ illetve van valami kimutatás, hogy pl Molnál mennyi gáz/benzin/diesel fogy x idő alatt? illetve most hallottam először így konkrét reklámot hogy gyárilag ''dual'' az autó...
dragonfx: jól van...
[Szerkesztve]Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz dragonfx #1734 üzenetére
nem nyolc hol tankol meg mit? ha akar, majd beszámol a dolgairól...
mod: Rick4:
legutóbb kocka ladában tapasztaltam a gázüzemet, de azt mondták, nem túl jó a motornak...
[Szerkesztve]Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz dragonfx #1724 üzenetére
ha figyelt volna kolléga, akkor munkaautónak, szigorúan német NÉPAUTÓT vennék, pláne mivel új kell, így most a passat az első amit rávágok, de mondjuk egy jól extározott, chiptuningolt golf 5 tádé is megfelel, és az 8 mitykából bőven fussa...
Dodi: milyen elképzeléseid vannak autó terén?
mod: rádióban hallottam, hogy egyes skodákat benzin/gáz üzemmel árulják, ennyire jó lenne?
-
Kicker
őstag
válasz #00809728 #1716 üzenetére
vegyél egy passatot, aztán helo... mit kell ezen rágódni annyit... munkaeszköznek nem kell gondolkodni olyan sokat az autón, mint ha csak úgy veszel egyet a garászba és nézegeted, hétvégén meg végig mész vele az utcán...
mod: passat, vectra, signum, stb én munkaeszköznek német nép autót vennék...
-
-
Kicker
őstag
válasz fokukac #1173 üzenetére
milyen az új 1-es bömszi??? nekem kívülről tetszik nagyon, belül még sajnos nem tapasztaltam...
én azt gondolnám, hogy a vw polonál azért jobb/nagyobbat is/ helyet kínál egy 1-es BMW, illetve golf körüli mérete van a 3-asnak, az 5-ös a mondeo, primera kategória.. csak hát a BMW, az BMW...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
ott lehet menni, nincs állandóan dugó
persze lehet menni, lendületből... autóúton nem nagyon szoktunk közlekedni, 8-asra nem tévedek ki, a 71-esen meg nem kell bődületes kraft... a faluk közti utak meg olyan kanyargósak, hogy 90-100-as temponál nem lehet többet menni, nem érdemes...
Pumpi: van 1.4-es toledo? azt mondják a régebbi 8szelepes 1.6osok is tréül mennek...
-
Kicker
őstag
Egyébként pl ilyen vicc a 2 literes motorral szerelt 5ös bmw, és kategóriája is...
nézőpont kérdése... vidéken nem kell brutál erő stb... 1.6 16szelepes toledonk csendes, nem rakéta, de mindent tud. az anyagok jók benn, nem egy hulladék darab.
van egy vw polonk is, 4 tárcsafékkel, klímával, ABS, színezett üveg, 1.4es 16 szelepes motorral, és valóban, érződik, hogy ez nem fapados verzió... mint pl amikor pözsóék HDI 307-est úgy adták, hogy van 1 db 2 zónás klíma, aztán azon kívül a forgatható kormány is extrának számít... /se ködfényszóró/Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz #16741888 #606 üzenetére
jó a cikk, elég találó... mondjuk nekünk is van egy alulmotorizált toledonk, de vidéken elég...
ja és autóban mindig érdemes kisebb kategóriát nézni, de abba legyen még seggszőrpöndörítő is...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
akkor én vectrára szavazok, kombi vectrára. ez a régi forma passat sem rossz, de sok embernek van, és nehéz elhinni ilyen adatokat /22E km, mondjuk, elhiszem, ha motorcsere volt benn/ Skoda Superb? VW Sharan, Ford Galaxy?
én is úgy hallottam, tapasztaltam, hogy ezek a mai dízelek szanaszét vannak elektronikával és elég kényesek...
-
Kicker
őstag
van swift automaca váltóval...
kolombusz: mi baj Volkswagennel, pláne a bézskárpit igen jól mutat... sok van belőle, tehát olcsó a szervíz... mondjuk a 2002-es benzin motorjuk nem a legjobb, dehát...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
-
Kicker
őstag
passat jó, csak sokat kell nézelődni, míg hűséges darabot találsz... hány km-et mész vele egy évben? mert ha nem túl sokat, lehet hogy japánok fele is érdemes kacsingatni...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest