Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireproof
őstag
Bocsánat elnéztem amit akartam kérdezni lapot az am2 es volt te nekem AM3 as kell.
[ Szerkesztve ]
-
AMD X2
senior tag
válasz fireproof #17563 üzenetére
Abból a lapból létezik Rev1-es és Rev 2-es ! Ha tudod intézd, hogy rev2-est kapj! Modernebb a déli híd benne,és plusz funkciók vannak a bios-ban.
#17564) csdm : Itt olvasd el a különbséget.
[ Szerkesztve ]
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
AMD X2
senior tag
válasz fireproof #17566 üzenetére
Ezt inkább a megfelelő topicban kérdezd a tulajoktól.
[ Szerkesztve ]
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
fireproof
őstag
Köszi.
-
jeni
félisten
válasz audi100td #17515 üzenetére
Szia
És melyik memóriát és videókarit érdemes hozzá venni az alábiakhoz?
Ezek közül[ Szerkesztve ]
-
AMD X2
senior tag
-
ronson
őstag
Sziasztok
Tudnátok segíteni, hogy melyik a legolcsóbb AAC képes alaplap?
-
AMD X2
senior tag
válasz ronson #17578 üzenetére
Ez már tudja az ACC -T nem AAC!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Mivel hardver hiba miatt vissza kell vinnem az 1 hetes lapomat (lásd az adataimnál), hoznom kell helyette egy újat. Sajnos az elmúlt időkben nem figyeltem a piacot, ezért nem tudom, hogy a mi jó. Ajánlatokat kérnék! Specifikáció:- ATX
- AMD AM2+ vagy AM3
- 1db IDE
- 4db RAM slot
- valami jó csipszel (melyik csipsz a jó most)
- integrált hang
- Gigabyte nem (kettő ment nekem tönkre, csak úgy)Előre is köszi a tanácsokat!
Hegyi
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
dokiph
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem tőletek hozzáértőkhöz, hogy szerintetek megérné-e az árát az alábbi alaplap (Mivel az enyémmel sajnos úgy tűnik valami gond van, ezért lecserélni kényszerülök).
s775-ös tokozású inteles processzorokhoz való lapról lenne szó, és az integrált kártya sem jönne rosszul (esetleges kártya hiba esetén próba gyanánt legfőképp):
- Gigabyte GA-EG41MF-US2H (16000Ft)
- Gigabyte GA-EG41MF-US2H (ez a Rev1.1 változata, de sajnos azt pontosan nem tudom megállapítani, hogy ez az lenne-e.)Természetesen egy kártyás rendszerhez kellene, az adatlapomon szereplő konfigurációhoz. (Esetlegesen kisebb mértékű Processzor tuningolással.)
Mi a véleményetek erről a lapról, ezért az árért korrekt ez a választás?
Előre is köszönöm a segítségeteket! :-)
UI.: (A bolt címe, ahol vásárolnék.)
[ Szerkesztve ]
Szívesen! Köszönöm!
-
csoki
senior tag
hali!
a héten szeretnék új alaplapot venni, ami eddig biztos h am3-asat ill 785g chipsetest mivel videókártyát majd jövő hónapban vennék (ja és az is jó lenne ha 140W-os cpu-t is támogatna bár ahogy elnéztem a kiszemelteket, mind támogatja)
itt helyben a boltban kecskeméten 3 fajtát lehetne venni:
ASUS M4A785TD-V EVO
MSI 785G-E53 AMD785G
Gigabyte MA785GT-UD3H AMD780 ATXezek közül ti melyiket ajánlanátok és miért?
tuning lenne de csak ésszerű kereteken belül
amúgy ilyen ram menne bele:
4Gb DDR3 4096/1333 (2∗,2048) GEIL VALUE KIT2 CL9
vagy ha van ezeknél jobb alternatíva akkor nyugodtan ajánlhattok mást is (asrockot nem szeretnék venni, bár tudom h most már egész jó lapokat gyárt)üdv: Csoki
-
Vidori
tag
válasz dokiph #17586 üzenetére
Szia!
Én is nézegetem ezt az alaplapot, szerintem jó választás.
Tuningban még az olcsóbb G31-es Gigabyte lapokkal is csodát művelt Chaser, olvasni itt tudsz róla:
G31
Szerintem ebben még jobban fog menni a tuning.
Ami nekem is tetszik benne: a viszonylag olcsó ára, integrált grafika(intel fronton ez már elég jó), 4 ddr2 memóriaslot, mATX és a sokféle VGA csatlakozási lehetőség(HDMI,DVI és Dsub).
A revízió típusát szerontem még a bolt sem tudja megállapítani, de érdemes megkérdezni őket. Hogy a nagykertől milyet kapnak az szerintem lutri.
Megnézted, hogy mi a különbség a két revízió között, mert engem is érdekelne?
Hasonló lap van még Asrock-ban is:
Asrock
De a Gigabyte-ot nem csak a 3 év garancia miatt választasznám.[ Szerkesztve ]
-
dokiph
tag
Köszönöm a segítségetek! :-)
Igazából én a Gigabyte honlapján egy mondat különbséget találtam a két alaplap között.
Ennyi lenne: "Meet European Union EuP(Energy-using Products) requirement " (Lehet, hogy ezt is csupán nem írták volna ki netán a rev.1.0-nál?)Ez gondolom egy újfajta (lehet, hogy rosszul tudom, nyugodtan javítsatok ki) minősítés, de semmi főbb eltérést nem látok a két revízió között. Még átnézem a dolgokat kicsit, de mindenesetre nagyon korrekt kis lapnak tartom ezt a Gigabyte-ot én is ennyi pénzért.
[ Szerkesztve ]
Szívesen! Köszönöm!
-
Vidori
tag
válasz dokiph #17594 üzenetére
Igen ezt én is olvastam, de nem tartottam említésre méltónak.
Azért is jó választás, mert volt integrált Gigabyte G45-ös lap amiben csak x4 volt a PCI-E sín.
G45
Uí. 4 ddr2 stb. Bocsi ICH10R Raid-es az déli híd.
Akkor minek rá a 4 memória foglalat?
Az ára pedig 25e FT.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Szia
E négy között van különbség tudásban és minőségben?
Asus Formula
Asus M4A79T
MSi 790FX D70
Gigabyte MA790FXT-UD5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- AliExpress tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest