- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
MaCS_70 #6668 üzenetére
Nem írta meg még senki, mert nem sok mindent mondtál arról, hogy milyen sticked van. Van amit az lte-ként kell felprogramozni, és van amit nem. A te eszközödbe rakhattál pci-e lte kártyát is, azt tuti lte-ként kell.
Ha visszaolvasol, akkor én leírtam, hogy milyen 3g és lte usb modemeket használtam, hogy nyaranta 4 hónapig megosztom a mobilnetemet a kemping szomszédaimmal, stb, illetve tavaly beüzemeltem egy RBwAPR-2nD&R11e-LTE eszközt is, semmivel nem okoz nagyobb gondot egyiknek sem a beállítása, mivel minden ugyanaz a ros megy..Ki utazna az 50 dodóra, mikor nem fáj ha nézed 75 ért ?
Csinálj rajta netet, frissítsd le a routered. Ehhez tényleg alap tudás kell, adj ip cimet, átjárót, vagy egyszerűen csak dhcp klienst. Ha ez megvan, máris sokkal előrébb vagy, pl tudsz segítséget kérni.
Egyébként nem ennek a logikája bonyolult, hanem eddig cél eszközöket használtál. Azok az eszközök annyira le vannak butítva, hogy már már pofátlanság némelyiket routernek hívni.
- internet tipusa (dhcp, pppoe, 3g)
- tuzfal be, ki
- nat be, ki
- port forward
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest