Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Erre tökéletes megoldás a kimenő oldali priorizálás... Pl. ha a torrenthez kapcsolódó ACK csomagok késleltetve mennek ki, de előre van sorolva a VOIP, akkor nem lesz szakadozás, sebesség beesés a bejövő oldalon. Én így használom már jó rég a mikrotiket, és hiába töltök max. közeli sávszélességgel le torrentet, ha net vagy egyéb forgalom van, azonnal visszaesik a torrent sebessége, és a többi szolgáltatás a neki kellő be és kimenő sávszélességet fogja kapni (amíg teljesen el nem fogy a feltöltési irány, természetesen). Mondjuk, most, hogy megszűnt a P2P match a mangle-ban, így kicsit brute-force-al működik, mert most minden forgalom, amit nem osztottam be, automatikusan hátra kerül (kerülőutat még nem csináltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 3800 / 6400 expoval)
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. (2220 / 4250 / 5800 expoval)
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold