Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula888
tag
válasz
Alteran-IT
üzenetére
Érdekes, számomra mindig a Cisco volt a fordított logikátlan dolog, de kinek mi. A wifi teljesítmény vezérlés meg működött mindig, csak át kell állítani a frequency-mode-ot manual-txpower-re vagy superchannel-re. VLAN-nal sosem volt gondom, tud mindent amit kell. a 16MB flash éppen elég is lehetne, nagy marhaságot nem mondanak, csak szét kellene bontani a rendszert hozzá elemeire, mint ahogy a ROS6-nál volt, vagy még jobban. Szerintem neked ez a MikroTik problémád a sok Cisco miatt van, kezdetben nekem is okozott sok fejfájást, aztán utólag mindig kiderült, hogy én vagyok a hülye, nem a ROS szar. Sok szempontból hasonlít a Linuxos dolgokra, a tűzfal például akár iptables is lehetne, bridge szintén van Linuxon is, de ezért jó, hogy minden gyártó másképp oldja meg valamilyen szinten, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Ismerek olyat, aki szerint mindenkinek mindent egyformán kellene gyártani
Sajnos a MikroTik-et én sem értem, pedig nálam csak az van. Mindig mikor megjelennek egy új termékkel, az az első gondolatom, hogy vajon mit rontottak el benne, mert valamit mindig sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amazon Fire TV stick/box
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch 2 garis+ sok tartozék
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- Ha szeretnéd olcsón de a lehető legjobb minőségben megúszni a karácsonyi ajándékozást!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Sajnos a MikroTik-et én sem értem, pedig nálam csak az van. Mindig mikor megjelennek egy új termékkel, az az első gondolatom, hogy vajon mit rontottak el benne, mert valamit mindig sikerül.
ekkold