Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
-
-
ekkold
Topikgazda
Két megoldás van:
- Vagy NAT-olnia kell a mikrotiknek a VPN címtartományára is
- Vagy routing szabályt kell felvenni rá a mikrotikben, és esetleg a windows-ban is.
A második megoldás erőforrásigénye kisebb, de mindkét oldalon igényelhet beállítást.IP alapon mennie kell, név alapján csak akkor ha DNS bejegyzéseket is létrehozol pl. a windows host fájlban.
-
Edorn
senior tag
Sikerült beállítanom és csatlakoznom is pptp vpn-hez.
A mikrotik router egy router módban lévő modem mögött. Tehát portforward megy.
PPTP Secrets beállításnál: LocalAddress: 192.168.88.1 (ez a Mikrotik routererem ip-je), RemoteAddress: 192.168.11.11 (random, nem használt ip, sehol máshol semmilyen módon nem szerepel ez, csak simán beírtam ide, sehol nem állítottam be vele kapcsolatban semmit... lehet ez lesz a baj)Tesztként win2008-ról csatlakozom rá egy másik hálózatból.
Sikeresen megkapja az ip címet. (192.168.11.11) (cmd:ipconfig alapján)
Windows intézőbe gépelve: \\192.168.11.11 eredményeként rögtön ki is listázza a saját megosztásait.VISZONT!
A mikrotik router hálózatában található gépeket nem látom, ip és név alapján sem érem el:
pl.:
\\192.168.88.123
\\EgyMikorikHalozatosPcNeveHogyan tudnám összehozni, hogy elérjem a 192.168.88.x-en ülő gépeket?
A pptp-hez össz-vissz ennyit állítottam a routeren, egyáltalán semmi mást nem:
- PPP->Interface->PPTP server enable (Authetntication-ból mindet kipiáltam)
- PPP->Secrets->New->Enable, Név, Jelszó, Service:pptp, Profile:azencrytes, LocalAddress: 192.168.88.1 (ez a Mikrotik routererem ip-je), RemoteAddress: 192.168.11.11 -
aujjobba
addikt
válasz
lionhearted #25244 üzenetére
Tehat az L009 vlan tablaban kell minden vlan-nal untagged-re konfigolni az eth1-et?
Azert hogy ne menjen ki a hgw fele semmilyen tag? -
válasz
aujjobba #25241 üzenetére
Valahogy így, de az L009-en a 99-ről az eth1 felé le kell egy untagged is. Ha nincs PPPoE akkor egyszerűbb 2 ethernettel összekötni, mivel mindkettő forgalmadról le kell venned a taget. És akkor az eth3 ugyanúgy, ahogy a hapon.
@dombila: Szerintem csak olyan helyen adnak, ahol megfelelő a jel a saját eszközükkel.
-
dombila
őstag
Lakásfelújítás miatt 3-4 hónapra máshová költözünk, ahol jelenleg nincs vezetékes internet. Mivel csak pár hónapról lesz szó nem szerződnék vezetékes internetre, hanem Yettel Otthonnet-re gondoltam. Ezt utána máshol is tudnám használni.
Van valakinek tapasztalata Yettel Otthonnet-el? Érdemes saját Mikrotik eszközt venni hozzá, vagy jó amit adnak (talán ZTE)?
Előre is köszönöm a tanácsokat. -
aujjobba
addikt
válasz
lionhearted #25238 üzenetére
Valahogy igy lenne, vagy kihagyok/rosszul gondolom valamit?
vlan 10 lenne az alap vlan, a 99 meg az IPTV. -
-
Ablakos
őstag
Eddig nem nagyon érdekelt, de mégis jó lenne tudnom (legalább foltokban), hogy a használt RB1100AHx4 blokkdiagrammja mit is jelent. Mi az a bypass eth csoport, miért vannak szétszedve csoportokra az eth portok?
-
-
aujjobba
addikt
válasz
lionhearted #25236 üzenetére
Koszi.
Ez nem a droidos csoda, hanem a régebbi típusú Technicolor (?) box. -
válasz
aujjobba #25233 üzenetére
Kétféle megoldás van, mindkettőn túl vagyok:
1. Külön VLAN neki, és akkor egy L2-ben lesz a HGW-vel. Persze menedzselt eszköz kell az utolsó pontig. Hap ax2 is jó erre. Előnye a gyors konfiguráció, szeparált hálózat. Hátránya, hogy nem használható ki az azonos hálózat adta lehetőség. Persze csak ha az új androidos eszközről van szó.
2. IGMP proxy, melyhez a leírás a blogomon fent van. Mai napig működik. Nyilván a másik hiányosságait pótolja. -
aujjobba
addikt
-
aujjobba
addikt
válasz
user12 #25220 üzenetére
Switch helyett egy hAP ax2-vel működne a dolog?
Igy egyben meglenne a wi-fi AP a TV alatt, es menedzselheto is, es az ATV is madzagon lógna.Ebben a felállásban a hAP es a cAP(-ek) wifije kezelhető együtt, mesh-ben?
Egyebkent telekom IPTV-t ti be tudtok működore konfigolni ilyen HGW (nem passthrough) -> router -> settopbox megoldással?
Nezegetem egy ideje de mindenhol csak a “miert nem mukodik” kérdéseket találom rendes megoldás nélkül.
Illetve csak ugy, hogy dugjam a boxot közvetlen a HGW-be, de ahhoz nekem nem jo a kabelezes. -
aujjobba
addikt
válasz
Tamarel #25225 üzenetére
Csináltam most egy mérést, nálam az ATV4k madzagon hozott átlag 550mbps (iperf3 a NAS-rol), de wi-fi is megvolt átlag 450mbps.
ONT egyik portjaban a NAS, másikra egy Deco M5, onnan passzív switch, abból ágazik el a settopbox es az ATV fele.
(lehet tegnap rosszul mondtam, sok a madzag a TV alatt) -
hoffman_
nagyúr
válasz
Tamarel #25225 üzenetére
ha már Apple TV, pár hete vettem Chromecast helyett. fixen kábelen megy a hAP ax2be. tvOS18-on többször volt stream (hbo, flix, apple) leállás, bufferelés, pixelesedés. illetve ha AppleTV streamből kiléptél másikba, az AppleTV homescreen befagyott a sorozat borítóval. restart nem oldja meg, csak soft reset. frissítettem tvOS26-ra, kevesebb buffer, de még van és ugyanúgy fagy.
ilyen volt nálad valaha? refurb készülék volt, azon aggódom, hogy nem véletlenül...
-
aujjobba
addikt
válasz
Tamarel #25225 üzenetére
Az nem túl acélos, ráadásul két helyiségben is van ilyen eszköz, ezek szerint erdemes lenne maradniuk kábelen.
Akkor viszont be kellene húzzak plusz kábelt a nappaliba, külön a settopbox-nak es az ATV-nek.Igy meg mar nem lesz eleg az L009 nyolc portja, hacsak egyelőre nem kotom be a kis szobák fali csatlakozoit, azokat úgysem használjuk egyelőre semmire.
-
Tamarel
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
na ebbe beleszaladtam, ez kimerítő volt, köszönöm a tapasztalatokat. átgondolom ezt. alapvetően más helyzetből futunk neki, nálam a 4G mindenhol túlcsordul, Bp közepén, de még az 5G is masszív. így a Chateu nem lenne szűk keresztmetszet.
viszont költeni nem akarok, ha nem muszáj. van itthon vagy hat telefon, ebből csak hármat használunk, ingyen modem van bőven. ha muszáj lenne, az egyik privát üzleti gépet is bedobnám töltőre, altatás nélkül, szórná az is. csak nem akartam megkínozni. a Ubi azért teszett, mert pici, USB-C-t is eszik, így ha utaznék vagy nyaralnánk, akkor el tudna ketyegni powerbankról. cserébe elég friss, olvastam róla hideget-meleget...
Huawei-t néztem én is, nem akartam, ismerem kívül-belül, baromi jók a cuccaink, de Mikrotiknál maradtam volna. ezzel együtt is: nincs nagy repertoár itthon, hAP ax2 csak, megy egy Ubi switch.
játékra nem kellene LTE cucc persze, jön a 2gbps telekom optika, tényleg csak átmeneti időre, meg utazás miatt gondolkodtam benne. ezzel mondjuk a Chateu-t is kilövöm, az csak azért merült fel, ha érdemes az átmeneti két hét miatt átállni rá teljesen. valószínűleg nem az.
-
DeniL
tag
válasz
hoffman_ #25222 üzenetére
Helló,
ezt az utat 2 éve nagyon körbejártam, és a saját tanulópénzemen fizettem meg.
1,5 évig kényszerültem LTE internetszolgáltatásra, mire végre el tudtam költözni és eladtam mindent.Tőlem a torony 3,5km-re volt, fás erdőn keresztül volt rálátásom, de más objektum nem szólt bele (domb, hegy, völgy, épület stb), Telecom szolgáltatás és 3 csatorna volt elérhető a tornyomon, lehetetlen csatornákkal, amiket értelmes eszköz sem tud összefogni.....(örökké 2 csatorna volt CA-ba fogva).
Szépen végig vásároltam mindent, nyilván Én már tudtam akkor is hogy nem 2-3 hónapig lesz ez a helyzet, így muszáj is voltam.
Íme a lista:
- Régi családban maradt androidos mobil (cat 1x modemmel), de mivel gyenge volt a térerő, ezért csodát nem tett, de kibírtam vele simán 1 hónapot - dupla natolás a hátránya, de ment.
Sebesség: 20-30mbit/s le, 10-15 fel.
Hátrány: dupla nat, folyamatos hálózati töltőn a mobil és a sebesség nem túlságosan kielégítő.
Költség: 0 ft , kölcsön telefon, de hozzá kell tenni hogy egy RB5009-em volt akkor aki fogadta a telefont USB-n.- Huawei B535-232 - ismert, olcsó CAT6-os LTE router, nem voltam az ISP oldalon Mikrotik mániás, ezért nyilván minden mindegy, 20k-ért vettem annak idején használtan.
Gondoltam megfogtam vele az isten lábát, mikor rájöttem hogy végig pakoltam az emelet minden létező sarkába, ablak mellé, vagy bárhová, ahol picit jobb jelet tudtam vételezni.
Lehet moddolni a firmware-t, már belebonyolódtam abba is, feleslegesen.
Sebesség: 25-40mbit/s éjjel, mikor senki se lógott a hálózaton, alig volt jobb mint a mobil, dupla nat legalább nem volt.
Előny: Ezzel már el tudtam látni a homeoffice melómat
Hátrány: de nyilván az online játékokat felejtsd el.
Én balga azt hittem, hogy biztos olcsó az eszköz, majd kell jobb, drágább és minden szép lesz.Mentem tovább. Két út maradt. Vagy veszek egy kültéri antennát, bekábelezek a routerig (mert a huawei-en volt antenanna csati) vagy veszek egy kültéri eszközt (Mikrotik gyárt ilyet, így maradtam a márkánál).
És persze jobban olvasgat az ember kezdi megérteni hogyan is működik az LTE, a tornyok, a sávok, mit enged a szolgáltató vagy épp mit nem....és a terepviszonyok mennyire meg tudnak szivatni (eső, hó, szél-vihar stb), sosem lesz konstans az a sebesség ilyen megoldással.Mivel nincs jó rálátás a toronyra, ebből már gondolom kitaláltad hogy vidéki vagyok, így a városba szánt "beltéri routereket el kellett felejtenem - mint a Chateau termékpalettája".
Mivel a külső antenna nem olcsó, hozzá a vezetéken a nyereség jelentős részét el is veszítem úgy döntöttem hogy veszek egy újabb eszközt.....MikroTik SXTR&FG621-EA:
Egyik legjobb vételem volt, akkori forint árfolyamon 36 ezer szállítással, látszik elkezdtem drágább eszközökbe invesztálni....
Persze erre csak utólag jöttem rá, hogy ez volt az a pont, ahol meg kellett volna állni.
Sebessség: nappal 50-60mbit/s , csúcsidőn kívül 70-85mbit/s
Előny: már akár tudtam online játszani is, el tudtam látni a normális feladataim a net segítségével, hirtelen a dupla, tripla sebesség öröm és boldogságot adott a Huaweihez képest, aztán persze csak nem álltam meg itt, baxta a csőröm az a torony a 3 csatornával, hogy ez a nyamvadt SXT csak 100mbit/s-es RJ45-el bír és az életbe nem fogok kihozni belőle több száz mbites sebességet a CAT6 modemje miatt.....
Hátrány: nem bírtam magammal.....Mentem tovább, azt már láttam a kültéri eszköz jó irány, nagyon kezes volt számomra a Mikrotik ebben is, így gondoltam egy merészet:
- MikroTik LHGGM&EG18-EA vagy MikroTik ATLGM&EG18-EA
Hetekig ment a vacakolás mi legyen, melyik éri meg jobban és végül jól döntöttem és az "ufó alakú" mellett tettem le a voksom.
Remek eszköz, de máris a 36 ezres beruházást egy 120 ezres műsor követte.
Egyik szemem azt mondogatta hogy barátom bizony megszívod ha nem tudja összefogni azt a 3 csatornát, a másik szememmel meg nyugtattam magam hogy ha marad a 2 csatorna ez a bitang nyereségű cucc jobban fog teljesíteni.Sebesség: csúcsidőben: 100-120mbit/s, kívül: 180mbit/s
Előny: dobott a sebességen, stabilabb lett, ha az időjárási viszontagságok befolyásolta is, akkor se estem le olyan sebességre, ami már élhetetlen
Hátrány: sebesség vs ár / érték arány. Baromira nem érte meg, nem adott annyi pluszt az SXT-hez képest hogy muszáj voltam meggondolatlanul 3x többet kiadni érte úgy hogy 72x elolvastam a neten az ATL CAT18 csatorna összefogási listáját és már vétel előtt tudtam nem fog tudni összefogni 3 csatornát ez sem.....de persze többet tudott mint az SXT, nyilván, visszafelé azért nem fejlődtem.Összesítő:
Számomra is bebizonyosodott hogy a mohóság, sebesség hajhászat legyőzte a pénztárcám, feleslegesen.
Vagy elfogadja az ember hogy még LTE vonalon nem lesz olyan sose mint kábelen és nem akarod kicsavarni több százezerért belőle naívan a dolgokat, vagy kifizeted Te is a tanulópénzt.Nálam is elég lett volna az SXT, tökéletes volt, de hajtottam a sebességet, az az eszköz az Én viszonyaimhoz, az 1 szem 3,5 km-re lévő tornyomhoz volt tökéletes választás, az ATL bár segített, de nem annyit és kegyetlen pénz kidobás volt.
Ja és mikor felszámoltam ezeket, természetesen mindent áron alul mert túlságosnan szűk a réteg aki ilyeneket keres.....Neked mit ajánlok?
Ha van jó lefedettséged, de elsőnek kipróbálni a mobil mindig ad jó támpontot.1.Csak 2 hétig kell kibírnod, oldd meg ingyen, saját mobillal,, biztos ki tudnak segíteni ilyennel a rokonságban. Nem tudom még milyen mikrotik routereid vannak, ha csak az AX2, akkor szívás, azon pont nincs USB, de ha már költeni kell, vennék egy 10-esért hardveraprón valami olcsób 750Gr3-at és menjen bele a telefon USB-n.
2. Yettel, ingyen 5G router 1 hónapig díjmentesen lemondhatod, ez túlmutat a 2 hetes tervezett időintervallumodon. Ez akkor opció ha a településeden és utca házszámodon elérhető a szolgáltatás. (Nálam sajna nem volt, akkor még.)
3. olcsó egyéb márkájú CAT6 LTE modem, az általam említett huawei-t is árulják 10-15k-ért....
4. Ha tényleg költeni akarsz, akkor az SXT-t ajánlom.
5. Ha város közepén vagy, akkor az általad preferált Chateau LTE ax jó megoldás lehet, de ellenőrizd a cellmapper.net oldalon mit látsz körülötted.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
kíváncsi vagyok a véleményekre. költözünk és 1-2 hétig net nélkül leszek az új lakásban. van egy korlátlan LTE sim kártyám. az A) tervem, hogy veszek egy Ubiquiti UMR Ultra-t (megoszlanak róla a vélemények) 100Mbit LTE, egy WAN port, kb ennyi. ezzel etetném a hAP ax2-t. görgetve tovább viszont ott van a Chateau LTE ax, amire akár át is állhatnék a hAP ax2-ről.
az UMR 33k lenne, a Chateau 53k most nekem. melyik lehet a stabilabb megoldás?
ui.: hAP ax2 VLAN-os konfigját átvinnem a Chateau-ra úgy sejtem macerás lesz amatőrként.
-
aujjobba
addikt
válasz
user12 #25217 üzenetére
Egy szál UTP megy oda ahol a settopbox es az appletv van, sajnos.
Jelenleg ONT -> passzív switch -> innen háromfelé agazva STB / ATV / deco m5 AP mukodik a dolog.
(A deco m5 meg fog szűnni)Ezek szerint ha közbeiktatom az L009-et akkor kellene menedzselheto switch is utána, ugye?
-
aujjobba
addikt
ONT -> L009 -> passzív switch
majd a switch-bol ketté ágazva a settopbox es egy mediabox (apple tv)
Ez a felállás mennyire működőképes?
Nem nagyon latom ezt at, a telekom STB-nek ha jol olvastam külön vlan kell, de az appletv-nek meg másik vlan-on kellene lennie.Bocs az amatőr kérdések miatt.
-
user12
őstag
Igen igazad van.
Közben megtaláltam: https://noctua.at/en/nf-a4x20-pwm ezt rendeltem a HP switch-be -
Reggie0
félisten
A jelenlegi UI dizjant melyik routerOS verzioban vezettek be?
-
Edorn
senior tag
válasz
ekkold #25210 üzenetére
Publikus az ip-m.
Jelenleg még bridge-s modem mögül próbálkozom, tehát a portforward még nem okozhat gondot.
Wireguard-ot még sosem próbáltam. Most routerben rányomtam a
cloud->bth vpn-re, ami szépen legenerált egy gombnyomásra mindent a wireguard-hoz.
Wireguard.com/install-ról töltöttem le klienst a win2008-ra. Elvileg sikeresen csatlakoztam is a mikrotik-hez. Legalábbis ezt mutatta a wireguard kliens. Viszont innentől nem láttam hogyan tudnám elérni a mikrotik hálózatának gépeit... Ráadásul mintha a win2008 le is szakadt volna a netről, csak belső hálón keresztül tudtam elérni egy másik helyi gépről (amire távolról cstalakoztam).
-
ekkold
Topikgazda
Megnézted, publikus IP-d van?
Ha küldesz privátban elérést akkor megpróbálhatom , hogy tudok-e csatlakozni rá, hogy kiderüljön szerver oldalon, vagy kliens oldalon van-e a probléma.PPTP-hez elvileg GRE protokollt is továbbítani kell, nem csak a 1723-at, ha a szerver egy router mögött van. L2TP+IPsec esetén pedig nem csak a 1701 kell, hanem az ipsec protok is (talán 500 és 4500 udp), ráadásul szeret ütközni, ha más is használ ipsec protokollt.
Az ipsec NAT mögötti használatához meg némelyik windows esetében registry-ben is kellett matatni emlékeim szerint.Az L2TP, ipsec nélkül csak mikrotik-mikrotik között megy, a windowsok csak ipsec-el együtt hajlandóak használni.
Wireguard esetleg?
-
Edorn
senior tag
válasz
ekkold #25198 üzenetére
Próbálkoztam most több leírás alapján (pl.: https://www.youtube.com/watch?v=UKUelYvBUgQ) L2TP -vel is, de így sem működik... A bridge-s routerre próbálok csatlakozni első körben egy win2008 serverrel (tudom, régi, de most csak ez van, amivel tudom tesztelni másik hálózatból), illetve telefonról is (mobilnettel), hátha a win2008 elavultsága miatt nem akar működni. De nem hozza létre a kapcsolatot, felhasználó hitelesítésig el sem jut.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
mazso1988 #25196 üzenetére
Szia,
az enyémbe ez mocorog:
##############Script Settings##################
:local NOIPUser "NOIPfelhasználónév"
:local NOIPPass "jelszó"
:local WANInter "WAN_Interfész_neve"
:local NOIPDomain "NOIP-átírandó domain"
###############################################
# Get the current IP on the interface
:local currentIP [/ip address get [find interface="$WANInter" disabled=no] address]
# Strip the net mask off the IP address
:for i from=( [:len $currentIP] - 1) to=0 do={
:if ( [:pick $currentIP $i] = "/") do={
:set currentIP [:pick $currentIP 0 $i]
}
}
:if ([:resolve $NOIPDomain server 1.1.1.1] != $currentIP) do={
/tool fetch mode=http user=$NOIPUser password=$NOIPPass url="http://dynupdate.no-ip.com/nic/update\3Fhostname=$NOIPDomain&myip=$currentIP" keep-result=no
:log info "NO-IP Update: $NOIPDomain - $currentIP"
} -
ekkold
Topikgazda
A wireguard UDP-vel működik, majdnem szabadon választható hogy melyik porton menjen, portforward sem gond. Megy két mikrotik között is, de van windows kliens is, az is használható.
Én mindkét megoldást használom, tehát van barátom hálózata felé stie-to-site wg, és használom időnként máshonnan is, PC-s, windows klienssel.A mikrotikes megoldás annyiban ügyesebb, hogy a PC-k számára "átlátszó a kapcsolat" azaz a PC-n gyakorlatilag semmi nem kell hozzá, egyszerűen csak elérhetők a másik hálózatban levő IP címek, és az ott levő eszközök.
-
user12
őstag
válasz
MasterDeeJay #25202 üzenetére
Nincs mit. Örülök, hogy megoldódott
-
válasz
MasterDeeJay #25199 üzenetére
Na most végignéztem a rackeket, beleállítottam mindegyikbe egy drótot amíg le nem állt a darálás. Linsys LGS528P poe switch darál egyik ventije már régóta állt a másik kezdett el zúgni szóval off topik, nem mikrotik volt a hibás. Most megnézem meddig bírja venti nélkül azán szerintem cserés lesz, 2015 óta megy, most jött el az ideje.
user12
Köszi! Szerencsére nem a mikrotik volt a bűnös. Nehéz a zajban megkeresni a másik zajt.
Viszont ezt elmentem hogy ha kell cserélni akkor tudjam milyen kell! -
user12
őstag
válasz
MasterDeeJay #25199 üzenetére
A kép alapján normál 3 pines valszeg 8 cm-es ventillátor van benne.
Ez : https://noctua.at/en/products/fan/nf-a8-flx pl jó lehet. De ha a 4 pines verzióját veszed/kapod, ahhoz is van 4 > 3 pin átalakító.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenWRT topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egér probléma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest