- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0 #20801 üzenetére
Néztem már a STH-s teszteket is, lenne sok ami jó áron van, de kb alig kapni a normálisabbakat. Pedig ha valami BB vétel lenne akkor el tudnám engedni a garanciát, meg a hosszú szállítási időt.
Az 5009-et valszeg mégis csak behúzom pedig nem akartam, de most, hogy jött ki új driver realtekhez és ez is visszalépés lett sebességbe, nincs kedvem tovább várni, szóval megy a háztól az Odroid H2 a kiegészítő netkarival. Talán még ha lesz kedvem meg időm, megpróbálom az openswitchet, mert akkor switchként nekem még okés lenne. Csak utóbbiról sem hallottam sok jót.
Azt meg, hogy mikrotikék natívan támogassák ezt a 2.5G NIC-et így haladunk meg se érem. Rengetegen kérték már a támogatását, volt akinek nyáron megígérték, hogy egy későbbi verzióba belekerül de hát melyikbe?Mert mindenki várta a 7.0-val is és esélyes, hogy a 8.0-val sem jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Debian GNU/Linux
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest