Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbi82
senior tag
Én is megtaláltam a weboldalak be nem töltésének az okát. De javítani egyszerűen nem tudom. Reset egyenlőre nem lehetséges.
DNS probléma van a LTE routeren. Egyszerűen nem hajlandó a DNS static működni. 2 másodpercenként újra indul. Kézzel megadtam neki a yettel, speedtest oldalak ip címét, így működik. De van olyan oldal (loxone dns) ami még így sem akar működni.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest