- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Vannak, akik mindent maguk akarnak megoldani, akkor is, ha havi 100 milliót keresnek, és ki tudná fizetni azt a tizest hálából.
Nem azért, mert fukar, hanem azért, mert ilyen a beállítottsága. Meg akarja tanulni, rá akar jönni, tudni akarja a megoldást.
Nem minden ember olyan, hogy lesz..ja mitől, hogyan, csak legyen kész és működjön.
Én is ilyen vagyok, tudni akarom, mert érdekel, régen mindent magam akartam megoldani, most már inkább fizetek, mert nincs időm, de a részletek ettől még érdekelnek és nem azért, hogy a miktorbi mágus szakemberektől elvegyem a napi betevőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest