Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Megint úgy adódott, hogy kellett volna (kell most is), egy fix ip cím, meg egy mikrotik valahol a nagyvilágban. A cégem nevére meg számla, ami forintos és átutalással lehet fizetni.
Gyors keresés 1500 Ft bruttó, ez jó lesz, gondoltam naivan, megrendeltem, fizettem, majd ma rá 4 napra aktiválták. (rackoo.net - egyelőre senkinek nem ajánlom
) Volt mikrotik iso 6.48.2, jónak tűnt, de nem tudom életre kelteni. Irtam az ügyfélszolgálatnak, de olybá tűnik ez egy egyszemélyes cég...
(még két mikrotik iso van, 6.31 és 7.1 beta, de ezek sem működnek, a 7.1 béta legalább látszólag települ, de utána nem bootol be, a másik két mikrotik iso induláskor azt mondja, hogy nincs helyi lemez.)Szóval kellene nekem valami jól működő vps, ahol ez gyorsan, gondtalanul megvalósítható.
- mikrotik chr-t szeretnék futtatni
- magyar átutalással fizethető forintos számla
- 2e forint bruttó ár környékénHasznál valaki ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Volt mikrotik iso 6.48.2, jónak tűnt, de nem tudom életre kelteni. Irtam az ügyfélszolgálatnak, de olybá tűnik ez egy egyszemélyes cég...
ekkold