- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Megint úgy adódott, hogy kellett volna (kell most is), egy fix ip cím, meg egy mikrotik valahol a nagyvilágban. A cégem nevére meg számla, ami forintos és átutalással lehet fizetni.
Gyors keresés 1500 Ft bruttó, ez jó lesz, gondoltam naivan, megrendeltem, fizettem, majd ma rá 4 napra aktiválták. (rackoo.net - egyelőre senkinek nem ajánlom
) Volt mikrotik iso 6.48.2, jónak tűnt, de nem tudom életre kelteni. Irtam az ügyfélszolgálatnak, de olybá tűnik ez egy egyszemélyes cég...
(még két mikrotik iso van, 6.31 és 7.1 beta, de ezek sem működnek, a 7.1 béta legalább látszólag települ, de utána nem bootol be, a másik két mikrotik iso induláskor azt mondja, hogy nincs helyi lemez.)Szóval kellene nekem valami jól működő vps, ahol ez gyorsan, gondtalanul megvalósítható.
- mikrotik chr-t szeretnék futtatni
- magyar átutalással fizethető forintos számla
- 2e forint bruttó ár környékénHasznál valaki ilyesmit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Battlefield 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest