Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
válasz
yle_greg
üzenetére
Lehet, hogy nem éri meg anyagilag fejleszteni ilyen objektívet, ezt még tippelni sem tudnám. Panától a két véglet közötti fejlesztést várnék Cine obiból, az olcsó minimál kínai és a milliós profi között. Ami arányban áll a váz árakkal. Én anamorfra hajtok, de az ára megakadályozott eddig. Ha azt nézem, mi kellene, igen, jó lenne a 10-25, 25-50, 100-400, valami anamorf, vagy kettő és nagyon izgat a tilt-shift, amire még nem is találtam igazi megoldást. Ez, azt hiszem két milla felett van már jóval.
Igen, AF nem, de optikai tulajdonságok fontosabbak. Ami nem gond fotónál, videónál zavaró hiba lehet, ezek a fontosabb tulajdonságok. Bár egy focus stacknél sem előny a focus breath és gyenge AF mellett a 45mm-es makrónál ez is jelen van.
Érdeklődésemnél fogva hajlamos vagyok videózásnál a megrendezett jelenetekre gondolni és nem az ad hoc felvételekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Warzone
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest