Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
yle_greg
üzenetére
17 centi hosszu, es fejnehez. :-)
Kezben cipelve sulyos, de az oldalamon "fityegve" mar nem zavaro sem a meret sem a tomeg, amikor pedig hasznalom, akkor egyaltalan nem gond. Nyujtott kezzel kitartani sokaig mondjuk nem lenne jo, de nem vagyok a magam ellensege.
A 100-300 -ashoz lehet hasonlitani, annal egy picit koverebb, es arnyalatnyival nehezebb. Viszont mas a fogasa, ezen erezni, hogy fembol van, ezert "fejben" nehezebbnek tunik mint ami kulonbseget a merleg mond rola.
Ha a 100-300 valakinek nagy, akkor ezt sem fogja szeretni, de ha az a meret meg nem gond, akkor ez sem fog problemat okozni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Elfelejtettem a film címét
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest