Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
válasz
Tin_Shield
üzenetére
Igen, nem gondoltam meg jó.
Sok helyen írták/láttam, hogy a 25-ös másabb képet ad, kicsit telésebbet és nem torzít annyira talán ember fotónál vagy hasonlónál. De pont ezért van nálam a teddpróba keretében éppen az Oly 25 mm.
Mikor megvettem a kitet akkor azt hittem nem fog zavarni a cserégetés, különösebben nem is zavar de utazásnál elég jól jönne, hogy nagylátóról gyorsan át kell váltani telére.
A 12-45PRO-t azért néztem, mert viszonylag kompakt és állítólag nagyon élesképe van. F4 szerintem nem hiszem hogy zavarna. Tájkép város fotónál nem hiszem, hogy annyira számítana. Low-lighthoz meg estihez úgy is állványt használok, illetve ott a 17 mm-s. A 12-42PRO-t is néztem, de az meg szerintem túl nehéz lenne ehhez a vázhoz.
Lassú Víz: Igen ez egy jó mondat
25 mm-es helyett gondolkotok még a 45-ös Oly-n, de egyszerűen nem jutok dűlőre. Nézegettem Lightroomban az zoom objketíveknél, hogy milyen tartományt használok. A 25 és 45 is kb ugyanannyi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Formula-1
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok helyen írták/láttam, hogy a 25-ös másabb képet ad, kicsit telésebbet és nem torzít annyira talán ember fotónál vagy hasonlónál. De pont ezért van nálam a teddpróba keretében éppen az Oly 25 mm.