Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
panoly
tag
válasz
Tin_Shield
üzenetére
Az eddigi objektívparkom:
1. Az egyetlen AF-s normál objektív egyelőre a 12-32
2. 35mm Flektogon
3. 58mm Helios 44m
4. 135mm CZJ SonnarLátszik, hogy egyelőre nem volt nagy ingerenciám sok pénzt költeni objektívekre, viszont ezekkel a manuál fixekkel egész elégedett vagyok. Szerintem szebb képet tudnak adni saját gyutávjukon mint a 12-32, a Helios ráadásul sokkal fényerősebb (tudom ez nem csoda, hiszen fixek).
Utcakép és beltéri fényképezésre a következő jelölt a 25mm 1.7, ami már meglenne, ha az eglobal nem szarakodott volna. Nagylátó sajnos nincsen tervben, viszont tengerparti fotózások, vízesés, és tájfotók annál inkább, nyaralások (telelések) alkalmával. Ezért + mert van egy ajándékutalványom a mediamarktba gondolkodtam el a szűrőn, de a válasz korrekt, mert pont ilyen aspektusokra gondoltam, hogy a 37mm-es szűrőméret semmi másra nem jó. Még alszom rá egyet, de mivel összefoglaltam magamnak, hogy nem mostanában lesz drágább nagylátásom, ezért lehet, hogy egy polárszűrőt megkap (az ND-t meg napolom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 3300 / 13700 / 16000 expo )
- Kiváló GoPro HERO 8 Black akciókamera + tartozékok 4K UHD!
- Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest