- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Valahol titkon számítottam rá (sok jel utalt rá), de mégis beleéltem magam. Kár volt.

(#89313) Mercutio_: Ja, és akkor majd a következő, meg az azutáni, meg az azutáni rendelésnél is eljátszák majd ezt? Vagy kitalálnak
egyöt hasonlóan szuper indokot arra, hogy bő egy hét után töröljék a rendelésemet? Mikor elvileg pont ennyit írnak szállításra. És a vásárlás óta egy darab tájékoztatást nem kaptunk. Plusz még odaírják lehetséges indoknak, hogy nem válaszoltam az email-jeikre. Pofám leszakad.
Én elhiszem, hogy sok cuccuk van, meg jó áron, meg minden. De nekem nincs türelmem, meg pénzem hetekig várni arra, hogy most akkor megkapom a rendelésem, vagy nem. Közben meg a pénz hiányzik a számlámról. Azt, persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 7
- Overwatch 2
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Sony Alpha 7 A7 (mark-1) 41k expo
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest