Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madgie
üzenetére
(#75761) madgie
Igazad van, nem is reménykedtem tökéletes megoldásban, de - legalábbis a a mintaképeken - elég jó utánzat. Én legalábbis nem tudtam volna ezt így összehozni.

(#75762) jjeahh
Köszönöm, ezek szerintem egészen jók.
Előre is elnézést a gagyi képért, de egyelőre nem tudtam még mást napsütésben fotózni. Vázból kieső JPG vs. Lightroom Adobe standard profillal, módosítások nélkül. Ennek alapján egyáltalán nem látom menthetetlennek a helyzetet, de kíváncsi lennék a véleményetekre.Az viszont tetszik, hogy a jelek szerint a raw "magával viszi" az objektív korrekciós profilt.
Mi az, ami még ezen kívül be van ágyazva?(#75763) hibavissza
C1 van nekem most az A6000-hez, azzal szebbek a színek és jobban sikerült az élesítés és a kontraszt is, mint amit a LR 5.7 tud.
Régebben próbáltam és nem lelkesedtem érte, de a RawTherapee milyen erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előre is elnézést a gagyi képért, de egyelőre nem tudtam még mást napsütésben fotózni.
Mi az, ami még ezen kívül be van ágyazva?