Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
folytathatjuk, de lehet, hogy el sem kellett volna kezdeni, a szokásos szoniramindenobiszarésnagyésdrágaésnincsis szöveggel.
a 9-18-ra kontrázom a SEL16-ot, a nagylátó előtéttel, tudom, mindig a kedvenc obid volt, de te vmi extra szar példányt foghattál ki. vszleg az Oly élesebb, de én nem is a pixel szintű élességet keresem a képeimen, egy ilyen látószögnél meg főleg a téma kell hogy eladja a képet. és így is van egy mft-re átszámított 9/2.2 és 12/2.2 párosom, szimatszatyor kompatibilis méretben
hehe ez persze így egy kicsit erőltetett, de az is biztos, hogy mondjuk f5.6-ra lerekeszelve már tényleg nem lehet panasz a SEL16-ra. és arról még nem is beszéltem, hogy mennyivel olcsóbb a Sony megoldás az Oly 9-18-nál.túrazoomban előnyben van a m43 a kisebb szenzorméret miatt, és a Pana 14-140-et már én is eleget dicsértem. a Sony 18-105 viszont olyan paraméterekkel rendelkezik, ami sztem baromi nagy érv a rendszer mellett. én még a súlyától sem fostam össze magam, és 105/4-en már azért lehet mosni szépen.
ha már obikra nyálcsorgatás, személy szerint a Fuji fixekre sokkal irigyebb vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
hehe ez persze így egy kicsit erőltetett, de az is biztos, hogy mondjuk f5.6-ra lerekeszelve már tényleg nem lehet panasz a SEL16-ra. és arról még nem is beszéltem, hogy mennyivel olcsóbb a Sony megoldás az Oly 9-18-nál.