Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rumos14

nagyúr

válasz madgie #74087 üzenetére

folytathatjuk, de lehet, hogy el sem kellett volna kezdeni, a szokásos szoniramindenobiszarésnagyésdrágaésnincsis szöveggel.

a 9-18-ra kontrázom a SEL16-ot, a nagylátó előtéttel, tudom, mindig a kedvenc obid volt, de te vmi extra szar példányt foghattál ki. vszleg az Oly élesebb, de én nem is a pixel szintű élességet keresem a képeimen, egy ilyen látószögnél meg főleg a téma kell hogy eladja a képet. és így is van egy mft-re átszámított 9/2.2 és 12/2.2 párosom, szimatszatyor kompatibilis méretben :D hehe ez persze így egy kicsit erőltetett, de az is biztos, hogy mondjuk f5.6-ra lerekeszelve már tényleg nem lehet panasz a SEL16-ra. és arról még nem is beszéltem, hogy mennyivel olcsóbb a Sony megoldás az Oly 9-18-nál.

túrazoomban előnyben van a m43 a kisebb szenzorméret miatt, és a Pana 14-140-et már én is eleget dicsértem. a Sony 18-105 viszont olyan paraméterekkel rendelkezik, ami sztem baromi nagy érv a rendszer mellett. én még a súlyától sem fostam össze magam, és 105/4-en már azért lehet mosni szépen.

ha már obikra nyálcsorgatás, személy szerint a Fuji fixekre sokkal irigyebb vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák