- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Sziasztok!
Egy G70-es Pana tulajjá léptem elő, 14-140-es obival. Az elmúlt időben kompaktos voltam és sajnos eszem ágában sem volt követni a fényképezőgépek fejlődését így mintegy 30 éves lukat kellene hirtelen áthidalnom
Szeretnék kérdezni az objektívekkel kapcsolatban, mégpedig az analóg kori objektívek világából.Keresgélek valami nagylátószögű, fényerős, fix obit, de minél többet olvaasgatok róluk, annál inkább nem tudom, hogy mit válasszak és lassan már azt sem tudom, hogy miért

Konkrétan csillagfotózáshoz szeretnék egy esetleg több objektívet, de nem tudom melyik(ek) volnának megfelelőek.
Van direkt mFT-s kiszemeltem, mégpedig egy Rokinon 12mm f/2.0 NCS CS, ami APS-C esetén 98.9 fok széles, ha hihetek a nem mindig egyértelmű e-bayes leírásoknak. Ez mit jelent mFT-re adoptálva?
Másik kérdésem: van két Fujica FX obim. Ezekhez nem találok konvertert mFT-re, illetve lehet hogy nem is létezik?
Köszönöm a válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szeretnék kérdezni az objektívekkel kapcsolatban, mégpedig az analóg kori objektívek világából.