- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atok666
üzenetére
Neee sarkítsd ki Atok Mester
Nem azt mondtam, hogy totál használhatatlan, nézd meg, miket lő Martin Kühn az A7R-rel (már linkeltem sokszor). Csak dühítő, hogy egy csúcsvadállat high-tech cuccnak indul és a végén a raw miatt konyul le az ember farka kb.
Érti a Sony, hogyan kell elcseszni valamit úgy igazán. Persze ekkorában ez a kép jól néz ki, de azért közelebbről is meg lehetne nézni. Na meg ha húzni kell de úgy igazán egy képet, Timelapse, tájkép, stb, tényleg futhatsz bele anomáliákba. Nem bízhatsz meg olyan vakon benne, mint a D800-adban.Ilyet biztosan nem tudsz, mert ott már a tükrösöknek nincs fókuszpontja az arcra
- hacsak nem LiveView-ban szenveded össze valahogy. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bialetti kézi kávéőrlő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem azt mondtam, hogy totál használhatatlan, nézd meg, miket lő
Érti a Sony, hogyan kell elcseszni valamit úgy igazán. Persze ekkorában ez a kép jól néz ki, de azért közelebbről is meg lehetne nézni. Na meg ha húzni kell de úgy igazán egy képet, Timelapse, tájkép, stb, tényleg futhatsz bele anomáliákba. Nem bízhatsz meg olyan vakon benne, mint a D800-adban.
- hacsak nem LiveView-ban szenveded össze valahogy.