Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atok666
üzenetére
Neee sarkítsd ki Atok Mester
Nem azt mondtam, hogy totál használhatatlan, nézd meg, miket lő Martin Kühn az A7R-rel (már linkeltem sokszor). Csak dühítő, hogy egy csúcsvadállat high-tech cuccnak indul és a végén a raw miatt konyul le az ember farka kb.
Érti a Sony, hogyan kell elcseszni valamit úgy igazán. Persze ekkorában ez a kép jól néz ki, de azért közelebbről is meg lehetne nézni. Na meg ha húzni kell de úgy igazán egy képet, Timelapse, tájkép, stb, tényleg futhatsz bele anomáliákba. Nem bízhatsz meg olyan vakon benne, mint a D800-adban.Ilyet biztosan nem tudsz, mert ott már a tükrösöknek nincs fókuszpontja az arcra
- hacsak nem LiveView-ban szenveded össze valahogy. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem azt mondtam, hogy totál használhatatlan, nézd meg, miket lő
Érti a Sony, hogyan kell elcseszni valamit úgy igazán. Persze ekkorában ez a kép jól néz ki, de azért közelebbről is meg lehetne nézni. Na meg ha húzni kell de úgy igazán egy képet, Timelapse, tájkép, stb, tényleg futhatsz bele anomáliákba. Nem bízhatsz meg olyan vakon benne, mint a D800-adban.
- hacsak nem LiveView-ban szenveded össze valahogy.