Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz
MrChris
üzenetére
Nekem csak Oly van, Panát csak kipróbáltam és letöltöttem ezernyi képet.
Az Oly picit túl nagy, a Panában sokkal jobban megtestesül a rendszer lényege.
Képminőségben talán annyi lehet az Oly gyengesége, hogy valóban gyengül 30mm felett nyitva, f/4-en már ezt nehéz észrevenni más zoomokkal összehasonlítva. A másik, hogy mint sok összetett Oly objektívnél (14-35/2 PRO ED is ilyen volt), nagyobb a fényveszteség, T3.2 a mérések szerint, amit el is hiszek, Panánál kisebb a veszteség: T3.0.
Én minden más optikai tulajdonságban jobbnak látom az Oly-t. Nyilván ezért is akkora batár. De 12..25mm között nincs párja, fixben sem.
Mechanikailag: az Oly képtelen kifogástalan teleszkópot csinálni, talán a 14-35/2 volt a legjobb eddig, a 12-60 és az 50-200 mindkét verziója botrány mechanikailag. A 12-40 PRO-val nincs gond, nem lóg, de én el bírnék viselni még precízebb illesztést. Az obi többi része kifogástalan, ékszer minőség. A manuális fókusz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Milyen program, ami...?
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest