- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
ok, nincs gond
amúgy nekem baba nincs, mégis folyton fáj az én fejem is mostanában, reggel már hisztisen ébredek bő egy hete, tesóval is összevesztem, nem tom mi van 
(#61285) konyi79: alszok egy párat erre az egész obis dologra, még amúgy is kell 70eur a 45-ös árához is. Dináról nem tudom mikor képelek legközelebb, újabban ő is hisztis, totál türelmetlen, tegnap is kérdeztem valamit tőle oszt úgy rámrivallt, azóta nem merek hozzászólni
mondjuk amúgy is nagyon kell figyelni, hogy két telefonálás között elkapd egy szóra, komolyan már azon agyalok ahelyett, hogy átmegyek a szobájába, inkább felhívom én is
fotózás közben is ez az egyik legnagyobb gond, szinte le sem teszi a telót 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy nekem baba nincs, mégis folyton fáj az én fejem is mostanában, reggel már hisztisen ébredek bő egy hete, tesóval is összevesztem, nem tom mi van 
mondjuk amúgy is nagyon kell figyelni, hogy két telefonálás között elkapd egy szóra, komolyan már azon agyalok ahelyett, hogy átmegyek a szobájába, inkább felhívom én is
fotózás közben is ez az egyik legnagyobb gond, szinte le sem teszi a telót