Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Hümm-hümm-hümm...jobb híján itt az irodában próbálgatom most az e-m10-et, és először azt hittem, hogy a "félhomály" - természetes fény - miatt hosszúak a záridők, de iszonyat jó a stabi. Gyanús volt, hogy ennyire nem lehet jó, plusz iso 6400-en nem kéne ilyen hosszan exponálnia. Szép lassan elkezdtem exponálás közben fordulni, és arra jutottam, hogy kicsit "BB Q5-ös" a dolog. Olyan, amikor a telefonom keresi a fókuszt. Azon ha lenyomom az expot, extrém esetben másodpercekbe telik mire exponál is. Itt is hasonló történik. Amúgy gyorsan talál fókuszt, ha lenyomom az expo gombot, akkor szépen elsötétül, és mondjuk egy sec múlva lövi el a képet. Mi a fenét állítottam el?!
Manuális fókusznál ugyanez. Amikor kint próbálgattam még a hétvégén, akkor nem volt ilyen. 
Meg van egy kis folyamatos zúgó hang... oké közben kipróbáltam, és beigazolódott a gyanúm, hogy a képstabi az.
A fogását még szoknom/gyakorolnom kell, mert a jobb gyűrűujjamat vágja a gép alsó éle.
Az EVF egészen megszokható, a Super Control Panel pedig igazán szuper!
Pentaxnál az nagyon zavart, hogy a fénymérés módosításához be kellett másznom a menübe. Gyorsan elérhető volt, mindjárt az első oldalon, de akkor is. Itt meg csak böködnöm kell. 
A nyakpánt rögzítése viszont pont rossz helyen van.
Meg ez a 14-42 II R sem lopta be magát a szívembe, ha marad a rendszer, akkor cserélve lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple MacBook
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Manuális fókusznál ugyanez. Amikor kint próbálgattam még a hétvégén, akkor nem volt ilyen. 

Pentaxnál az nagyon zavart, hogy a fénymérés módosításához be kellett másznom a menübe. Gyorsan elérhető volt, mindjárt az első oldalon, de akkor is. Itt meg csak böködnöm kell.
Meg ez a 14-42 II R sem lopta be magát a szívembe, ha marad a rendszer, akkor cserélve lesz.