Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
A vicc, hogy egyszer régen PL3-mal kényszerből, épp betelőben lévő kártya helyett CL2-es (!!) tartalék-kártyával kértek meg, hogy valamit videózzak. Gondoltam esélytelen, ennek ellenére mégis bírta a HD-t a maga kb 16-18 Mbps bitrátájával.
Nálam eddig egy SD kártya halt meg, egy Kingston 32 GB UHS-es Ultra-anyámkínja, malájziai utazás utolsó három napjának képei vesztek vele oda

Ha már pár napja téma volt a kijelzővédő fólia, kinek mennyire, meddig bírja? Én pont tegnap tettem fel már a harmadikat kevesebb, mint fél év alatt, mert hordással és elrakás-kivétellel az egyik alsó sarka mindig feljön és felgyűrődik, onnan meg már vége van, mint a botnak. Igaz nálam kvázi napi használatban van, gyakran van elrakva-elővéve. Tegnap kínomban már szigszallaggal körberagasztottam a széleket, hátha úgy kevésbé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Revolut
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 11
- League of Legends
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest