Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"kicsit atertekelte bennem, hogy erdemes e tobb ezer eurot kolteni egy bringara."
Amúgy itt én még pár éve akadtam le. Amikor a húgom bringáját vettük jópár éve, csak lestem, hogy mennyire elszaladtak az árak. Iszonyatos. Amilyen gépeket lehetett kapni 5-6 évvel előtte (amikor a sajátomat vettem, még a mai napig használom), ahhoz képest 3-4x árakon mentek
S a helyzet azóta sem lett jobb. Néhányan elkezdik sorolni, hogy milyen alkatrészekből áll a bringájuk és azok mennyibe kerülnek, én meg csak csodálkozok, hogy mi is kerül azokban annyiba, amikor annyiból már pár éves használt, működő, forgalomképes motort kapni, amiben mégiscsak több alkatrész, anyag, megmunkálás van. Kicsit félek is attól, hogy valamikor ellopják vagy tönkremegy a bringám, és vehetek helyette újat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter - Újszerű -
- Canon EOS 7D Mark II + markolat + 4 akku / Megkímélt /
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Sony Alpha 7 III váz(30 perc limit off) + Sony 50mm 1.8
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
S a helyzet azóta sem lett jobb. Néhányan elkezdik sorolni, hogy milyen alkatrészekből áll a bringájuk és azok mennyibe kerülnek, én meg csak csodálkozok, hogy mi is kerül azokban annyiba, amikor annyiból már pár éves használt, működő, forgalomképes motort kapni, amiben mégiscsak több alkatrész, anyag, megmunkálás van. Kicsit félek is attól, hogy valamikor ellopják vagy tönkremegy a bringám, és vehetek helyette újat...