Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"kicsit atertekelte bennem, hogy erdemes e tobb ezer eurot kolteni egy bringara."
Amúgy itt én még pár éve akadtam le. Amikor a húgom bringáját vettük jópár éve, csak lestem, hogy mennyire elszaladtak az árak. Iszonyatos. Amilyen gépeket lehetett kapni 5-6 évvel előtte (amikor a sajátomat vettem, még a mai napig használom), ahhoz képest 3-4x árakon mentek
S a helyzet azóta sem lett jobb. Néhányan elkezdik sorolni, hogy milyen alkatrészekből áll a bringájuk és azok mennyibe kerülnek, én meg csak csodálkozok, hogy mi is kerül azokban annyiba, amikor annyiból már pár éves használt, működő, forgalomképes motort kapni, amiben mégiscsak több alkatrész, anyag, megmunkálás van. Kicsit félek is attól, hogy valamikor ellopják vagy tönkremegy a bringám, és vehetek helyette újat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Folytatódik a széria, április 16-án mutatkozik be a Metro 2039
- További aktív témák...
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
S a helyzet azóta sem lett jobb. Néhányan elkezdik sorolni, hogy milyen alkatrészekből áll a bringájuk és azok mennyibe kerülnek, én meg csak csodálkozok, hogy mi is kerül azokban annyiba, amikor annyiból már pár éves használt, működő, forgalomképes motort kapni, amiben mégiscsak több alkatrész, anyag, megmunkálás van. Kicsit félek is attól, hogy valamikor ellopják vagy tönkremegy a bringám, és vehetek helyette újat...