Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
Azon gondolkodtam, gyártanak-e ugyan (akár a kínaiak) kettős hátsó objektívsapkát, ami két oldalán egy-egy objektívet megfog, aztán ezeket a nem túl magas objektíveket belerakom együtt egy rekeszbe. Kiderült, hogy valóban létezik ilyen (mint amikor olyan egy évtizede a -2 alapú számábrázolással szórakoztam, aztán kiderült, negabinary szócikk alatt, hogy a lengyelek már az 50-es években számítógépet alapoztak rá
).
A Leica találta ki annak idején, egy fujis fórumban pedig írták, hogy az OP/TECH USA gyárt mindenféle bajonetthez ilyet, csak a Fujihoz nem /meg m43-hoz se/. (Mondjuk pont a Leica változatukat amúgy elrontották, mert azok nagylátóinak túl sekély)
Én amúgy úgy gondoltam, veszek két hátsó sapkát, összeragasztom és kész, szerintem az is lesz. Pár mikro 4/3-os is így gondolta egy topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- S21 256/8 dobozában
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).