Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Valamit benéztek az oly-nál, elég keményen. Nem kellett volna rögtön rendelhetővé tenni, ha ekkora bizonytalanság van. Mindegy, én amúgy is meg akartam várni a közvetlen felhasználói tapasztalatokat a vásárlással, ezért sem jelentkeztem a kedvezményes csoportba. Nem tudom, mit kommunikáltak, arra azért kíváncsi lennék.
Roboter, mit értesz azalatt, hogy az em5 a fasorban sincs a 7d-hez képest?
MrChris: amikor megvettem a d7000-ret, a képeim java része életlen volt. A fókusz finomhangolása (700d-n szerintem nincs ilyen opció) sokat segített, de nem oldott meg mindent, a képek java fókuszhibás (mondhatjuk életlennek is) volt. Bevittem a Nikon Magyarországhoz, közölték, hogy ez okés, hibahatár, kicsit vertem az asztalt, kijött egy másik szaki, az elvitte, két nap múlva visszakaptam azzal, hogy az af szenzor nem volt beállítva, belőtték egy gyári referencia obihoz. Azóta pontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest