Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Na ja, ez volt a bajom a gx7-tel is. Nincs váz, ami annál megfelelőbb lenne nekem, annál jobban az igényeimre lenne szabva. Mégis ott volt bennem az, hogy nem akarom valamiért... Érdekes, valahogy a legtöbb tesztből is ez jött le, hogy okés, klafa, de...
A g6 is ugyanez, minden tök jó benne. De nem kell. Egy indokot tudok mondani ennek okára: csak.
Fuji xe2, pláne xt1 kell, de azt a pénzt inkább elteszem a lányom taníttatására, amennyit és amilyen jól (rosszul) én fotózom, értelmetlen pénzkidobás. Em10 lesz, hacsak a tesztek nem mutatnak valami nagy gebaszt (de eddig semmi ilyesmiről nincs szó). Em10+új 14-42+új 25+45.
Hm, hányan is várunk már az em10-re? Madgie, TayRol, én, ki még? Nem vesszük meg egyszerre? Hátha valami csoportos kedvezményt ad a mintabolt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- Napelem
- PlayStation 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest