Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is pont ma játszottam az új 14-140-el nekem is hasonlóak a tapasztalataim. Annyi különbséggel, hogy sztem az építési minősége űber, nem hagy kívánnivalót! 140mm-en kitolva meg nem moccan az egész, olyan patent, legkisebb lötyögés sincs! A fókusztávok tekintetében én is észrevettem, hogy elég nagy ugrásokkal megy csak, és lehetne kicsit puhább. Persze akkor meg esetleg jobban eltekeredne akaratlanul...
Nem mondtál semmit a képminőségről!
14mm-en gyengébb mint egy kitobi. 25-től rendben van (közte nem lőttem) tele felé nem rossz, csodát persze nem tesz. Azt mondanám: szódával elmegy.
Én is teszteltem mindkét stabit. Kb. egyforma. nagy difi nincs, az tuti. Amit észrevettem, az a shutter shock probléma. 65mm-től feljebb jelentkezik 1/60 és 1/80 záridő mellett gyakori, de láttam 1/100 és 1/125-ön is ritkán. Pedig én még markolattal fogtam ráadásként. Elmondható hogy záridő reciproka sem mindig elég: 70mm-nél 1/100 kell 140-nél 1/200 kell, hogy ne jelentkezzen.
Legközelebb pana G3-ra csavarom fel... stay tuned!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Crimson Desert
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...