- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Pedig ott volt az enyém is, azért tettem oda ki, hogy nyugodtan próbáljátok ki vele

Ha már ennyi Pana OIS obid volt, akkor a többiben is volt az, amit most ezeknél hallottunk, hogy az obiban valami kicsit lötyög, függőleges helyzetből kimozdítva halkan kattan; illetve az, hogy az IS kikapcsolva is halkan zümmög?
Amúgy igen, építésre egész kellemes az obi. Részben fém, de szuperzoom létére egész visszafogott a tömege; fémrészei fényesek, de nem az ujjlenyomat-gyűjtős fajtából; a külső és a belső tubus illesztése pontosabb, nincs az a minimális játék, mint ami az Oly 40-150-emnél van; a fém vékonysága ellenére kellemesen masszív érzetet ad.Juszt: ez 6400
A régi PL3-mam ehhez képest fasorban sincs... ha nem jönne (*kopp-kopp*) az E-M5-öm, most nagyon sajnálnám, hogy nem tartottam meg egyet sem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A régi PL3-mam ehhez képest fasorban sincs... ha nem jönne (*kopp-kopp*) az E-M5-öm, most nagyon sajnálnám, hogy nem tartottam meg egyet sem