- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Passz, leírtam az egyik hsz-ben amit a készítő írt, hogy miért nem bírja a gép a hacket. A VBR a legrosszabb dolog.
Nem tudom ezt a 75 megabit/sec-et hogy értik, ismerem ezt a hacket, van a hack készítőjének 100-as hackje is, de akkor hoz 35-40Mbit/sec-et ha 100 fát veszel fel, aminek a leveleit fújja a szél. Ptool-ban 100 000 meg 75 000 Mbit/sec van beírva a bitrátánál, de attól még nem hozza azt.
Még alacsony bitrátán is jobb a GH1 nagyon sok gépnél, de én már lassan egy éve keresek normális hacket, még nem sikerült találni. Most van egy ami hoz mindig 50Mb/sec-et, de nem stabil.
Itt van pl egy hack aminek a nevében 100Mbps van(75-ös hack készítője), de örültem ha hozott valahol 40-et, a leírásban is az van írva hogy az átlag 40-50 körül van, de ez is nagyon túlzás, ha igaz lenne ezt használnám.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest